- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Cumlemizden canim, sen de sag ol. Tabi ki hayatimizdan tum kalorisi fazla gidalari cikaramayiz ama porsiyon kontrolu yaparak tuketebiliriz.Bu ne güzel ne şahane bi cevap olmuş demlicaykeyfi .. Allah razı olsun.. Canlar, hiç bişiy yemeden zayıflanamayacağına inanıyorum, istikrarlı olup genel durumumuz genel ev yaşantımız hep sağlık fışkıran yiyeceklerle olmalı, ama hayatta misafirlik de var misafir ağırlama da var dışarda şöyle bol teryağlı iskender yemek de var öyle değil mi? Telafisi önemli, hareketi artırmak, çokça su içmek, yeşil çayı içmek önemli. Genel yaşamda yeşil çay, 2,5 lt.su ve akşam 6 dan hadi bilemedin 7 den sonra ( o saate kadar da sağlıklı güzel besinler tüketicez) ılık limonlu su, sadece su, soda vb. içerek günü tamamlamak.. ama yeri gelince bir dilim pastanı, yeri gelince dondurmanı da yemelisin, vücut şoka girmemeli.
Canlarım inanın denedim, sahurda 5-6 yemek kaşığı değil (normalde yerim kesmez beni daha azı), bir tatlı kaşığı dolusu fıstık ezmesi yedim ve kilo vermeye devam ettim. hem onun tadını aldım, hem de pişmanlık duymadım. YARABBİM BÖYLE DEVAM EDEYİM İNŞALLAH. Hepimize nasip et sağlıklı bir vücudu.
Tabi bu evde her gun borek pogaca pişirebiliriz anlamina gelmiyor. Bu fazla kalorili seyleri ''nadir'' yemek onemli. Evde olunca da insanin aklinin bir köşesinde oluyor, bu da bir gercek. Boyle yani, bu çabamiz sürerse zaten hicbirimizin verilemeyecek kilosu yok.
İyi oldu gercekten ben mutfagi seviyorum hani pişirme hazirlama kismi da keyifli oluyor, yapip komsulara vermem lazimHer şeyde vardır bir hayır kızlar demlicaykeyfi üzülme hiç, napalım.. kısmette yokmuş.. hem onu yemek, hem nun kalorisini almak