• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte beslenme günlüğüm♡

Merhaba kızlar bende dün tartıldım ama size yazmaya elim değmedi
Başlangıç kilom 72,5
2 hafta önceki kilom 81,5
20+4 güncel kilom 82,7
Toplam fark 10,2
Maalesef kilo alımına engel olamıyorum sizin kadar iradeli değilim hele bide yürüyüş yapmasam herhalde 16 kilo falan alacaktım bu hafta hiç tatlı yemeyeceğim bakalım cuma kilom ne olacak ama bugün çikolata yedim bugünden sonra yemeyeceğim :)

Kizlarrrr iyi haftasonlari bugün diyetisyene gittim en son 24 şubatta gitmişim 60.1 çıkmışım bugün 60.6 çıktım çok mutluyum inşallah kalan son aylarımı 6 7 kilo ile atlatırım siz neler yapıyorsunuz♡
Canım diyetisyen neler yemeni söyledi örnek liste falan verdi mi toplamda kaç kilo aldın önemli bilgileri bizlerle paylaş izindeyiz ;)

Canım diyetisyen neler yemeni söyledi örnek liste falan verdi mi toplamda kaç kilo aldın önemli bilgileri bizlerle paylaş izindeyiz :KK66:
Canım 59 kilo ile hamile kaldım 56 ya düştüm ilk 3 ay kötü geçti sonra hemen yine 59 a döndüm 4.ayda sonra 60.6 ile işte 6.ayı bitirdim listem klasik diyet listesi foto atarım mutlaka♡

Canım 59 kilo ile hamile kaldım 56 ya düştüm ilk 3 ay kötü geçti sonra hemen yine 59 a döndüm 4.ayda sonra 60.6 ile işte 6.ayı bitirdim listem klasik diyet listesi foto atarım mutlaka♡
Muhakkak bekliyorum canım bide hamilelik başından beri hep diyetisyen ile mi devam ettin maşallah az kiloyla tamamlayacaksın senin gibi olmayı isterdim

Hayırlı cumalar kızlar yine bir cuma ve yine tartılma günü bende çok şükür herşey yolunda gidiyor ev telaşım vardı bu hafta biraz kolilemeye başladım daha taşınmama 1 ay var ama sonra daha çok ağırlaşırım diye ufaktan başladım yardım edecek kimsem yok burada eşimde yoğun çalışıyor mecburen yapıyorum

Hemen kilo bildirimi yapayım
Başlangıç kilom 72,5
Geçen hafta 82,7
21+4 güncel 82,7
Toplam fark 10,2
Çok şükür bu hafta kilo almadan geçti ama haftaiçi hep 83 geliyordu sanırım bağırsak farkından dolayı yarım kilo değişiklik oluyor sizde durumlar nasıl kızlar

Ben diyetisyene gittikçe tartılıyorum canım tebrik ederim bence 26.haftaya kadar kilo vermeye çalış benim sabit bi diyet listem yok ama her gün zorunlu tuketmem gereken besinler var bak en guzeli nasıl yap biliyomusun saf protein ile geçir belli günleri en azından aradar kaçamak yapsan bile hemen dengelenir N nnnadal

glsbrs glsbrs şu hafta sonu bi geçsin de deneyim canım tavsiyen için teşekkür ederim ben kilo vermenin derdinde değilim 26ya kadar almasam o bile bana yetecek

Kızlaaaaarrrr :KK23: çok ihmal ettim burayı, bende haberler çok karışık :KK59:
kendi kilomu takip etmekte zorlanıyorum. bir çok seviniyorum bi umutsuzluğa düşüyorum :KK67:
Şimdi, 18. haftamdayım gebelikte. Başlangıcım 84 kg. İlk 3 ayda yarım kilo almıştım.
Geçtiğimiz hafta Pazartesi 87,8 idim. Cuma doktor kontrolüne gideceğim diye tartıldım 87 çıktım. Cumartesi içim rahat etmedi bidaha tartıldım 86.5 çıktım. En son dün akşam ekmek yemedim tartılayım dedim bu sabah 85,8

Evet çok tartılmamam gerek biliyorum ama bu demek oluyor ki gün içinde acayip ödem topluyorum, tabi işin içinde kabızlık da var :mad:

Kızlar neler yapıyorsunuz kilo durumunuz nasıl gidiyor umarım herkes iyidir ben geçen hafta kilo bildirimi yapmayı unutmuşum yarın şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim umarım birşey çıkmaz heyecan yaptım bebeğimle ikimizde uyanığız hemen kilo bildirimi yapayım
Baş kilo 72,5
21+4 kilom 82,7
23+4 güncel kilom 83,7
Toplam fark 12,2
Maalesef 15 kiloyla doğurmayı hedeflemiştim ama olmayacak herhalde Allah sağlık versin kiloları veririz inşallah çok dert etmiyorum

Kızlaaaaarrrr :KK23: çok ihmal ettim burayı, bende haberler çok karışık :KK59:
kendi kilomu takip etmekte zorlanıyorum. bir çok seviniyorum bi umutsuzluğa düşüyorum :KK67:
Şimdi, 18. haftamdayım gebelikte. Başlangıcım 84 kg. İlk 3 ayda yarım kilo almıştım.
Geçtiğimiz hafta Pazartesi 87,8 idim. Cuma doktor kontrolüne gideceğim diye tartıldım 87 çıktım. Cumartesi içim rahat etmedi bidaha tartıldım 86.5 çıktım. En son dün akşam ekmek yemedim tartılayım dedim bu sabah 85,8

Evet çok tartılmamam gerek biliyorum ama bu demek oluyor ki gün içinde acayip ödem topluyorum, tabi işin içinde kabızlık da var :mad:
Canım tuzu tamamen kesmelisin ve bol bol su içmeli düzenli yürüyüş yapmalısın kelin ilacı olsa başına sürecek maalesef ben azalttım ama tuzu tamamen kesemedim ama bol su içip yürüyüş yapıyorum ama tospik gibiyim ;)

Canım tuzu tamamen kesmelisin ve bol bol su içmeli düzenli yürüyüş yapmalısın kelin ilacı olsa başına sürecek maalesef ben azalttım ama tuzu tamamen kesemedim ama bol su içip yürüyüş yapıyorum ama tospik gibiyim :KK66:

aynen canım. olsun 2 ileri 1 geri kilom şu an sona doğru ne olucam hiç belli değil :KK49:

Bu cuma tartı bildirimi yapmadım ya ben :)geçen hafta 87 idim, bu cuma 86.8 çıkmıştım. Bakalım cuma ne olacağım ?

Merhaba kızlar hamileliğimin 20.haftasındayım bu hafta ipin ucunu kaçırınca Dedim ki beni kadınlar klübü diyet günlüğü paklarbundan her gün menülerimi paylaşıp sağlıklı besleniyorum bu günlüğü açma amacım bu✌hedef hamilelik sonuna kadar 10-12 kilo alıp sağlıklı bi şekilde hamileliğimi bitirmek♡hadi hamişler burda buluşup bilgi alışverişi yapalım sağlıklı beslenip hamileliğe uygun sporlar yapalım
Gulsahcimmm canim benimmm hamiş mi oldun sennn:KK36: hayirli olsun canim cok sevindim prenses mi geliyoooo:KK36::KK36: beni hatirladin mi:ıslık:

Ben de 1 aylık hamileyim 44.5 la başladım fazla kilo almak istemıyorum ama sağlıklı seyler de yemeye dikkat edıyorum inşallah Doğumdan sonra da aynı kiloya kavuşurum

Back
X