• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

@kiirmiizii haklısın canım seni tebrik etmeyi unuttuk, hem tebrik ediyorum, hem sarılıyoruumm:21:

Tüm topiğe sarılıyorum kızlaarrr:21:

Ben de 26 yaşında, psikolog, evli ve çocuksuzum.. Bebişten önce kilo vermeye çalışanlardanım ben de:oops:

demlicaykeyfi demlicaykeyfi sen öyle yazdın ya, ünideki ev arkadaşımı tarif ettin, zevklerimiz de uyuşuyor, o musun yoksaaa:KK53: şaka yapıyorum ama cidden, aynı o kişisin, duygulandım​
Kuzum yaşimiz da ayniymiş :KK53: ben ist.da ozel bir uni.de tam burslu okudum canim, o muyum yoksaa :KK53:

Benim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusu:kk77: bugün benim doğum günüm kislar:oops:
Canim benim iyi ki dogdun, Rabbim hayirli uzun ömür, iki cihan saadeti versin, evinde yuvanda huzur mutluluk bereket versin, yavruna da ayni şekilde kuzum :KK68::KK68::KK68:

Benim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusu:kk77: bugün benim doğum günüm kislar:oops:
iyi ki doğdun sekerr.... iyi ki doğdun seker ... iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana....
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin insallh sana ve hepimize ... :)

Kizlar iftarda yarim tabak mercimek corbasi (az kalmişti da yeni corba yapmadim, azar azar düştü)
Uc yemek kasigi türlü, yarim dilim yagsiz tavada pişmiş somon (biz hep bir dilimi paylasiyoruz, acayip tok tutuyor) bol salata ve yogurt :kk77:

Ardindan da biraz ve karpuz ve kiraz yedim ama porsiyonunu olcemedim iftari zor beklemistim karpuz icin ama az yedim kizlar zaten iftar uzeri karnim toktu :kk77:

Bu iftarda corba, sebze, salata, yogurt ve protein olarak da balikla gunu kapadik. Ya da gunu yeni actik, oruclar yeni acildi :-) hepimize afiyet şifa olsun.
Karbonhidrat olarak sadece yarim tabak corba ictigim icin cok mutluyum :KK49:
Sahura hain planlarim var da :KK53::KK53::KK53:

Demlicay çildirmiş olmali :-)

Canim benim iyi ki dogdun, Rabbim hayirli uzun ömür, iki cihan saadeti versin, evinde yuvanda huzur mutluluk bereket versin, yavruna da ayni şekilde kuzum :KK68::KK68::KK68:

Amiiinnn ne kadar güzel dualar bunlar canım teşekkürler:KK60::KK68:
iyi ki doğdun sekerr.... iyi ki doğdun seker ... iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana....
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin insallh sana ve hepimize ... :)

Aayyy ne güzel bi kutlama bu :21: saol bitanem:KK68::KK68:

Iyi akşamlar kizlar iftar menüm

1 kase mercimek çorbası (ayy daha bitmedi bu üçüncü gün kalani yarin kiza bitittiririm:KK48:)
1 tabak az yağlı çoban salata
Yarim kaseden biraz fazla yoğurt
biraz tavuk sote tavadan yedim ama en fazla 1 but kadar et yemisimdir :kk77:
bi iki tane biber turşusu

Sofrayi kaldirdiktan sonra da yarim avuç kuru üzüm leblebi ve yarim ceviz yedim:kk77:
bide meyve arasi yaparim bugün cuma yarin tatil olduğu için eşimle otururuz meyve atistiririm diye düşünüyorum :KK23:

Sahur icinde canım kabakli dereotlu omlet cektii sabirsizlikla bekliyorum:kk77:

Iyi akşamlar kizlar iftar menüm

1 kase mercimek çorbası (ayy daha bitmedi bu üçüncü gün kalani yarin kiza bitittiririm:KK48:)
1 tabak az yağlı çoban salata
Yarim kaseden biraz fazla yoğurt
biraz tavuk sote tavadan yedim ama en fazla 1 but kadar et yemisimdir :kk77:
bi iki tane biber turşusu

Sofrayi kaldirdiktan sonra da yarim avuç kuru üzüm leblebi ve yarim ceviz yedim:kk77:
bide meyve arasi yaparim bugün cuma yarin tatil olduğu için eşimle otururuz meyve atistiririm diye düşünüyorum :KK23:

Sahur icinde canım kabakli dereotlu omlet cektii sabirsizlikla bekliyorum:kk77:
Cok guzel canim, afiyet olsun. Biz de bu gece otururuz :KK48: haftasonu kahvaltisi gibi olur bugün sahur :KK68:

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.
Bu akşamki ıftar menum yarım kase mercimek çorbası üç tane biber dolma bir kaşık taze fasulye ve ice tea şeftali.
Iftardan sonra leslie 3 mile walk yaptım çok iyi hissediyorum herkese tavsiye ederim :)
Bana onerebileceğiniz aerobik tarzı dinamik spor videolar var mi arkadaşlar plates gibi durağan yavaş şeyleri sevmiyorum da :)

Canlar selam..
İftar menüm
1 kase yoğurtlu çorba
1 küçük porsiyon taze fasulye
3 adet küçük köfte
Soğanlı maydanozlu patlıcan salata
1 yemek kaşığı pilav

Bulaşık yıkandı
Türk kahvesi şekersiz ve tarçınlı F frenzy80 'imin sayesinde :KK60:

Tatlılar vardı ve ben sadece tadına baktım, toplasanız 1 yemek kaşığı ancak tatlı yedim aslına bakarsanız - yalan söyliycek değilim- sadece lezzetine baktım o da aklımda kalmasın diye, yemedim hatta kardeşim şaşırdı (mozaik pasta + şekerpare) biliyo musunuz canım da hiiç yemek istemedi. Mucize gibi..

Saat şu an 23.30 yeşil çay içiyorum..
bana verdiğiniz desteğe minnettar olucam kızlar bi 68 oliiim bu hafta, ben acaip gaza geldim.. bu gazla tartıyı da fişeklerim inşallah..

Spor
Ben sabah yürüdüm 20 dk. Öğlen de 15 dk. yürüyüş hafif tempolu.

doğum günün kutlu mutlu olsuuuunnnnn, her şey gönlünce olsuuunn çoookk mutlu ollll
Kuzum yaşimiz da ayniymiş :KK53: ben ist.da ozel bir uni.de tam burslu okudum canim, o muyum yoksaa :KK53:
Ankara biz;) ama valla senle de ev arkadaşı olabilirimmm;)

KızlAr bugün hepimiz mercimek çorbası yemişiz neredeyse;) ben de mercimek çorbası ve salata yediiiimmm;)

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar.
Bu akşamki ıftar menum yarım kase mercimek çorbası üç tane biber dolma bir kaşık taze fasulye ve ice tea şeftali.
Iftardan sonra leslie 3 mile walk yaptım çok iyi hissediyorum herkese tavsiye ederim :)
Bana onerebileceğiniz aerobik tarzı dinamik spor videolar var mi arkadaşlar plates gibi durağan yavaş şeyleri sevmiyorum da :)
Canim hepsi cok iyi lakin ice tea gordum yine sekerli icecek alarmim caldi :KK48:
doğum günün kutlu mutlu olsuuuunnnnn, her şey gönlünce olsuuunn çoookk mutlu ollll

Ankara biz:KK66: ama valla senle de ev arkadaşı olabilirimmm:KK66:

KızlAr bugün hepimiz mercimek çorbası yemişiz neredeyse:KK66: ben de mercimek çorbası ve salata yediiiimmm:KK66:
Ben de sizin okudugunuz sehirde yasamaktayim canim şuan. Ben de isterdim, beraber kpss calişirdik :KK48: benim en cok o konuda destege ve inanmaya ihtiyacim var :KK43:
Mercimek corbasini bir yaptim zaten 3. Gununde bitti mubarek :KK48:
Yemekler hep cok oluyor yaa iyice kuş kadar yapmam lazim :KK17:

Canlar selam..
İftar menüm
1 kase yoğurtlu çorba
1 küçük porsiyon taze fasulye
3 adet küçük köfte
Soğanlı maydanozlu patlıcan salata
1 yemek kaşığı pilav

Bulaşık yıkandı
Türk kahvesi şekersiz ve tarçınlı F frenzy80 'imin sayesinde :KK60:

Tatlılar vardı ve ben sadece tadına baktım, toplasanız 1 yemek kaşığı ancak tatlı yedim aslına bakarsanız - yalan söyliycek değilim- sadece lezzetine baktım o da aklımda kalmasın diye, yemedim hatta kardeşim şaşırdı (mozaik pasta + şekerpare) biliyo musunuz canım da hiiç yemek istemedi. Mucize gibi..

Saat şu an 23.30 yeşil çay içiyorum..
bana verdiğiniz desteğe minnettar olucam kızlar bi 68 oliiim bu hafta, ben acaip gaza geldim.. bu gazla tartıyı da fişeklerim inşallah..

Spor
Ben sabah yürüdüm 20 dk. Öğlen de 15 dk. yürüyüş hafif tempolu.
Cok guzel kralicelerin bir tanesi, tatliyi reddetmek her babayigidin harci degildir, tebrik ederim canim benim, ornek bir davraniş :KK52::KK9:

Back