- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.041
Canımmm bence çok güzel olmuş menün.. Afiyet olsun ben de bu hafta nohut yapıcam inşallah.Bu aksamki menum
1 tabak tavuk suyuna tavuk corbasi ( kimi diyetisyen tavuk suyu yagli yemeyin diyor, kimi doktor da organik tavugun suyunu icebilirsiniz, bagisiklik kuvvetlendirir diyor, ben de bazen kullaniyorum suyunu)
En kucuk boy kepceyle iki kepce kuru fasulye ve 2 yemek kasigi bulgur pilavi
1 kase yogurt.
Biraz karbonhidrat agirlikli oldu bugun ama baklagil de yemek lazim, corba zaten corba
canım allah bize de onlara da yardım etsin insallhCanım bende 2-3 gundur basladım tuvalet egitimine inşallah çok zorlanmayız
canım ya ben de aynı durumdayım . sanki ben de bu hafta daha kilolu çıkacağım ama bakalım nasıl olckKızlar dün sahuru paylaştım. Demin kaşarlı tost yaptım, tam tahıllı ekmeğe.. İftara da tavuk sote yapıcam, ben regl olduğumj için çorba içmeyeyim sadece tavuktan yiyeyim diyorum. Bu hafta biraz kilolu çıkarım herhalde ben, hem regl hem de öğlen de yiyorum yaöyle iştee
Yarım tabak z.yağlı tazefasulye, 2 küçük kepçe çOrba,1.5 ince dilim tam buplay ekmeği,2 sarma(bitmedi kaç gündür),4 kaşık cacık.
Biraz önce de kadayıflı muhallebi yedim 3 çatal.kızlar engel olamıyorum tatlıya artık reglime de 10 gün var daa ama
Afiyet olsun kralicecim, ince dilim diyorsun madem oyle bir sey demeyecegimKııızlar merhaba :)
Mutfağı öylece bıraktım, buraya geldimÜzerime de bi ağırlık çöktü.
Saat 1 den beri Ankara Atlantis te dolaşııp durdum her yürüyüşü kar saydım, çocuklar sinemadaydı.
İftar menüm
Yine yoğurt çorba (kızıma değişiklik olsun diye tarhana yaptım ondan da azcık içtim ayy bıkkınlık geldi gittiğim her yerde ve evde yoğurt çorba vardı ama lezzetlidir güzeldir gene de içilir :)) )
Cacık
Menemen (soğan/ çarliston biber/ domates/ zeytinyağı)
Üç ince dilim ekmek
İki yemek kaşığı da ekmeğin üstüne makarna.. :)
Menemen de ekmeksiz pek gitmiyoooo, üç dilimle (incecikti vallahi) yedim bakalım
Şimdi şekersiz bir Türk kahvesi yapıcam..
Öpüldünüz..
Cok sag ol kuzum, baklagil iyidir, vücudumuza lazimCanımmm bence çok güzel olmuş menün.. Afiyet olsun ben de bu hafta nohut yapıcam inşallah.
Canim evet az yemişsin, o regl şişkinligidir. Gecer birkac gune tatlimkızlar benim de bu akşamki menum yüksuk çorbası ve yumurtası Kıymalı menemen salata yoğurt.. ben aslında çok yemıyorum ama regl olduğum için galiba çok sis hissediyorum kendimi ...
çorba içmedim 5 kaşık menemen yedim avuç içi kadar pide ve salata .. ama gel görelim ki çok sis hissediyorum kendimi
Tatlim 3 lokmadan bir sey olmaz. O kadar da olur artik, iki dilim yemedin sonuctaYarım tabak z.yağlı tazefasulye, 2 küçük kepçe çOrba,1.5 ince dilim tam buplay ekmeği,2 sarma(bitmedi kaç gündür),4 kaşık cacık.
Biraz önce de kadayıflı muhallebi yedim 3 çatal.kızlar engel olamıyorum tatlıya artık reglime de 10 gün var daa ama
Canim cok heyecanlandim yaaa 6li rakamlari goreceksin bu hafta insallahEvet canım yaa Elçincim haklsın tatlı yemesek çok daha çabuk gidebilir yağlar ama hayatın içerisinde tatlı da var tuzlu da var :) önemli olansa miktar! İnan bana.. hiç pişmanlık duyma.. hafif sofra hafif sahur ve azcık tatlı da hak olabilir bu süreçte, Allahımmm perşembe günü 69 u fotoğraflamak istiyoruuuummmmmm.. #adım adım 60 a topiğimde fotoğraf paylaştım, akşam 6 da 70.0 dım azıııcık iteklesem 69 olacak gibiyim :))) Tatlı konusunda yazdıklarımı geri mi silsem acaba
makarna yemeseymişsin iyiymişş ama olsun canım, aynen yoğurt çorbası candır, çok severşm pek severimKııızlar merhaba :)
Mutfağı öylece bıraktım, buraya geldimÜzerime de bi ağırlık çöktü.
Saat 1 den beri Ankara Atlantis te dolaşııp durdum her yürüyüşü kar saydım, çocuklar sinemadaydı.
İftar menüm
Yine yoğurt çorba (kızıma değişiklik olsun diye tarhana yaptım ondan da azcık içtim ayy bıkkınlık geldi gittiğim her yerde ve evde yoğurt çorba vardı ama lezzetlidir güzeldir gene de içilir :)) )
Cacık
Menemen (soğan/ çarliston biber/ domates/ zeytinyağı)
Üç ince dilim ekmek
İki yemek kaşığı da ekmeğin üstüne makarna.. :)
Menemen de ekmeksiz pek gitmiyoooo, üç dilimle (incecikti vallahi) yedim bakalım
Şimdi şekersiz bir Türk kahvesi yapıcam..
Öpüldünüz..
Bende de aynj durum var canım regle bağlıyorum, aynı sen gibi hissediyorum, umarım regldendirkızlar benim de bu akşamki menum yüksuk çorbası ve yumurtası Kıymalı menemen salata yoğurt.. ben aslında çok yemıyorum ama regl olduğum için galiba çok sis hissediyorum kendimi ...
çorba içmedim 5 kaşık menemen yedim avuç içi kadar pide ve salata .. ama gel görelim ki çok sis hissediyorum kendimi
Canın çok tatlı istediğinde tarçınlı süt içebilirsin, bir de ben de ramazanda tatlı tercihimi dondurmadan yana kullanıyorum, tavsiye ederimYarım tabak z.yağlı tazefasulye, 2 küçük kepçe çOrba,1.5 ince dilim tam buplay ekmeği,2 sarma(bitmedi kaç gündür),4 kaşık cacık.
Sana inanıyorum valla çok azimlisin, göreceksin 60larıEvet canım yaa Elçincim haklsın tatlı yemesek çok daha çabuk gidebilir yağlar ama hayatın içerisinde tatlı da var tuzlu da var :) önemli olansa miktar! İnan bana.. hiç pişmanlık duyma.. hafif sofra hafif sahur ve azcık tatlı da hak olabilir bu süreçte, Allahımmm perşembe günü 69 u fotoğraflamak istiyoruuuummmmmm.. #adım adım 60 a topiğimde fotoğraf paylaştım, akşam 6 da 70.0 dım azıııcık iteklesem 69 olacak gibiyim :))) Tatlı konusunda yazdıklarımı geri mi silsem acaba
İftar menun cok iyi tatlim. Hic guilt degilsinCanlar ben iftarda 4yk azcık yağlı tavuk sote, 3 yk pilav ve ayran yedim. Bu aradademlicaykeyfi bugün ayca kaya hoca da çorba yaparken tavuk suyu kullandı, demek zararlı değil ve sahura da bazlama yapıcam, yine geçen demlicaykeyfi yaptığında canım çekmişti.. O zamandan beri yapıcam yapıcam bugüne kısmetmiş öpüldünüz
İyi insan lafin ustune geliiiirrrrrr. Sahurda 2 kayisi tutacak mi seni balım?Slm kizlar
İftar
1 kase topalak.corbasi
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kayisi
100 mekik
Sahur
2 kayisi
Merhaba, hos geldin.Ben de katilabilir miyim acaba sanirim gec kaldim ama
Evet hatta yaptığı çorbada kabakları tavuk suyu ile haşladı, en son ıspanak ve dereotu ekledi blendırdan geçirdiİftar menun cok iyi tatlim. Hic guilt degilsinyaa cok sevindim bunu duyduguma, yeni hasta olduk ya iyi gelir diye dusunmustum, bunu duymak da ilac gibi geldi insan dogru mu yapiyorum diye dusunuyor
Sahura afiyet olsun kuzumm bazlamayi kendin mi yapiyorsuneger oyleyse tarifini isterim, maharetli guilt'im
Canım kayısı tok tutacak mı seniiiiSlm kizlar
İftar
1 kase topalak.corbasi
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kayisi
100 mekik
Sahur
2 kayisi
Menengiç bayılırııııımmmmmm, bi ortak yön dahaSimdi ara yapiyorum sevgili dostlarim,
1 Türk kahvesi fincani sütlü menengiç kahvesi
5 siyah kuru üzüm ile.
İftarda karpuz yemistim yazmayi unutmusum,
Sahura da
1 bardak sut
Kepekli tost ekmeginden tost
1 haslanmis yumurta
1 kucuk muz, 1,5 adet taze kayisi ve kiraz var inşallah.
kiirmiizii , tugcekpln @gulsayszey D deniz365 @21denizasmen nerelerdesiniz kuzum?
@SekerPancari71 'i de bugun gormedim sanki
Canım, geç kalmadınBen de katilabilir miyim acaba sanirim gec kaldim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?