- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
gel tatlım gel söyle kocaman bi sarilalim sana .. bak bizim grup gibi yumuşak yumuşak sarilanlari bulamazsinAyyyy cok pis kıskandım ama hayır bide haftanın birincisi olduk yine sarılan yok bize
Kuzum yaşimiz da ayniymiş@kiirmiizii haklısın canım seni tebrik etmeyi unuttuk, hem tebrik ediyorum, hem sarılıyoruumm
Tüm topiğe sarılıyorum kızlaarrr
Ben de 26 yaşında, psikolog, evli ve çocuksuzum.. Bebişten önce kilo vermeye çalışanlardanım ben de
demlicaykeyfi sen öyle yazdın ya, ünideki ev arkadaşımı tarif ettin, zevklerimiz de uyuşuyor, o musun yoksaaa şaka yapıyorum ama cidden, aynı o kişisin, duygulandım
Canim benim iyi ki dogdun, Rabbim hayirli uzun ömür, iki cihan saadeti versin, evinde yuvanda huzur mutluluk bereket versin, yavruna da ayni şekilde kuzumBenim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusubugün benim doğum günüm kislar
iyi ki doğdun sekerr.... iyi ki doğdun seker ... iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana....Benim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusubugün benim doğum günüm kislar
Canim benim iyi ki dogdun, Rabbim hayirli uzun ömür, iki cihan saadeti versin, evinde yuvanda huzur mutluluk bereket versin, yavruna da ayni şekilde kuzum
iyi ki doğdun sekerr.... iyi ki doğdun seker ... iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllar sana....
Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür versin insallh sana ve hepimize ... :)
Cok guzel canim, afiyet olsun. Biz de bu gece otururuzIyi akşamlar kizlar iftar menüm
1 kase mercimek çorbası (ayy daha bitmedi bu üçüncü gün kalani yarin kiza bitittiririm)
1 tabak az yağlı çoban salata
Yarim kaseden biraz fazla yoğurt
biraz tavuk sote tavadan yedim ama en fazla 1 but kadar et yemisimdir
bi iki tane biber turşusu
Sofrayi kaldirdiktan sonra da yarim avuç kuru üzüm leblebi ve yarim ceviz yedim
bide meyve arasi yaparim bugün cuma yarin tatil olduğu için eşimle otururuz meyve atistiririm diye düşünüyorum
Sahur icinde canım kabakli dereotlu omlet cektii sabirsizlikla bekliyorum
OOOO.. İyi ki doğduuuun! Mutlu huzurlu ve heeep sevdiklerinle geçecek nice yaşlaraBenim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusubugün benim doğum günüm kislar
harika.. sağlıklı.. az miktarlı.. tebrikler ElçincimKızlar iftar menüm 1 kepçe ezogelin çorbası,1 küçük karnıyarık,avcumun içi kadar pide( yemek zorundayım eşim yaptı,bol salata,4 kaşık yoğurt.biraz öncede sakızlı muhallebi yedim 5-6 tatlıkaşğı
doğum günün kutlu mutlu olsuuuunnnnn, her şey gönlünce olsuuunn çoookk mutlu ollllBenim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusubugün benim doğum günüm kislar
Ankara bizKuzum yaşimiz da ayniymişben ist.da ozel bir uni.de tam burslu okudum canim, o muyum yoksaa
Canim hepsi cok iyi lakin ice tea gordum yine sekerli icecek alarmim caldiKızlar hepinize hayırlı akşamlar.
Bu akşamki ıftar menum yarım kase mercimek çorbası üç tane biber dolma bir kaşık taze fasulye ve ice tea şeftali.
Iftardan sonra leslie 3 mile walk yaptım çok iyi hissediyorum herkese tavsiye ederim :)
Bana onerebileceğiniz aerobik tarzı dinamik spor videolar var mi arkadaşlar plates gibi durağan yavaş şeyleri sevmiyorum da :)
Ben de sizin okudugunuz sehirde yasamaktayim canim şuan. Ben de isterdim, beraber kpss calişirdikdoğum günün kutlu mutlu olsuuuunnnnn, her şey gönlünce olsuuunn çoookk mutlu ollll
Ankara bizama valla senle de ev arkadaşı olabilirimmm
KızlAr bugün hepimiz mercimek çorbası yemişiz neredeyseben de mercimek çorbası ve salata yediiiimmm
Cok guzel kralicelerin bir tanesi, tatliyi reddetmek her babayigidin harci degildir, tebrik ederim canim benim, ornek bir davranişCanlar selam..
İftar menüm
1 kase yoğurtlu çorba
1 küçük porsiyon taze fasulye
3 adet küçük köfte
Soğanlı maydanozlu patlıcan salata
1 yemek kaşığı pilav
Bulaşık yıkandı
Türk kahvesi şekersiz ve tarçınlı F frenzy80 'imin sayesinde
Tatlılar vardı ve ben sadece tadına baktım, toplasanız 1 yemek kaşığı ancak tatlı yedim aslına bakarsanız - yalan söyliycek değilim- sadece lezzetine baktım o da aklımda kalmasın diye, yemedim hatta kardeşim şaşırdı (mozaik pasta + şekerpare) biliyo musunuz canım da hiiç yemek istemedi. Mucize gibi..
Saat şu an 23.30 yeşil çay içiyorum..
bana verdiğiniz desteğe minnettar olucam kızlar bi 68 oliiim bu hafta, ben acaip gaza geldim.. bu gazla tartıyı da fişeklerim inşallah..
Spor
Ben sabah yürüdüm 20 dk. Öğlen de 15 dk. yürüyüş hafif tempolu.
Iyi ki doğdun...Benim bugün iftar menümde mercimek çorbası tavuk sote yoğurt salata var bide biber turşusubugün benim doğum günüm kislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?