- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
neler pisirecem.. -mercimek çorbası -patlıcan kebabı - dövme pilavı - fındık lahmacun -humus - salata - cacıkMerhaba tatlim, cok iyi yapmişsiniz, super olmuş. Misafirine neler pişireceksin canim
Masallah sana şeker'im yaa, zayiflamiş sportif olmuşsun, insallah ben de o kilolara inip biraz kendime gelirim
Kizlar ben de sahurda bazlamadan tost yaptim, yarim bazlama yemis oldum, netten arastirdigima gore kalorisi 350ymiş, yarim yiyince 2,5 dilim ekmege tekabul etti kalorisi. İcinde domates biber kaşar vardi
Yumurtadan biraz sıkıldık dun yemedim, azar azar peynirlerden, domates salatalik, sütü ara ogunde ictim, 1 tatli kasigi bal, 1 tatli kasigi sutu kaynattigimda çikan kaymakoyle işte canlar.
Dun gece su gittigoldenheart sizde de gitti mi, neyse ki balkonda 10lt yedegim duruyor herzaman
Yaa bana da süper fikir verdin, ben de bazlama çok severim, ben de yarın ondan yapayımKizlar ben de sahurda bazlamadan tost yaptim, yarim bazlama yemis oldum, netten arastirdigima gore kalorisi 350ymiş, yarim yiyince 2,5 dilim ekmege tekabul etti kalorisi. İcinde domates biber kaşar vardi
Yumurtadan biraz sıkıldık dun yemedim, azar azar peynirlerden, domates salatalik, sütü ara ogunde ictim, 1 tatli kasigi bal, 1 tatli kasigi sutu kaynattigimda çikan kaymakoyle işte canlar.
Dun gece su gittigoldenheart sizde de gitti mi, neyse ki balkonda 10lt yedegim duruyor herzaman
ükızlar Günaydın dün eşimle yaklaşık 1.5 saat dağ yürüyüşü yaptık .. ben resmen bitmisimakşam bi yattım ki yatış o yatış ... ne sahura kalkabilmisim ne gözümü açabilirsim o yüzden sahur menüsü yok bi bakıma iyi olmuş 2 lahmacun u lopletmistim iftarda bu aksam da misafirim var iftara çok giremedim de ara ara girip bakıyorum neler yapmissiniz diyr .. hepinizi öpüyorum....
Tatlim menun guzel ve hepsinden azar azar yiyecegine inaniyorum. İyi tatiller kuzum, spor da yaparsin insallah. İnsana ne kadar rehavet çökse de azicik bi yarim saat bile yapsak kârdirneler pisirecem.. -mercimek çorbası -patlıcan kebabı - dövme pilavı - fındık lahmacun -humus - salata - cacık
tatlı olarak da eşim bişeyler alacak...
yaaa ben nasıl dayanayim nasıl dayanayim...
ama dayanma lazım az az yemem lazım sonrasında da spor yapmam lazım şimdiye kadar pek spor yapamadım öğretmenim ben de kızlar hem okul hem spor hem ramazan olmadı.artık tatil yarın itibari ile spora da başlıyorum bugün misafirim var çünkü..
yin e cenem düştü benim
Menun cok guzel canim, kendine ayri hazirlamişsin tebrik ederim. Bir dolmadan bir sey olmaz canim, biberlerin orta boysa zaten sorun degil. Dolmayi acilen masumlastirmam lazim zira aksama etli yaprak sardimYaa bana da süper fikir verdin, ben de bazlama çok severim, ben de yarın ondan yapayımbugün diyemiyorum, bugün sabahtan beri mutfaktayım, eşim hazırlayacak sahuru
ü
Canıımmm o yürüyüşle lahmacun mu kaldı, aferim sanabugün böyle oldu ama normalde sahuru ihmal etme canım, en azından süt iç sen de öpüldün tatlımm
Kızlarrr, benim bugün yine misafirim var, hem de ne misafir.. Eşimin sülalesi.. Ben ne yemek yaptım, yayla çorba, sultan kebabı, zeytinyağlı biber dolma, patates püre, salata, havuç tarator. Peki ben ne yiyeceğim: çorba, kendi sultan kebabımı ayrı yaptım, minik, beşamel sossuzbir tane dolma yerim ama, çok severim dayanamam, ama söz en küçüğünden sultan kebabı yufkalı olduğu için ekmek yok.. Bir de onlara pasta yaptım, ama ben yemeyeceğim, dondurma almıştım pastanın yanına koyarım diye, belki dondurma yerim..
Çok yoruldum kızlar, 1 saat uzanıcam öperim çok
Boyle dusunmen beni cok mutlu eder canim.Canııım merhaba.. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum ayrıca bu ramazan grubunu açmanın ne kadar hayırlı olduğunu da farketmişsindirdemlicaykeyfi bizde sular gitmedi.. borularda arıza falan vardır.. ben batıkent sen eryaman diy mi? Şimdiye gelmiştir umarım suyunuz.
Sahur menüm..
Bir gece önce kalkamadığımın hırsı mıdır nedir iki ince dilimden yaptığım 4 dilim ekmek tost.. yani iki tost zeytin ve çay. Sonrasında su. Tek tost yesem iyiydi amma.. olsun. İyi gidiyo çoook şükür. Bugün domates dereotu vs. alıcam ben de sahura.. öpüyorum hepinizi...
ayyy sormaaa, ben de öyle yapıcamTatlim menun guzel ve hepsinden azar azar yiyecegine inaniyorum. İyi tatiller kuzum, spor da yaparsin insallah. İnsana ne kadar rehavet çökse de azicik bi yarim saat bile yapsak kârdir
Menun cok guzel canim, kendine ayri hazirlamişsin tebrik ederim. Bir dolmadan bir sey olmaz canim, biberlerin orta boysa zaten sorun degil. Dolmayi acilen masumlastirmam lazim zira aksama etli yaprak sardimbazlama tost cok guzel oluyor canim, simdiden afiyet olsun. Onun icine neler neler koyulurdu da neyse, biz domates biberle yaptik abartmayalim diye =)
Canlarim iftara karışik çorba (sogan havuc kirmizi ve yesil mercimek var icinde)
Etli yaprak sarma ve biber dolmasi var.
Salata+yogurt
İftarda ekmek pide vs yemiyorum. Bugun de boyle oldu menu, tum ogleden sonra yemekle ugrastim ama[/QUOT
Çok iyi yapışsın canım, aynen böyle yemekler de çok uğraştırıyor insanı ama değiyorMenün süper bu arada, zaten topiğinizde hiç abartılı menü olmuyor kiii, seviyorum kızlar sizi
Canim ben de seni seviyorum hepiniz cok içten cok tatlisinizayyy sormaaa, ben de öyle yapıcambir de beyaz peynir koyarım offf offf Evet masum dolma, seninki benimkinde daha masum hoş, benimki sırf pirinç
Menümğz aynı canım ben de kaçtane sarma yesem diye düşünüyorum.Canlarim iftara karışik çorba (sogan havuc kirmizi ve yesil mercimek var icinde)
Etli yaprak sarma ve biber dolmasi var.
Salata+yogurt
İftarda ekmek pide vs yemiyorum. Bugun de boyle oldu menu, tum ogleden sonra yemekle ugrastim ama
Evet canım ya çok fena valla.ama canm bırakmıycam iyice kafaya koydumAahh bilmem mi o ağrilari onlar en az 3 gün seninleler ama birakma sakin üstüne yapmaya devam edersen daha cabuk geçer canim bide en son bacaklari açıp esniyorya kadin sen daha çok yap esnemeyi ağrilarina iyi geliren sevdiğim agri spor sonrasi hamlama agrisi hangi kaslarin caliştigini görebiliyorsun
Canim sen yine az yemişsinMenümğz aynı canım ben de kaçtane sarma yesem diye düşünüyorum.
Sen bilirsin tabi ki kuzum, odul gunu yapabilirsin, sen duzenli spor da yapiyorsunIyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
elim kadar pide ve yesillik
Kizlar biz benim dogum günümü dün kutlamadik bugün kutluycaz o yüzden kendi yaptığım icinde hic yag olmayan ve sekeri az kedi dilli pastadan biraz büyük bi dilim yedimve bugün sahurda da kendime izin vermek istiyorum dogum gunu hediyem ossunnn ne dersiniz
Afiyet olsun kirmizimİi aksamlar kızlar iftar menüm
1 kase mantar corbası
1 tane fırında alabalık
Salata
Merhaba kk'ya hos geldin.Merhaba arkadaşlar
Aranıza yeni katılıyorum ve bu konu baya ilgimi çeken bir konu oldu malum bu yüzden bnde bildiğim ve uyguladığı bazı şeyleri sizinle paylaşmak istedim.
Yeni öğrendiğim ve denediğim BEYAZ ÇAY ı iftardan sonra denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum hazımsızlık ve sindirim için harika birsey bağırsakları çalıştıran bir çay ve faydaları saymakla bitmiyor. 2.favorim içeceğim klorsuz suyun içerisine ince bir dilim limon kabuğuyla birlikte karanfil ve çöp tarçın koyarak içmek artık doktorlar suyu tek içmek yerine yağ yaķımınıda kolaylaştıran takviye şeylerle içmeyi tavsiye ediyor. Tadı çok güzel ve hafif. Karanfil tarçın faydalarını da saymakla bitmez ayrıca içme suyuna 1 damla limon sıkılması suyu Alkalin artırıyor , tarçınI bnce en önemli faydası insülini dengelemesi özellikle ramazanda tatlılara olan düskünlügümüzün arttığını düşünürsek baya işimize yaratacağını söyleyebilirim. Ve bu su aynı zamanda iştahı da kesiyor
Hoş bulduk teşekkür ederim yeşil çay benimde favorim tarçın ve karanfille demleyip içerim. Beyaz çayı hazımsızlık için iyi gelmesinden dolayı ramazanda ki favorim olarak paylaşmak istedim. Deneyip ise yarayan şeyleri paylaşmayı severim inş. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim konuyu görünce heyecan yaparak yazdım kuralları okuyacağım. Tekrar teşekkür ederimMerhaba kk'ya hos geldin.
Ben suyu sade icmeyi tercih ederim. Maden suyuna limon sikarim ama, guzel oluyor.
Tarçini da süte koyuyorum tatli yemiş gibi oluyor.
Bitki cayi olarak genelde yesil cay iciyoruz, diyet yapanlarin klasiği gibidir zaten.
Buarada forumda yenisin kurallari okumani oneririm, zira buyuk harfle yazmak, bagirmak anlaminda oldugundan dolayi yasaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?