- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Olsun canim, eşin o kadar emek vermiş o kadar da yersin tabi, afiyet olsun.Kızlar iftar menüm 1 kepçe ezogelin çorbası,1 küçük karnıyarık,avcumun içi kadar pide( yemek zorundayım eşim yaptı,bol salata,4 kaşık yoğurt.biraz öncede sakızlı muhallebi yedim 5-6 tatlıkaşğı
Evet canim muhabbet koyulasiyorkızlarrr dün akşam ve bugün hiç giremedim sayfaya oooo neler yazmissiniz neler ....dün yogun bi gündü ..
Bu akşamki iftar menum -düğün çorbası - lahmacun - ayran - salata
kızlar çok severim lahmacun u cok kacirmaktan korkuyorum.....
Canim benim de mercimek corbasinin 3. GunuIyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase mercimek çorbası (ayy daha bitmedi bu üçüncü gün kalani yarin kiza bitittiririm)
1 tabak az yağlı çoban salata
Yarim kaseden biraz fazla yoğurt
biraz tavuk sote tavadan yedim ama en fazla 1 but kadar et yemisimdir
bi iki tane biber turşusu
Sofrayi kaldirdiktan sonra da yarim avuç kuru üzüm leblebi ve yarim ceviz yedim
bide meyve arasi yaparim bugün cuma yarin tatil olduğu için eşimle otururuz meyve atistiririm diye düşünüyorum
Sahur icinde canım kabakli dereotlu omlet cektii sabirsizlikla bekliyorum
Canim seni de cok cok tebrik ediyorum, tatliya hayir diyenler kulübüm benim yaaaCanlarım öpüyorum sizi tek tek alıntı yapamıyorum ama hepiniz iyi ki varsınız
İftar menüm
Bi yere davetliydik
1/2 kase mercimek (eee ben baska corba içseydim size ayıp olurdu :)
1 tabak etli turlu ama tabagımda 3 küçük parca et 3 küçük parca patlıcan vardı sadece
2 kasık salata
1/2 dilim güllaç
Ara
1 kayısı(onuds güllaç yedim diye az tuttum
Bugun dısarı cıktık hafif tempoda yurüdük
Profiterole ve dondurmayada hayır dedim
Sahur
1 yumurta
1dilim peynir
1 er domates,biber
5 zeytin
1 dilim tost ekmegi(evde baska yoktu ve actım )
Ne kadar uzun yazdim sıkılmassınız inşallah
Cok guzel kuzum harikasinKızlarahat sporum da tamam jillian ile 30 Days yaptım.sizce 30 dakika bir de fazladan abs
Amin canim ben bu sene calismadim, konsantre olamadim nedense artik umutsuzum kpss konusunda ama onumuzdeki yil sinavin daha da zorlasmis haline calismak var aklimda.Ahhdemlicaykeyfi valla çalışalım kpss... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Kızlaaarrr spor yapan arkadaşlarımı tebrik ediyoruuumm:) biz yürüyüşü astık bugün detembel kociş sahur hazırlığı başlasııınn, öpüldünüz çoookkk
Süper bir gün geçirmişsin birincimiiizz, tebrikler vallaCanlarım öpüyorum sizi tek tek alıntı yapamıyorum ama hepiniz iyi ki varsınız
İftar menüm
Bi yere davetliydik
1/2 kase mercimek (eee ben baska corba içseydim size ayıp olurdu :)
1 tabak etli turlu ama tabagımda 3 küçük parca et 3 küçük parca patlıcan vardı sadece
2 kasık salata
1/2 dilim güllaç
Ara
1 kayısı(onuds güllaç yedim diye az tuttum
Bugun dısarı cıktık hafif tempoda yurüdük
Profiterole ve dondurmayada hayır dedim
Sahur
1 yumurta
1dilim peynir
1 er domates,biber
5 zeytin
1 dilim tost ekmegi(evde baska yoktu ve actım )
Ne kadar uzun yazdim sıkılmassınız inşallah
Yaaa seneye sınav zorlaşacak mı? Ben psikolog olduğum için asıl atama çift yıl.. Şok oldum şimdiCok guzel kuzum harikasin
Amin canim ben bu sene calismadim, konsantre olamadim nedense artik umutsuzum kpss konusunda ama onumuzdeki yil sinavin daha da zorlasmis haline calismak var aklimda.
Ben de opuyorum kuzularimi
Çok iyi gidiyorsuuun tebrik ederim seni deeBemde sporumu yaptiiiimmm
♥ insanity workout abs ( 10 dk )
♥ 100 squat ( yarisi sumo )
♥ 300 thing master( yarisi minik mink pas )
Soğuma
Vee sahurumu da yaptim
2 yumurta 1 küçük kabak maydanoz dereotu iki yemek kaşığı lor peyniri azcik sütle omlet
1 kase karpuz
1 domates
Masallah canim cok super sporun, menun.Bemde sporumu yaptiiiimmm
♥ insanity workout abs ( 10 dk )
♥ 100 squat ( yarisi sumo )
♥ 300 thing master( yarisi minik mink pas )
Soğuma
Vee sahurumu da yaptim
2 yumurta 1 küçük kabak maydanoz dereotu iki yemek kaşığı lor peyniri azcik sütle omlet
1 kase karpuz
1 domates
Yok kuzum oyle bir durum degil, o benim husnu kuruntummm, sinava gecen sene tekrar girmistim zorlaşmiş gibi gelmisti, ozellikle Turkcede oyalanmistim, bende onyargi olustu sanki her yil zorlastiriyorlar gibi.Süper bir gün geçirmişsin birincimiiizz, tebrikler valla
Yaaa seneye sınav zorlaşacak mı? Ben psikolog olduğum için asıl atama çift yıl.. Şok oldum şimdi
Çok iyi gidiyorsuuun tebrik ederim seni dee
Ben de haşlanmış yumurta, peynir, pide, süt, azıcıcık da (belki 4 5 dilim) patates yedim.. Ama mis gibi koktu, göz hakkı değil mi
O kadar hamlama olur kuzum, normalde calistirmadigimiz kaslar calisincaKızlar benim de shur menüm 1 küçük pide,1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,domates,2 zeytin,maydanoz ve yeşil çay.bir de kızlar her yerim tutuldu benim iki gündür jillian ile spor yapınca kas ağrıları fena
Kızlar benim de shur menüm 1 küçük pide,1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,domates,2 zeytin,maydanoz ve yeşil çay.bir de kızlar her yerim tutuldu benim iki gündür jillian ile spor yapınca kas ağrıları fena
kızlar Günaydın dün eşimle yaklaşık 1.5 saat dağ yürüyüşü yaptık .. ben resmen bitmisimakşam bi yattım ki yatış o yatış ... ne sahura kalkabilmisim ne gözümü açabilirsim o yüzden sahur menüsü yok bi bakıma iyi olmuş 2 lahmacun u lopletmistim iftarda bu aksam da misafirim var iftara çok giremedim de ara ara girip bakıyorum neler yapmissiniz diyr .. hepinizi öpüyorum....
Merhaba tatlim, cok iyi yapmişsiniz, super olmuş. Misafirine neler pişireceksin canimkızlar Günaydın dün eşimle yaklaşık 1.5 saat dağ yürüyüşü yaptık .. ben resmen bitmisimakşam bi yattım ki yatış o yatış ... ne sahura kalkabilmisim ne gözümü açabilirsim o yüzden sahur menüsü yok bi bakıma iyi olmuş 2 lahmacun u lopletmistim iftarda bu aksam da misafirim var iftara çok giremedim de ara ara girip bakıyorum neler yapmissiniz diyr .. hepinizi öpüyorum....
Masallah sana şeker'im yaa, zayiflamiş sportif olmuşsun, insallah ben de o kilolara inip biraz kendime gelirimAahh bilmem mi o ağrilari onlar en az 3 gün seninleler ama birakma sakin üstüne yapmaya devam edersen daha cabuk geçer canim bide en son bacaklari açıp esniyorya kadin sen daha çok yap esnemeyi ağrilarina iyi geliren sevdiğim agri spor sonrasi hamlama agrisi hangi kaslarin caliştigini görebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?