Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

bugun tartı gününüz değilmi ya zannediyorum yarın ozaman bende tartılım benide guruba alın iftardan önce tartılırsız büyük ihtimal bende öyle yada yarın sabah tartılım

Bugun tartil tabi ki, kilo bildirimi yap, ama haftaya kadar duzenli yazarsan haftaya bu haftaki ve gecen haftaki kilonu eklerim. Bak kendi agzinla soyluyorsun dun gelmedim diye. Bu sayfanin kurali neydi, hergun bildirim yapmak.
Hergun gelen yazan, birbirine yorum yapan fikir veren destek olan arkadaslarimiza haksizlik edemem bu anlamda bu hafta listeye girmemek senin saglikli beslenmene engel degil ayrica ramazan sonrasini sen bilirsin tabi ki, hepimizin kendi tercihi...

bugun tartı gününüz değilmi ya zannediyorum yarın ozaman bende tartılım benide guruba alın iftardan önce tartılırsız büyük ihtimal bende öyle yada yarın sabah tartılım
Sabah ac karna olacaksa yarin da tartilabilirsin, fark etmez

Dün akşam iftara davetliydim kopma noktasini yaşadım menüden bahsetmek bile istemiyorum arada oluyor öyle
sahurda zorla yedim eşim hazirlamis diye
domates salatalık bir dilim ekmek ve çay
yani canlar bugünkü tartı olayından umutlu değilim havva bugünü es geçsek zira 2 günde Anca topların

kızlar ben 2-3 ay içerisinde 72 kilodan 59.5 düştüm boy 1.64 değişik diyetler ve spor yaptım 5 ay yakındır da dikkat çok edemedim şimdi 63.1 im ya 4 kilo aldim çok farkediyor hızlı vermek istiyorum yavaş verdim ama yinede aldım şeyda çoşkun kiloyu kısa zamanda verdirme mantığındayım hızlı da versen uzun vadedede versen dikkat etmedikten sonra alınıyor siz ne düşünürsünüz bu konuda

Canim tarti gunleri belirli ve sabit. Hepimizde regl kilosu vs bir seyler var. Ben listeyi herzamanki gibi iftardan sonra yapacagim...

Valla dagyolu, bu sayfa saglikli beslenme gunlugu, şok diyet gunlugu degil. Başligindan belli bizim menulerimiz her zaman saglikli dengeli yeterli beslenmeye ornek olmali ve saglikla kilo vermeliyiz. Amac bu. Hizini da artik metabolizmamiz bilir

bende şok diyete karşiyim amacım hızlı kilo vermek çünkü benim sıkıntım kilo verme değil ki muhafaza edememek yaşam şeklimi değiştiremiyorum yani daha çok kendi açımdan muhafaza etmeye yoğunlaşma mantığındayım kilo öyle böyle verilir ben diyet yaparken çok lezzet alıyorum hayatıma farklılık katıyor seviyorum bu dönemi ama bazı engelller çıkınca ara veriyorsun

Sen guzel kilo vermissin, biraz daha gayretle hedefinin biraz altina in belki kendine 1-2 kilo opsiyon birakirsan o kiloyu alinca da hemen vermeye calisirsan işine yarayabilir

Benim de oyle ama kansizlik var
zaten çay yediklerimizin demir emilimini azalttıgı için bendede demire bağlı kansızlık var ama yinede hiç dinlemirem ya bir kere rize aydere gittik oranın suyundan mı nedir ben öyle çay içmedim ne lezzetliydi çayın rengi kıpkırmızıydı işte çay böyle olur bizim içtiklerimiz biraz kahverengi çaliyor

Sen nasil demliyorsun, merak ettim, herkes farkli yontemler kullaniyor ama bir cay tiryakisinin yontemi de merak uyandiriyor =)

Sen guzel kilo vermissin, biraz daha gayretle hedefinin biraz altina in belki kendine 1-2 kilo opsiyon birakirsan o kiloyu alinca da hemen vermeye calisirsan işine yarayabilir
teşekkür ederim ya hastalandığım için bırakmak zorunda kaldım yoksa senin dediğin mantıktayım önce su apartılı duran göbeğimi bir eriteyim giydiğim çünkü hiç birşeyi yakıştıramıyorum

Sen nasil demliyorsun, merak ettim, herkes farkli yontemler kullaniyor ama bir cay tiryakisinin yontemi de merak uyandiriyor =)
klasik demlelme yöntemi demin içine 3 çeşit çay kullnıyorum kaçak çay normal çay birde bergomat aromalı demlik çayı çayın iyi olması bence deminin iyi almasına bağlı uzun süre bekleyecek bende bir ara demleme yöntemlerini arastirmiştim ama çevrem çayımı begendiği için klasik yöntemle devam ediyorum

Ben de bergamotla tiryakiyi kullaniyorum 20 dk demliyorum

Gecmis olsun, benim de gobegim var, ablamin da kilosu var ama gobegi yok, gorunus olarak cok fark ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…