- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.061
Tarif icin cok tesekkur ederim tatlim, disardan aldigimiz buyuklukteki bazlamanin tanesi 350 kaloriydi. ama seninkiler daha kucuk olacak sanirim, hamburger buyuklugundeyse 1 tane yiyebilirsin diye dusunuyorumEvet hatta yaptığı çorbada kabakları tavuk suyu ile haşladı, en son ıspanak ve dereotu ekledi blendırdan geçirdievet bazlamayı kendim yapıyorum, ama bu 2. Yapışım olacak, tavsiye ederim yapımı çok kolay. 4 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı şeker, yarım paket kuru maya(ılık su ile eritip) malzemeleri karıştırıyosun, iyiyce yoğurup 3 saat mayalanması için bekletiyosu, sonra bezelere ayırıyosun (8beze çıktı) 15 dk daha bekliyosun. Merdane ile açıp, iyice ısıttığım tavada pişiriyorsuuunnn bu kadaaarr, afiyet olsun, ben hamburger büyüklüğünde 1 tane yiyicem, kalorisi kaçtı bu arad canım ya?
Canım kayısı tok tutacak mı seniiii
Menengiç bayılırııııımmmmmm, bi ortak yön dahaohh benim için de iç vlla
Canım, geç kalmadınamam devamlılık için 1 hafta düzenli menü bildirimi yapımca listeye ekliyoruz demlicaykeyfi sana yardımcı olacaktır perşembe de kilo bildirim günü
Simdi ara yapiyorum sevgili dostlarim,
1 Türk kahvesi fincani sütlü menengiç kahvesi
5 siyah kuru üzüm ile.
İftarda karpuz yemistim yazmayi unutmusum,
Sahura da
1 bardak sut
Kepekli tost ekmeginden tost
1 haslanmis yumurta
1 kucuk muz, 1,5 adet taze kayisi ve kiraz var inşallah.
kiirmiizii , @tugcekpln Gokce29 @deniz365 @21denizasmen nerelerdesiniz kuzum?
SekerPancarii 'i de bugun gormedim sanki
Çok teşekkür ederimmakarna yemeseymişsin iyiymişş ama olsun canım, aynen yoğurt çorbası candır, çok severşm pek severim
Bende de aynj durum var canım regle bağlıyorum, aynı sen gibi hissediyorum, umarım regldendir
Canın çok tatlı istediğinde tarçınlı süt içebilirsin, bir de ben de ramazanda tatlı tercihimi dondurmadan yana kullanıyorum, tavsiye ederim
Sana inanıyorum valla çok azimlisin, göreceksin 60ları
100 mekik süper hatta süper ötesi tebrik ederimmm karnını düzleştirdin mi ben de başlayayım vallahi iki çocuktan mıdır şişmanlıktan mıdır karın yağlarımın maşallahı var.Slm kizlar
İftar
1 kase topalak.corbasi
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kayisi
100 mekik
Sahur
2 kayisi
Canlarımİyi insan lafin ustune geliiiirrrrrr. Sahurda 2 kayisi tutacak mi seni balım?
canım arkadaşım ne yap biliyo musun şişir kendini hihh hihh hihh cacıkla mı çorbayla mı su ya da salatayla mı bilmem ama bi kere şiştin mi daha fazlasını yiyemeyeceksin zaten. misafirlerin için sana kolay gelsin. ne mutlu iftar daveti vermişsin, öpüyorum.Burdayım canim yarin misafirim var dün bütün gün temizlik yaptim yemekte yapamadim kahvalti yaptik 2 avuç pide kiymali yumurta ve kahvaltilik yedim ve yine tatliisahur yok böyle yemekten sonra tatli yeyince pişmanlik oluyo ve sahur yapmiyorum ilk hafta ne güzel az yiyordum ya iştah bi acildi yarinda misafirler için birsürü şey yapicam kesin yicem acaba ramazanda kilo vermeye degilde 56 yı korumaya mı çalişsam bugün aynaya baktiğimda görüntümden memnundum ama bayramdan sonra 1 2 kilo daha verebilirim şuan motivasyon sıfır hiç diyet yapasim gelmiyor
Canım hergun cekmeye calışıyorum ama o kadar kolay duzleşmeyecek galiba hem kilo vardı hemde iki cocuk bide en kucugum daha 6 aylik o yuzden daha cok cekmem lazım100 mekik süper hatta süper ötesi tebrik ederimmm karnını düzleştirdin mi ben de başlayayım vallahi iki çocuktan mıdır şişmanlıktan mıdır karın yağlarımın maşallahı var.
Valla belli olcak canım yaa regliden ötürü sanırım fazla cıkabilirim ben ama olsun az ve öz yiyorum biliyorum ki regliden öbür hafta vermiis cıkarım bayramıda daha zayıf karsılarım ve karsılarız inşallah inşallah eee gitsin artık yaaa bu kilolardaSahur menüm
Akşamdan kalan kuru soğan biber domatesli menemen, roka ve maydanozlu bir küçük kutu ton balığı, iki dilim tam buğday ekmek ve çay..
Dün 11'de bir dilim kek (sıfır yağ ile kendim yaptım keki) ile bir koca fincan şekersiz sütlü nescafe içtim..
İftarda iki kaşık makarna yemiştim (ama makarnalar tek tek saysan 7-8 adetçikti) yine sadece tadımlık.
Bakılım canlar tadımlık mı doyumluk mu ak koyun kara koyun perşembeye belli olur artık ahahahhhh hahh hayy
Gayet guzel kuzummmSahurda 1 yumurta,1 kk peynir,domates salatalık biber 1 tatlı kaşığı yağla salata şeklinde,2 ince dilim tam buğday ekmeği,yarım bardak süt,maydanoz,1 tane ceviz.iyi sahurlar kızlar..
Merhaba dagyolu, paylasimlarini bekliyoruz.meraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum boy 1.64 kilo 63.1 bir hafta boyunca günlük menu paylaşimi yapmam gerekli olduğunu okudum inş yapacağim ramazan bayramına kadar 4 kilo hedefim bunun için sizlerin desteğini almak gerekli herkese kolay gelsin başarılar
Kendini cok iyi analiz etmişsin canim tebrik ederimCanlarımdemlicaykeyfi gulit_me kasiklarim.agriyodu dedim.kesin regli olacak bosuna kalori almayayim olmasam.bile onceki gunde kendime ceza verip 3 kayisi yemistim sadece zorlanmamistim tutarim dedim ama sabah regli oldum iyikide yememisim
Sen bilirsin canimin ici, zaten kilo almasak da kârdir, kilo verirsek ustune ohoo o da cabası. Bu hafta da boyle oldu belki haftaya daha farkli olur iştahin kuzummBurdayım canim yarin misafirim var dün bütün gün temizlik yaptim yemekte yapamadim kahvalti yaptik 2 avuç pide kiymali yumurta ve kahvaltilik yedim ve yine tatliisahur yok böyle yemekten sonra tatli yeyince pişmanlik oluyo ve sahur yapmiyorum ilk hafta ne güzel az yiyordum ya iştah bi acildi yarinda misafirler için birsürü şey yapicam kesin yicem acaba ramazanda kilo vermeye degilde 56 yı korumaya mı çalişsam bugün aynaya baktiğimda görüntümden memnundum ama bayramdan sonra 1 2 kilo daha verebilirim şuan motivasyon sıfır hiç diyet yapasim gelmiyor
Hadi bakalim canim, yarin persembeSahur menüm
Akşamdan kalan kuru soğan biber domatesli menemen, roka ve maydanozlu bir küçük kutu ton balığı, iki dilim tam buğday ekmek ve çay..
Dün 11'de bir dilim kek (sıfır yağ ile kendim yaptım keki) ile bir koca fincan şekersiz sütlü nescafe içtim..
İftarda iki kaşık makarna yemiştim (ama makarnalar tek tek saysan 7-8 adetçikti) yine sadece tadımlık.
Bakılım canlar tadımlık mı doyumluk mu ak koyun kara koyun perşembeye belli olur artık ahahahhhh hahh hayy
Gayet guzel kirmizimArkadaslarım regli oldum
11 gibi
Domates biber ve 1 yumurtalı menemen yaptım ama oglumada yedirdim
1 tatlı kasıgı kadar süt kaymagı
1 dilim tb ekmek
1 bardak yesil çay
Dogru soyluyorsun canim, zaten sen her zaman hafif yiyorsun tatlim.Valla belli olcak canım yaa regliden ötürü sanırım fazla cıkabilirim ben ama olsun az ve öz yiyorum biliyorum ki regliden öbür hafta vermiis cıkarım bayramıda daha zayıf karsılarım ve karsılarız inşallah inşallah eee gitsin artık yaaa bu kilolarda
Simdi ara yapiyorum sevgili dostlarim,
1 Türk kahvesi fincani sütlü menengiç kahvesi
5 siyah kuru üzüm ile.
İftarda karpuz yemistim yazmayi unutmusum,
Sahura da
1 bardak sut
Kepekli tost ekmeginden tost
1 haslanmis yumurta
1 kucuk muz, 1,5 adet taze kayisi ve kiraz var inşallah.
kiirmiizii , @tugcekpln Gokce29 @deniz365 @21denizasmen nerelerdesiniz kuzum?
SekerPancarii 'i de bugun gormedim sanki
Canim kendini salmademlicaykeyfi biliyorum çok ihmal ediyorum topiği ama ben toparlanamıyorum
iştahım çok açılıyor iftar sonrasında, dizginleyemiyorum kendimi
kilo almıyorum ama veremiyorum da, benim hedef yalan oldu.
hal böyle olunca da çok paylaşım yapasım da gelmiyor.
sizin enerjinizi de düşürmek istemiyorum...
Canim cok sevindim bezi atmaniza.kızlar pek giremedim bu ara sayfaya malum bizim evde biz kep ( bez atma partisi ) varhayirlisiyla bezi attık sayılır kızlar en büyük sevincim bundandir. ama bunun yanında oglanla uğraşırken bem pek dikkat edemedim sanki yememe icmemektense. regl olduğum için de bi düzensizlik ki sormayın ... napalım daha iyi olck insallh bakalim..
Canim kakasinida yapiyomu wcye benim.oglumda baya cicini soyluyor ama.sanki kakasini tutuyokızlar pek giremedim bu ara sayfaya malum bizim evde biz kep ( bez atma partisi ) varhayirlisiyla bezi attık sayılır kızlar en büyük sevincim bundandir. ama bunun yanında oglanla uğraşırken bem pek dikkat edemedim sanki yememe icmemektense. regl olduğum için de bi düzensizlik ki sormayın ... napalım daha iyi olck insallh bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?