Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Tarif icin cok tesekkur ederim tatlim, disardan aldigimiz buyuklukteki bazlamanin tanesi 350 kaloriydi. ama seninkiler daha kucuk olacak sanirim, hamburger buyuklugundeyse 1 tane yiyebilirsin diye dusunuyorum
Bir gun karsilikli iceriz insallah ne hoş bir sohbet olur

meraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum boy 1.64 kilo 63.1 bir hafta boyunca günlük menu paylaşimi yapmam gerekli olduğunu okudum inş yapacağim ramazan bayramına kadar 4 kilo hedefim bunun için sizlerin desteğini almak gerekli herkese kolay gelsin başarılar

Burdayım canim yarin misafirim var dün bütün gün temizlik yaptim yemekte yapamadim kahvalti yaptik 2 avuç pide kiymali yumurta ve kahvaltilik yedim ve yine tatlii sahur yok böyle yemekten sonra tatli yeyince pişmanlik oluyo ve sahur yapmiyorum ilk hafta ne güzel az yiyordum ya iştah bi acildi yarinda misafirler için birsürü şey yapicam kesin yicem acaba ramazanda kilo vermeye degilde 56 yı korumaya mı çalişsam bugün aynaya baktiğimda görüntümden memnundum ama bayramdan sonra 1 2 kilo daha verebilirim şuan motivasyon sıfır hiç diyet yapasim gelmiyor

Çok teşekkür ederim gulit_me hepimiz göreceğiz inşallah istediğimiz rakamları Bu perşembe noolcak bakalım :)

Slm kizlar
İftar
1 kase topalak.corbasi
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kayisi
100 mekik
Sahur
2 kayisi
100 mekik süper hatta süper ötesi tebrik ederimmm karnını düzleştirdin mi ben de başlayayım vallahi iki çocuktan mıdır şişmanlıktan mıdır karın yağlarımın maşallahı var.

İyi insan lafin ustune geliiiirrrrrr. Sahurda 2 kayisi tutacak mi seni balım?
Canlarım demlicaykeyfi gulit_me kasiklarim.agriyodu dedim.kesin regli olacak bosuna kalori almayayim olmasam.bile onceki gunde kendime ceza verip 3 kayisi yemistim sadece zorlanmamistim tutarim dedim ama sabah regli oldum iyikide yememisim

canım arkadaşım ne yap biliyo musun şişir kendini hihh hihh hihh cacıkla mı çorbayla mı su ya da salatayla mı bilmem ama bi kere şiştin mi daha fazlasını yiyemeyeceksin zaten. misafirlerin için sana kolay gelsin. ne mutlu iftar daveti vermişsin, öpüyorum.

100 mekik süper hatta süper ötesi tebrik ederimmm karnını düzleştirdin mi ben de başlayayım vallahi iki çocuktan mıdır şişmanlıktan mıdır karın yağlarımın maşallahı var.
Canım hergun cekmeye calışıyorum ama o kadar kolay duzleşmeyecek galiba hem kilo vardı hemde iki cocuk bide en kucugum daha 6 aylik o yuzden daha cok cekmem lazım

Sahur menüm

Akşamdan kalan kuru soğan biber domatesli menemen, roka ve maydanozlu bir küçük kutu ton balığı, iki dilim tam buğday ekmek ve çay..

Dün 11'de bir dilim kek (sıfır yağ ile kendim yaptım keki) ile bir koca fincan şekersiz sütlü nescafe içtim..
İftarda iki kaşık makarna yemiştim (ama makarnalar tek tek saysan 7-8 adetçikti) yine sadece tadımlık.

Bakılım canlar tadımlık mı doyumluk mu ak koyun kara koyun perşembeye belli olur artık ahahahhhh hahh hayy

Valla belli olcak canım yaa regliden ötürü sanırım fazla cıkabilirim ben ama olsun az ve öz yiyorum biliyorum ki regliden öbür hafta vermiis cıkarım bayramıda daha zayıf karsılarım ve karsılarız inşallah inşallah eee gitsin artık yaaa bu kilolarda

Sahurda 1 yumurta,1 kk peynir,domates salatalık biber 1 tatlı kaşığı yağla salata şeklinde,2 ince dilim tam buğday ekmeği,yarım bardak süt,maydanoz,1 tane ceviz.iyi sahurlar kızlar..
Gayet guzel kuzummm
Merhaba dagyolu, paylasimlarini bekliyoruz.
Kendini cok iyi analiz etmişsin canim tebrik ederim

Sen bilirsin canimin ici, zaten kilo almasak da kârdir, kilo verirsek ustune ohoo o da cabası. Bu hafta da boyle oldu belki haftaya daha farkli olur iştahin kuzumm
Hadi bakalim canim, yarin persembe

Arkadaslarım regli oldum
11 gibi
Domates biber ve 1 yumurtalı menemen yaptım ama oglumada yedirdim
1 tatlı kasıgı kadar süt kaymagı
1 dilim tb ekmek
1 bardak yesil çay
Gayet guzel kirmizim
Dogru soyluyorsun canim, zaten sen her zaman hafif yiyorsun tatlim.

demlicaykeyfi biliyorum çok ihmal ediyorum topiği ama ben toparlanamıyorum
iştahım çok açılıyor iftar sonrasında, dizginleyemiyorum kendimi
kilo almıyorum ama veremiyorum da, benim hedef yalan oldu.
hal böyle olunca da çok paylaşım yapasım da gelmiyor.
sizin enerjinizi de düşürmek istemiyorum...

kızlar pek giremedim bu ara sayfaya malum bizim evde biz kep ( bez atma partisi ) var hayirlisiyla bezi attık sayılır kızlar en büyük sevincim bundandir. ama bunun yanında oglanla uğraşırken bem pek dikkat edemedim sanki yememe icmemektense. regl olduğum için de bi düzensizlik ki sormayın ... napalım daha iyi olck insallh bakalim..

Canim kendini salma
Sen saglik sektorunun icinde olan birisin
Kilonun zararlarini bizden cok iyi bilirsin
Bu fazlaliklari sen vermezsen kim verecek?
80 altina sen inmezsen kim inecek?
Bak dikkat etmezsen o 80 olacak 90. Kendimden biliyorum canim ben de 88,5'da basladim diyete.
Lutfen gecmisi gecmiste birak
Bugun yeni bir gun.
Bugun kendin icin iyi bir sey yap
Ve iradeni kullan
O karsi koyamayacagimizi sandigimiz iştahina dur de.
Bunu sadece sen yapabilirsin, senin adina baskasi degil...
Ben burada bir arkadasin olarak silkelemek istiyorum seni.
Devam edersen de asla birakmam, sen once 79u gorene kadar yaninda olurum.
Yeni bir baslangic yapmaya var misin?
Haydi ver elini
Canim cok sevindim bezi atmaniza.
Duzenine dikkat et kuzum.
Hadi bakalim, toparlaniyoruz artik

Canim kakasinida yapiyomu wcye benim.oglumda baya cicini soyluyor ama.sanki kakasini tutuyo

Canlarim temizlik yapiyorum.
Mahvoldum ama oruclu oruclu mecbur yapiyorum, icim rahat etmedi, ozel gunlerimi bekleyemedim.
Ev nasil hemen kirleniyor ya hic anlamiyorum.
Ustelik daha ancak supurdum
Silinecek, toz var, banyo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…