• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Hoş bulduk teşekkür ederim yeşil çay benimde favorim tarçın ve karanfille demleyip içerim. Beyaz çayı hazımsızlık için iyi gelmesinden dolayı ramazanda ki favorim olarak paylaşmak istedim. Deneyip ise yarayan şeyleri paylaşmayı severim inş. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim konuyu görünce heyecan yaparak yazdım kuralları okuyacağım. Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim sevgili believe :KK49:
Kac kilosun, diyet yapiyor musun?

Kizlar buarada 40 dk yuruyusumuzu yapip geldik, hava muhtesem nasil serin :KK68:

İftarda 1 kepçe ezogelin çorbası, 1 küçükbiber dolması, 4 z.yağlı sarma,tavuk 4 kaşık yoğurt.patlıcan salatası.ekmek yemedim hiç
Valla seni ayakta alkışlıyorum, sarma kadar leziz bşr şeyden 4 tane yediğin için:KK9:
Iyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
elim kadar pide ve yesillik

Kizlar biz benim dogum günümü dün kutlamadik bugün kutluycaz o yüzden kendi yaptığım icinde hic yag olmayan ve sekeri az kedi dilli pastadan biraz büyük bi dilim yedim:KK22: ve bugün sahurda da kendime izin vermek istiyorum :oops:dogum gunu hediyem ossunnn ne dersiniz:KK22:
Ohh afiyet olsun, tekrar bice yıllar şeker:KK75: evet bence de doğum günleri şımarılmayı sonuna kadar hak eder:KK31:
Hoş bulduk teşekkür ederim yeşil çay benimde favorim tarçın ve karanfille demleyip içerim. Beyaz çayı hazımsızlık için iyi gelmesinden dolayı ramazanda ki favorim olarak paylaşmak istedim. Deneyip ise yarayan şeyleri paylaşmayı severim inş. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim konuyu görünce heyecan yaparak yazdım kuralları okuyacağım. Tekrar teşekkür ederim
Hoşgeldiiinnn kk ya ve araamızaHoppa ben geçen sene Rize ye gitmiştim, beyaz çayı kendi ellerimle topladım, gerçekten çok faydalı:KK72:

Merhaba kk'ya hos geldin.

Ben suyu sade icmeyi tercih ederim. Maden suyuna limon sikarim ama, guzel oluyor.

Tarçini da süte koyuyorum tatli yemiş gibi oluyor.

Bitki cayi olarak genelde yesil cay iciyoruz, diyet yapanlarin klasiği gibidir zaten.

Buarada forumda yenisin kurallari okumani oneririm, zira buyuk harfle yazmak, bagirmak anlaminda oldugundan dolayi yasaktir.

TarçınI sütle hiç içmedim. Soğuk sütün içerisine mi koyuyoruz ?

Valla seni ayakta alkışlıyorum, sarma kadar leziz bşr şeyden 4 tane yediğin için:KK9:

Ohh afiyet olsun, tekrar bice yıllar şeker:KK75: evet bence de doğum günleri şımarılmayı sonuna kadar hak eder:KK31:

Hoşgeldiiinnn kk ya ve araamızaHoppa ben geçen sene Rize ye gitmiştim, beyaz çayı kendi ellerimle topladım, gerçekten çok faydalı:KK72:

Hoş buldukkk çok teşekkür ederim :KK68::KK68: ben sallama olarak kullanıyorum. toplamayı isterdim ne güzel herşeyin doğalı daha güzel. Cilt bakımında da kullanılan bir bitki her okuduğumda tekrar tekrar içime siniyor

Son düzenleme:
Kızlar misafirim şimdi gitti. Ben 1 kepçe yoğurt çorbası(pirinçsiZ), kendim için yaptığım ufacık beşamelsiz sultan kebabı, 1 tane orta boy zeytinyağlı biber dolması:KK5: valla daha yemek çok istedim ama kendimi durdurdum yemedim:KK72: şimdi ben yzanıyorum, eşim sahur hazırlayacak, bakalım ne yiyceezzz, öperim kızlaaarrr:KK68:

Rica ederim sevgili believe :KK49:
Kac kilosun, diyet yapiyor musun?
61 kiloyum canım. Diyete tam olarak başlayamadım aşırı tatlı isteğim var şuan onu bastırma çabasındayım tavsiyelere de açığım :kk77: ideali 58 kilo ve biran önce sağlıklı bir şekilde Zayıflamak istiyorum :KK49:

Nasil istersen, ben sicak da soguk da koyuyorum, ama toz tarcin, sutlu tatli hissi veriyor :KK48:

=) tarçının aromasını çok seviyorum en yakın zamanda deneyeceğim :KK68: İbrahim Saraçoğlu akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı toz tarçınIn bayanlar için sakinleştirici özelliği olduğunu söylemişti sabahları sakin kalkmak istediğim zamanlarda denerim ama hep sütlü tatlılar da denedim oda birazcık kilo olarak döndü :KK23: birde sütle deneyeceğim bilgi için teşekkür ederim canım

Kızlar misafirim şimdi gitti. Ben 1 kepçe yoğurt çorbası(pirinçsiZ), kendim için yaptığım ufacık beşamelsiz sultan kebabı, 1 tane orta boy zeytinyağlı biber dolması:KK5: valla daha yemek çok istedim ama kendimi durdurdum yemedim:KK72: şimdi ben yzanıyorum, eşim sahur hazırlayacak, bakalım ne yiyceezzz, öperim kızlaaarrr:KK68:
Cok kontrollu yemişsin tatlim tebrik ederim :KK5: eh biraz da sen dinlen canim ;)
Ayyy çok yorgunum ama iyiyimm valla, az yedim, tatlı yemedim daha ne olsun:KK66: Sen nasılsıınn?
Tatliya hayir diyenler kulübünden tebrikker gelsin o halde :KK9::KK73:
En azindan yarin yemek yapmam artik :KK51:
Ben de dolma sardim ya, butun gun yemek yapmis gibi hissediyorum kendimi :-)

61 kiloyum canım. Diyete tam olarak başlayamadım aşırı tatlı isteğim var şuan onu bastırma çabasındayım tavsiyelere de açığım :kk77: ideali 58 kilo ve biran önce sağlıklı bir şekilde Zayıflamak istiyorum :KK49:
E guzelmiş fazla kilon yok, avantajlisin, ramazan sonuna 58i gorursun bence. Biraz spor yapmaya calisirsan bizim grupla verirsin o kiloyu ;) ramazanda spor yapma imkanin oluyor mu :KK49:
=) tarçının aromasını çok seviyorum en yakın zamanda deneyeceğim :KK68: İbrahim Saraçoğlu akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı toz tarçınIn bayanlar için sakinleştirici özelliği olduğunu söylemişti sabahları sakin kalkmak istediğim zamanlarda denerim ama hep sütlü tatlılar da denedim oda birazcık kilo olarak döndü :KK23: birde sütle deneyeceğim bilgi için teşekkür ederim canım
Sen baya arastiriyorsun anlaşilan, ben de gurkan kubilay ayca kaya izler izler not alirim ama ozel tariflerini pek uygulayamam, genelde hep bişey otlari oluyor, ugrasamiyorum :KK12:buarada rica ederimm
Çok teşekkür ederim elçin Hoşbulduk :KK25: bende Aranıza katıldığım için çok mutluyum umarım verir ve rahatlarım :KK48:
Resmi olarak hoş geldin o zaman :KK54:
Okumuşsundur muhakkak ama biz her gun iftar ve sahurda yediklerimizi yaziyoruz, spor yaparsak onu da yaziyoruz. Her persembe tercihen tarti fotografiyla kilo bildirimi yapiyoruz. Hepsi bu :KK50:
Merak ettim de, kk'ya uye olmadan once mi bizim konumuzu gormustun :oops:

Canlarım merhaba. Ben de misafirlikten geliyorum. Ve inanın sayenizde süper geçti

1 kase yayla çorba
1 adet z.yağlı patlıcan dolması
1 küçük porsiyon hünkarbeğendi ( patlıcan ve et) kendim alırım zahmet etmeyin diyerek tadımlık aldım.
kendi yaptığım ve oraya götürdüğüm börekten 1 dilim
.. su ( içeceklere dönüp bakmadım bile)
.. salata

tatlı.. bir dilim ev yapımı baklava _tadımlık_

sahura omlet inş.
öpüldünüz.. iyi geceler

Kizlar buarada 40 dk yuruyusumuzu yapip geldik, hava muhtesem nasil serin :KK68:
Ohhh miss çok gzel :KK73::KK73:
Sorma canıme çok zorahat oldu:mad:

Canlarım merhaba. Ben de misafirlikten geliyorum. Ve inanın sayenizde süper geçti

1 kase yayla çorba
1 adet z.yağlı patlıcan dolması
1 küçük porsiyon hünkarbeğendi ( patlıcan ve et) kendim alırım zahmet etmeyin diyerek tadımlık aldım.
kendi yaptığım ve oraya götürdüğüm börekten 1 dilim
.. su ( içeceklere dönüp bakmadım bile)
.. salata

tatlı.. bir dilim ev yapımı baklava _tadımlık_

sahura omlet inş.
öpüldünüz.. iyi geceler
Harikasin canim, senin icin kafamda yeni bir kulüp kuruyorum ve ilk uyesi sen oluyorsun; porsiyon kontrolu yapmayi basaranlar kulübü :KK9::KK73:
Daha once de tatliya hayir diyebilenler diyip duruyordum ama tadimlik alman da onun kadar guzel ve takdire şayan.
Boyle ornek menulere gereken ilgiyi gosterelim ki motivasyon tavan yapsin :KK49:
Hergun gordugum menulerle cok daha fazla takdiri hak ediyorsunuz kuzucuklarim :KK68::KK68:

E guzelmiş fazla kilon yok, avantajlisin, ramazan sonuna 58i gorursun bence. Biraz spor yapmaya calisirsan bizim grupla verirsin o kiloyu :KK66: ramazanda spor yapma imkanin oluyor mu :KK49:

Sen baya arastiriyorsun anlaşilan, ben de gurkan kubilay ayca kaya izler izler not alirim ama ozel tariflerini pek uygulayamam, genelde hep bişey otlari oluyor, ugrasamiyorum :KK12:buarada rica ederimm

Resmi olarak hoş geldin o zaman :KK54:
Okumuşsundur muhakkak ama biz her gun iftar ve sahurda yediklerimizi yaziyoruz, spor yaparsak onu da yaziyoruz. Her persembe tercihen tarti fotografiyla kilo bildirimi yapiyoruz. Hepsi bu :KK50:
Merak ettim de, kk'ya uye olmadan once mi bizim konumuzu gormustun :oops:
Arada spor yapıyorum, aslında düzenli yapmam gerek basen gibi bir sıkıntım var :KK43:
Evet genel olarak araştırmayı seviyorum bnde de Ayça kayan kitabı var fakat bnde tarifleri çok yapamıyorum pratik şeyleri daha çok seviyorum :KK72:
Teşekkür ederim Hoşbulduk :KK54: evet okudum bnde yazmaya başlayacağım inş :kk77:

Kk yi seviyorum araştırma yaparken ilgilendiği konularla alakali baktığım yerlerden birisi ve hep erteliyordum bugün ertelemek im ve gezinirken buraya denk geldim ve cok hosuma gitti bnde dahil olmak istedim ve yazdım :KK54:

Back