• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte beslenme günlüğüm♡

Vallahi bugun saglii besleniyorum dedim bu gev saatte bi buyuk dilim borek iki tatli yedimm :$
Günaydın bende her sabah uyandığımda demir hapımı yutup yürüyüş bandına geliyorum ve kendime bugün çok sağlıklı besleneceğim diyorum :) ama cumartesi ayrıntılı ultrason var vücuttaki ödem gitmesi için gerçekten 2 gün bari dikkat etmeliyim oğlum anne onuda ye bunuda ye diye beni içerden dürmezse yardımcı olacak inşallah :anneadayı:

Günaydın bende her sabah uyandığımda demir hapımı yutup yürüyüş bandına geliyorum ve kendime bugün çok sağlıklı besleneceğim diyorum :) ama cumartesi ayrıntılı ultrason var vücuttaki ödem gitmesi için gerçekten 2 gün bari dikkat etmeliyim oğlum anne onuda ye bunuda ye diye beni içerden dürmezse yardımcı olacak inşallah :anneadayı:
Ayyy ne guzell yaa cinsiyetini de ogrendin tabiii bana da dua ett kalp atidi vardir insallah :))

Kızlar sayfayı ben açtım ama kendime hayrım yok :( sanırım geçici bi depresyon yaşıyorum canim hiç bişey yapmak istemiyo çok düzensizim acilen toparlanmam lazım

Kızlar sayfayı ben açtım ama kendime hayrım yok :KK43: sanırım geçici bi depresyon yaşıyorum canim hiç bişey yapmak istemiyo çok düzensizim acilen toparlanmam lazım
Cigu gitmis azi kalmis ben simdi cook başindayim ondan boyle zaten 9 ay boyunca hic bocalamadan devam eden varsa masallah :)

Kızlar ben geldim bomba gibi başladım haftaya artık bebeğe kavuşmaya az kaldı çarşamba da diyetisyen randevum varsiz neler yapıyorsunuz ♡

Selam ben 5 gündür iyi gidiyorum sabahları poaça börek gidiyordum bıraktım :dondurma:
Cuma tartılacağım bakalım :KK200:

Kızlar ben geldim bomba gibi başladım haftaya artık bebeğe kavuşmaya az kaldı çarşamba da diyetisyen randevum varsiz neler yapıyorsunuz ♡
Ayy ne güzel bende 21.haftaya girdim psikolojim çok bozuk ev sahibi Mayıs başına kadar evden çıkmamızı istedi kv evden taşınacak bende onun şimdi oturduğu evine taşınacağım bu durum beni rahatsız ediyor çok lükste gözüm yok ama kv nin beğenmeyip çıktığı eve girmek hiç içime sinmiyor bir haftadır çok ağladım şimdi kendimi avutmaya çalışıyorum burada gurbetteyim çevremde anlatıp dertleşecek kimse yok kocamda tutturmuş gurur yapıyorsun diye onunlada aramız açıldı bana dua edin hamileliğin tadını çıkaramıyorum

Selam ben 5 gündür iyi gidiyorum sabahları poaça börek gidiyordum bıraktım :dondurma:
Cuma tartılacağım bakalım :KK200:
Hadi hayırlısı bakalım yürüyüşede biran önce başla daha verimli olur ben yürüyüş yapıyorum ama sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim galiba çok dikkat edemiyorum bende cuma tartılacağım inşallah çok almamışımdır haftasonu ayrıntılı ultrason vardı çok şükür bebeğim çok sağlıklıydı 330 g 23 cm olmuş minik kuzum umarım artık o kilo alır annesi şişmez

Ayy ne güzel bende 21.haftaya girdim psikolojim çok bozuk ev sahibi Mayıs başına kadar evden çıkmamızı istedi kv evden taşınacak bende onun şimdi oturduğu evine taşınacağım bu durum beni rahatsız ediyor çok lükste gözüm yok ama kv nin beğenmeyip çıktığı eve girmek hiç içime sinmiyor bir haftadır çok ağladım şimdi kendimi avutmaya çalışıyorum burada gurbetteyim çevremde anlatıp dertleşecek kimse yok kocamda tutturmuş gurur yapıyorsun diye onunlada aramız açıldı bana dua edin hamileliğin tadını çıkaramıyorum

Hadi hayırlısı bakalım yürüyüşede biran önce başla daha verimli olur ben yürüyüş yapıyorum ama sıkıntıdan kendimi yemeğe verdim galiba çok dikkat edemiyorum bende cuma tartılacağım inşallah çok almamışımdır haftasonu ayrıntılı ultrason vardı çok şükür bebeğim çok sağlıklıydı 330 g 23 cm olmuş minik kuzum umarım artık o kilo alır annesi şişmez
Sanırım hepimizin psikolojisi bozuk hormonlar yüzünden :( benimde bugün ağrım var baya bi:( tartilmak da istemiyorum kendimede sinir oluyorum

Sanırım hepimizin psikolojisi bozuk hormonlar yüzünden :KK43: benimde bugün ağrım var baya bi:KK43: tartilmak da istemiyorum kendimede sinir oluyorum
Maalesef benimde bu akşam çok ağrım var gün içinde çok yoğundum hiç oturmadım akşam acısı çıktı bide oğlum sağolsun hiç durmadı

günaydın :KK200: kahvaltım peynir- salatalık - domates :KK49: kahvaltı iyi gidince devamı da güzel geliyo:hamarat:

Bende bugün 1 saat yürüyüş yaptım yemeye çok dikkat edemedim ama 1 gofreti saymazsak en azından tatlı yemedim en son yemeğimide saat 6da yedim başka birşey yemeyeceğim çay içerim sadece bide gece yatarken süt içerim

Kizlarrrr iyi haftasonlari bugün diyetisyene gittim en son 24 şubatta gitmişim 60.1 çıkmışım bugün 60.6 çıktım çok mutluyum inşallah kalan son aylarımı 6 7 kilo ile atlatırım siz neler yapıyorsunuz♡

Back
X