- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Rica ederim sevgili believeHoş bulduk teşekkür ederim yeşil çay benimde favorim tarçın ve karanfille demleyip içerim. Beyaz çayı hazımsızlık için iyi gelmesinden dolayı ramazanda ki favorim olarak paylaşmak istedim. Deneyip ise yarayan şeyleri paylaşmayı severim inş. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim konuyu görünce heyecan yaparak yazdım kuralları okuyacağım. Tekrar teşekkür ederim
Valla seni ayakta alkışlıyorum, sarma kadar leziz bşr şeyden 4 tane yediğin içinİftarda 1 kepçe ezogelin çorbası, 1 küçükbiber dolması, 4 z.yağlı sarma,tavuk 4 kaşık yoğurt.patlıcan salatası.ekmek yemedim hiç
Ohh afiyet olsun, tekrar bice yıllar şekerIyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
elim kadar pide ve yesillik
Kizlar biz benim dogum günümü dün kutlamadik bugün kutluycaz o yüzden kendi yaptığım icinde hic yag olmayan ve sekeri az kedi dilli pastadan biraz büyük bi dilim yedimve bugün sahurda da kendime izin vermek istiyorum dogum gunu hediyem ossunnn ne dersiniz
Hoşgeldiiinnn kk ya ve araamızaHoş bulduk teşekkür ederim yeşil çay benimde favorim tarçın ve karanfille demleyip içerim. Beyaz çayı hazımsızlık için iyi gelmesinden dolayı ramazanda ki favorim olarak paylaşmak istedim. Deneyip ise yarayan şeyleri paylaşmayı severim inş. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim konuyu görünce heyecan yaparak yazdım kuralları okuyacağım. Tekrar teşekkür ederim
Ohhh sefan olsunKizlar buarada 40 dk yuruyusumuzu yapip geldik, hava muhtesem nasil serin
Merhaba kk'ya hos geldin.
Ben suyu sade icmeyi tercih ederim. Maden suyuna limon sikarim ama, guzel oluyor.
Tarçini da süte koyuyorum tatli yemiş gibi oluyor.
Bitki cayi olarak genelde yesil cay iciyoruz, diyet yapanlarin klasiği gibidir zaten.
Buarada forumda yenisin kurallari okumani oneririm, zira buyuk harfle yazmak, bagirmak anlaminda oldugundan dolayi yasaktir.
Sag ol kuzum benim, nasilsin?Ohhh sefan olsun
Valla seni ayakta alkışlıyorum, sarma kadar leziz bşr şeyden 4 tane yediğin için
Ohh afiyet olsun, tekrar bice yıllar şekerevet bence de doğum günleri şımarılmayı sonuna kadar hak eder
Hoşgeldiiinnn kk ya ve araamızaben geçen sene Rize ye gitmiştim, beyaz çayı kendi ellerimle topladım, gerçekten çok faydalı
Nasil istersen, ben sicak da soguk da koyuyorum, ama toz tarcin, sutlu tatli hissi veriyorTarçınI sütle hiç içmedim. Soğuk sütün içerisine mi koyuyoruz ?
Ayyy çok yorgunum ama iyiyimm valla, az yedim, tatlı yemedim daha ne olsunSag ol kuzum benim, nasilsin?
61 kiloyum canım. Diyete tam olarak başlayamadım aşırı tatlı isteğim var şuan onu bastırma çabasındayım tavsiyelere de açığımRica ederim sevgili believe
Kac kilosun, diyet yapiyor musun?
Nasil istersen, ben sicak da soguk da koyuyorum, ama toz tarcin, sutlu tatli hissi veriyor
Çok teşekkür ederim elçin HoşbuldukHoşgeldin Believeburada bizimle birlikte olmana sevindik biiizzz bizimle birlikte hedefine ulaşacağına eminim hem eğlenip hem de kilo veriyorz burda
Cok kontrollu yemişsin tatlim tebrik ederimKızlar misafirim şimdi gitti. Ben 1 kepçe yoğurt çorbası(pirinçsiZ), kendim için yaptığım ufacık beşamelsiz sultan kebabı, 1 tane orta boy zeytinyağlı biber dolmasıvalla daha yemek çok istedim ama kendimi durdurdum yemedim şimdi ben yzanıyorum, eşim sahur hazırlayacak, bakalım ne yiyceezzz, öperim kızlaaarrr
Tatliya hayir diyenler kulübünden tebrikker gelsin o haldeAyyy çok yorgunum ama iyiyimm valla, az yedim, tatlı yemedim daha ne olsunSen nasılsıınn?
E guzelmiş fazla kilon yok, avantajlisin, ramazan sonuna 58i gorursun bence. Biraz spor yapmaya calisirsan bizim grupla verirsin o kiloyu61 kiloyum canım. Diyete tam olarak başlayamadım aşırı tatlı isteğim var şuan onu bastırma çabasındayım tavsiyelere de açığımideali 58 kilo ve biran önce sağlıklı bir şekilde Zayıflamak istiyorum
Sen baya arastiriyorsun anlaşilan, ben de gurkan kubilay ayca kaya izler izler not alirim ama ozel tariflerini pek uygulayamam, genelde hep bişey otlari oluyor, ugrasamiyorum=) tarçının aromasını çok seviyorum en yakın zamanda deneyeceğimİbrahim Saraçoğlu akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı toz tarçınIn bayanlar için sakinleştirici özelliği olduğunu söylemişti sabahları sakin kalkmak istediğim zamanlarda denerim ama hep sütlü tatlılar da denedim oda birazcık kilo olarak döndü birde sütle deneyeceğim bilgi için teşekkür ederim canım
Resmi olarak hoş geldin o zamanÇok teşekkür ederim elçin Hoşbuldukbende Aranıza katıldığım için çok mutluyum umarım verir ve rahatlarım
Ohhh miss çok gzelKizlar buarada 40 dk yuruyusumuzu yapip geldik, hava muhtesem nasil serin
Valla seni ayakta alkışlıyorum, sarma kadar leziz bşr şeyden 4 tane yediğin için
Sorma canıme çok zorahat oldu
Ohh afiyet olsun, tekrar bice yıllar şekerevet bence de doğum günleri şımarılmayı sonuna kadar hak eder
Hoşgeldiiinnn kk ya ve araamızaben geçen sene Rize ye gitmiştim, beyaz çayı kendi ellerimle topladım, gerçekten çok faydalı
Harikasin canim, senin icin kafamda yeni bir kulüp kuruyorum ve ilk uyesi sen oluyorsun; porsiyon kontrolu yapmayi basaranlar kulübüCanlarım merhaba. Ben de misafirlikten geliyorum. Ve inanın sayenizde süper geçti
1 kase yayla çorba
1 adet z.yağlı patlıcan dolması
1 küçük porsiyon hünkarbeğendi ( patlıcan ve et) kendim alırım zahmet etmeyin diyerek tadımlık aldım.
kendi yaptığım ve oraya götürdüğüm börekten 1 dilim
.. su ( içeceklere dönüp bakmadım bile)
.. salata
tatlı.. bir dilim ev yapımı baklava _tadımlık_
sahura omlet inş.
öpüldünüz.. iyi geceler
Arada spor yapıyorum, aslında düzenli yapmam gerek basen gibi bir sıkıntım varE guzelmiş fazla kilon yok, avantajlisin, ramazan sonuna 58i gorursun bence. Biraz spor yapmaya calisirsan bizim grupla verirsin o kiloyuramazanda spor yapma imkanin oluyor mu
Sen baya arastiriyorsun anlaşilan, ben de gurkan kubilay ayca kaya izler izler not alirim ama ozel tariflerini pek uygulayamam, genelde hep bişey otlari oluyor, ugrasamiyorumbuarada rica ederimm
Resmi olarak hoş geldin o zaman
Okumuşsundur muhakkak ama biz her gun iftar ve sahurda yediklerimizi yaziyoruz, spor yaparsak onu da yaziyoruz. Her persembe tercihen tarti fotografiyla kilo bildirimi yapiyoruz. Hepsi bu
Merak ettim de, kk'ya uye olmadan once mi bizim konumuzu gormustun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?