- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
- #1.081
Ayrica Gokce29 burada herkes kacamak yapiyor sadece sen degil ki, o zaman hepimiz ilk kacamakta diyeti birakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy sorma canim yaaa is hic bitmiyo hicCanlarim temizlik yapiyorum.
Mahvoldum ama oruclu oruclu mecbur yapiyorum, icim rahat etmedi, ozel gunlerimi bekleyemedim.
Ev nasil hemen kirleniyor ya hic anlamiyorum.
Ustelik daha ancak supurdum
Silinecek, toz var, banyo var
canım büyük tuvaleti konusunda biz de biraz sıkıntı çekiyoruz .. biraz korkuyor sanki ama ascz i sallh onu da .. dün yaptı tuvalete ama bakalım bugün napck. Özellikle klozete yaptirmiyorum görsün istiyorum. normal tuvalete yaptırdım dün suyu da kendi döktü Güle güle yaptik el salladik şimdi küçük tuvaletini de yapsa Güle güle diye el sallıyorCanim kakasinida yapiyomu wcye benim.oglumda baya cicini soyluyor ama.sanki kakasini tutuyo
ben De ben de aynı durumdayımCanlarım oglumun wc egitimi kizimin ek gidasi tabi camasir utude hic eksik olmuyo bizde gerisini saymiyorum bile bazen girip okuyup cikiyorum.kimine yorum yapip kimine yapamiyorum lutfen kimse yanlis anlamasin herkese yapmak istiyorum ama yetisemiyorum bazen
Hepiniz iyi ki varsiniz
Canim kendini salma
Sen saglik sektorunun icinde olan birisin
Kilonun zararlarini bizden cok iyi bilirsin
Bu fazlaliklari sen vermezsen kim verecek?
80 altina sen inmezsen kim inecek?
Bak dikkat etmezsen o 80 olacak 90. Kendimden biliyorum canim ben de 88,5'da basladim diyete.
Lutfen gecmisi gecmiste birak
Bugun yeni bir gun.
Bugun kendin icin iyi bir sey yap
Ve iradeni kullan
O karsi koyamayacagimizi sandigimiz iştahina dur de.
Bunu sadece sen yapabilirsin, senin adina baskasi degil...
Ben burada bir arkadasin olarak silkelemek istiyorum seni.
Devam edersen de asla birakmam, sen once 79u gorene kadar yaninda olurum.
Yeni bir baslangic yapmaya var misin?
Haydi ver elini
Canim cok sevindim bezi atmaniza.
Duzenine dikkat et kuzum.
Hadi bakalim, toparlaniyoruz artik
Ayrica Gokce29 burada herkes kacamak yapiyor sadece sen degil ki, o zaman hepimiz ilk kacamakta diyeti birakalim
Harikasin canim. Tekrar hos geldinvarım kaptanım, haydi verdim elimi
Olsun, buradakileri okuya okuya azmin artar, korle yatan sasi kalkar, diyet sayfasinda yazan da diyet yaparmisyok canım siz bırakmayın sakın...
canım benimki 2-3 kaçamaklık bişi değil ki...
günlerdir bu durumdayım, silkelenemedim bi türlü...
hala da o kadar azimli ve kararlı hissetmiyorum kendimi, ama kör topal başlamak lazım bi yerden di mi...
Evet kizlar, benim de yorum atladigim oluyorsa kusura bakmayin, bilerek yapmamisimdir, zaten tabletten giriyorum pc kadar kullanisli olmuyorCanlarım oglumun wc egitimi kizimin ek gidasi tabi camasir utude hic eksik olmuyo bizde gerisini saymiyorum bile bazen girip okuyup cikiyorum.kimine yorum yapip kimine yapamiyorum lutfen kimse yanlis anlamasin herkese yapmak istiyorum ama yetisemiyorum bazen
Hepiniz iyi ki varsiniz
Ayy masa ortulerini yikadim, hemen kururlar, utulenecekler.Ayyy sorma canim yaaa is hic bitmiyo hic
Oyy ne tatli benim de lazımlik mi diyorlar ondan vardi, kucukken baya bi ona yaptirdilar tuvaletten korkuyordum tuhaf bir sekildecanım büyük tuvaleti konusunda biz de biraz sıkıntı çekiyoruz .. biraz korkuyor sanki ama ascz i sallh onu da .. dün yaptı tuvalete ama bakalım bugün napck. Özellikle klozete yaptirmiyorum görsün istiyorum. normal tuvalete yaptırdım dün suyu da kendi döktü Güle güle yaptik el salladik şimdi küçük tuvaletini de yapsa Güle güle diye el sallıyor
Sen bilirsin canimin ici, zaten kilo almasak da kârdir, kilo verirsek ustune ohoo o da cabası. Bu hafta da boyle oldu belki haftaya daha farkli olur iştahin kuzumm
Hadi bakalim canim, yarin persembe
Aynen cok iyi yapmişsin canim.Aynen canim birakmicam ama benim hedefim kilo almamak olsun verirsem de ne ala bugün yeşil fasulye yaptim yemege bol yogurtla karnimi iyce doyuruyum ki kacamaga yer kalmasin :) Hem bugün az yemem lazimm yarin persembe
Harikasin canim. Tekrar hos geldin
Olsun, buradakileri okuya okuya azmin artar, korle yatan sasi kalkar, diyet sayfasinda yazan da diyet yaparmis
Allah biliyor ben gamyoncu 'nun da devam etmesini cok isterdim gerçi hala geç degil.
Yarin yeni bir gün
İki kisi olunca oyle oluyor kuzum, bizim de yarin k.fasulye pilav corbanin 3. Gunu eskiden olsa bitsin yemek kalmasin diye yerdim, artik yemiyorum kus kadar kaldi hepsinden2 kepçe tavuklu çorba,taze fasulye,salata,1 dilim ekmek,2 sarma.artık 3. Gün menüde kızlar bitmiyor yemekler yaa
Ve 36 dk.da 2 orta boy 4 buyuk boy masa ortusu utulendi . Cok sukuuurrrr kendime baska ne isler bulsam, kizlar neredesiniz bu geceSimdi de gunduz yikadigim masa ortulerini utuleme zamani
iyi olmuş aynen iyi ki yememişsin, hepimiz aradayız oruca, dikkat et ama yaa ben kaçırıyorum benCanlarım demlicaykeyfi gulit_me kasiklarim.agriyodu dedim.kesin regli olacak bosuna kalori almayayim olmasam.bile onceki gunde kendime ceza verip 3 kayisi yemistim sadece zorlanmamistim tutarim dedim ama sabah regli oldum iyikide yememisim
Afiyet olsun canım benniimmmSahur menüm
Akşamdan kalan kuru soğan biber domatesli menemen, roka ve maydanozlu bir küçük kutu ton balığı, iki dilim tam buğday ekmek ve çay..
Dün 11'de bir dilim kek (sıfır yağ ile kendim yaptım keki) ile bir koca fincan şekersiz sütlü nescafe içtim..
İftarda iki kaşık makarna yemiştim (ama makarnalar tek tek saysan 7-8 adetçikti) yine sadece tadımlık.
Bakılım canlar tadımlık mı doyumluk mu ak koyun kara koyun perşembeye belli olur artık ahahahhhh hahh hayy
Hadi bakalım, kolay gelsin size, tuvalet eğitini çok önemli annesi, kişiliğimizin oturmasında en önemli etkenkızlar pek giremedim bu ara sayfaya malum bizim evde biz kep ( bez atma partisi ) var hayirlisiyla bezi attık sayılır kızlar en büyük sevincim bundandir. ama bunun yanında oglanla uğraşırken bem pek dikkat edemedim sanki yememe icmemektense. regl olduğum için de bi düzensizlik ki sormayın ... napalım daha iyi olck insallh bakalim..