• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Arada spor yapıyorum, aslında düzenli yapmam gerek basen gibi bir sıkıntım var :KK43:
Evet genel olarak araştırmayı seviyorum bnde de Ayça kayan kitabı var fakat bnde tarifleri çok yapamıyorum pratik şeyleri daha çok seviyorum :KK72:
Teşekkür ederim Hoşbulduk :KK54: evet okudum bnde yazmaya başlayacağım inş :kk77:

Kk yi seviyorum araştırma yaparken ilgilendiği konularla alakali baktığım yerlerden birisi ve hep erteliyordum bugün ertelemek im ve gezinirken buraya denk geldim ve cok hosuma gitti bnde dahil olmak istedim ve yazdım :KK54:
Cok sevindim canim, demek ki hep soyledigim gibi burada uye olan olmayan herkese ornek oluyor menulerimiz o yuzden seviniyorum cunku saglikli beslenmeye tesvik etmis oluyoruz kendi çapimizda.

merhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım :KK28::KK28: 3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker :KK43:ama çok az

=) tarçının aromasını çok seviyorum en yakın zamanda deneyeceğim :KK68: İbrahim Saraçoğlu akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı toz tarçınIn bayanlar için sakinleştirici özelliği olduğunu söylemişti sabahları sakin kalkmak istediğim zamanlarda denerim ama hep sütlü tatlılar da denedim oda birazcık kilo olarak döndü :KK23: birde sütle deneyeceğim bilgi için teşekkür ederim canım
canım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu

Harikasin canim, senin icin kafamda yeni bir kulüp kuruyorum ve ilk uyesi sen oluyorsun; porsiyon kontrolu yapmayi basaranlar kulübü :KK9::KK73:
Daha once de tatliya hayir diyebilenler diyip duruyordum ama tadimlik alman da onun kadar guzel ve takdire şayan.
Boyle ornek menulere gereken ilgiyi gosterelim ki motivasyon tavan yapsin :KK49:
Hergun gordugum menulerle cok daha fazla takdiri hak ediyorsunuz kuzucuklarim :KK68::KK68:

Ben de sana çok teşekkür ederim bu motive edici takdir eden msjların için.. Sevgili arkadaşlarım sizlerin menüleri bana azim veren şey.. :KK19:
Misafirlikte tabağınızı salata ve yoğurtlu bişilerle doldurup yanına yemek alınca hiç kimse durumu da çakmıyooo :KK48: dolu dolu herkesle yemek yiyorsun.

Sahurum: K fleks + yulaf ezmesi ve süt.

Hepinizi kucaklıyorum.. B Believee hoşgeldin :KK68:

kızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldu ;) ne etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??

Ben de sana çok teşekkür ederim bu motive edici takdir eden msjların için.. Sevgili arkadaşlarım sizlerin menüleri bana azim veren şey.. :KK19:
Misafirlikte tabağınızı salata ve yoğurtlu bişilerle doldurup yanına yemek alınca hiç kimse durumu da çakmıyooo :KK48: dolu dolu herkesle yemek yiyorsun.

Hoş bulduk kraliçem :KK36:

canım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu
Canim ben de sık kullanirim tarcini hic rastlamadim oyle bir etkiye
kızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldu :KK66: ne etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??
Canim istersen aksam da leslie tarzi yap? Sen bilirsin kuzum

merhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım :KK28::KK28: 3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker :KK43:ama çok az
İyi canim, yarim tabakta birakmişsin, cok guzel.

Canim sahurun gayet guzel. Ben de müslileri seviyorum ama icinde glukoz fruktoz surubu var diye yemiyorum :KK43:
Slm arkadaslar
Sahurum
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7_8 catal kavun
Guzel canim baya az yemişsin
canım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba ben :KK43:
Aman dikkat kuzum, tatli krizini hurmayla kayisiyla atlatmaya calis. Onemli olan kilo vermek degil ki kuzum, regl zamani hepimiz ayni olcaz

canım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba ben :KK43:
Saol canim. Amann dikkat et tatlim yememeye calis yersende tadimlik kilo vermemende zaten regliden kaynakliyodur. 1 hafta onsesinden basliyo vucut su tutmaya inan bu hafta veremesende haftaya daha cok.vermis olursun eee tabi dikkat edersen :stop:

kızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldu :KK66: ne etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??
Ben bugün 4. Günü yapıcam canım.kesinlikle çok etkili bir spor acayip terletiyo günlük olarak takip et istersen sonra ağır gelir.benim hala her yerim ağrıyor 4. Günde olmama rağmen

elcin_k elcin_k ve E enuref harikasiniz kizlar, sporunuzun 30 gun sonunda sonucunu cok merak ediyorum :KK49:
Biz de markete falan gittik eşimle.
Aksama menum ayni, karisik corba, etli dolma ve yogurt.
:KK51:bugun biraz boyleyim :KK51:
Ev temizlik istiyor :KK51: :KK17::KK12: hatta :mad:

Back