• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Bu ne güzel ne şahane bi cevap olmuş demlicaykeyfi demlicaykeyfi .. Allah razı olsun.. Canlar, hiç bişiy yemeden zayıflanamayacağına inanıyorum, istikrarlı olup genel durumumuz genel ev yaşantımız hep sağlık fışkıran yiyeceklerle olmalı, ama hayatta misafirlik de var misafir ağırlama da var dışarda şöyle bol teryağlı iskender yemek de var öyle değil mi? Telafisi önemli, hareketi artırmak, çokça su içmek, yeşil çayı içmek önemli. Genel yaşamda yeşil çay, 2,5 lt.su ve akşam 6 dan hadi bilemedin 7 den sonra ( o saate kadar da sağlıklı güzel besinler tüketicez) ılık limonlu su, sadece su, soda vb. içerek günü tamamlamak.. ama yeri gelince bir dilim pastanı, yeri gelince dondurmanı da yemelisin, vücut şoka girmemeli.
Canlarım inanın denedim, sahurda 5-6 yemek kaşığı değil (normalde yerim kesmez beni daha azı), bir tatlı kaşığı dolusu fıstık ezmesi yedim ve kilo vermeye devam ettim. hem onun tadını aldım, hem de pişmanlık duymadım. YARABBİM BÖYLE DEVAM EDEYİM İNŞALLAH. Hepimize nasip et sağlıklı bir vücudu.
Cumlemizden canim, sen de sag ol. Tabi ki hayatimizdan tum kalorisi fazla gidalari cikaramayiz ama porsiyon kontrolu yaparak tuketebiliriz.
Tabi bu evde her gun borek pogaca pişirebiliriz anlamina gelmiyor. Bu fazla kalorili seyleri ''nadir'' yemek onemli. Evde olunca da insanin aklinin bir köşesinde oluyor, bu da bir gercek. Boyle yani, bu çabamiz sürerse zaten hicbirimizin verilemeyecek kilosu yok.
Her şeyde vardır bir hayır kızlar demlicaykeyfi demlicaykeyfi üzülme hiç, napalım.. kısmette yokmuş.. hem onu yemek, hem nun kalorisini almak :KK48:
İyi oldu gercekten :-) ben mutfagi seviyorum hani pişirme hazirlama kismi da keyifli oluyor, yapip komsulara vermem lazim :KK48:

Canim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor liste

Sporunu da yapmişsin canim cok guzel

Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.
Evet canım ramazanda hiç spor yapamam diyordum ama sayende azda olsa yapmaya calısıyorum gerci leslie ablanın yaptıgını tam beceremiyorum ama olsun hareket harekettir dimi

İyi yapmişsin canim, yumurta tok tutuyor. Sütsüz yapamam ya aşkim benim süt:KK68:
Güzel düşüncen icin tesekkur ederim canim :KK19: benim de yaklasiyor reglim, sizlerle kafamda nasil duzene sokacagimin fikri oluşur :kk77: gece gece kurdugum cumleye bak ya yine uyumadim sahura kadar :-)

Sahurda peynirli yumurta, domates salatalik, ne kadar ekmek yedim bilmiyorum, dilimli degildi o_O tartacak enerjiyi de bulamadim kendimde yoksa 25 gr.ı bir dilime denk gelirdi. Sütümü de içtim, 1 tatli k tahin pekmez karisimi yedim.

Allah rahatlik versin canlarim ayakta uyuyorum şuan :-)
aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyor;) çok güzel sahur yapmışsın bu arada;)
Aynen canım mantıklı. Peki sahurdan sonra aynı oruç tutuyomuş gibi yemeseö akşama kadar bi sigaram var acıkmıyorum zaten pek nasıl olur acaba
Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederim;)
Günaydın kizlarr sahur menüm

1 muz
1 bardak tarçınlı süt

Spor yok
Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapma ;)
gulit_me gulit_me sen de çok şekersin :)) İnşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz, 60 kilo şu an benim hedef kilom, acabaaaa.. hani dizilerde filmlerde olur ya kahraman uzaklara dalar ve birden ekrana hayal kurduğu sahne gelir, acaba diyorum 60kg olucam ve 55 olmaya mı çabalıycam ne dersiniz ? hihhh hihhh ve inşallah neden olmasın :)
Canımmm sen de çok şekersin;) evet olabilir, çnce 60 sonra 55 neden olmasın??? Boy ve yaş kaçtı canım? Kilo bakımından sordum

aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyor:KK66: çok güzel sahur yapmışsın bu arada:KK66:

Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederim:KK66:

Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapma :KK66:

Canımmm sen de çok şekersin:KK66: evet olabilir, çnce 60 sonra 55 neden olmasın??? Boy ve yaş kaçtı canım? Kilo bakımından sordum

Sevgili arkadaşım, yaşıııııımmm kabul etmesi zor ama 37 :))) Boyuuuuum 1.63 Kilom 70.8 :)

Kızlar uyandım 1büyük kupa buzlu sütlü kahve yaptım kendime bu sıcakta çorba içesim gelmedi, yanında da 3adet hurma 2ceviz yedim iftara dogruda bi yeşil elmayla ara yapccam boll suyumuu unutmuyorumm akşam da inl. Çorba salata yogurt :KK52: regl oldum ya dün cok mutlu oldum normalde 4 5fün vardı demekki kilomun sabitligi ondandıı reglm bitince kilo bile almıs olsam dün yüzünden dahada az cıkcak kilom inanıyorumm şimdilik görüşürüz kızlarr iyikii varsınız hepinizi cok seviyorum cok benimsedim :KK68:

aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyor:KK66: çok güzel sahur yapmışsın bu arada:KK66:

Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederim:KK66:

Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapma :KK66:

Canımmm sen de çok şekersin:KK66: evet olabilir, çnce 60 sonra 55 neden olmasın??? Boy ve yaş kaçtı canım? Kilo bakımından sordum

Evet canim basim agridigi icin canim istemedi yiyip yattim hemen bugün kahvalti yapicam sahurda Hoppa

İncele bak canım çok güzel sonuçlar alanlar var.onların resimlerine baktıkça gaza geldim başladım.inşallah güzelbsonuç alırım

Ayyy gerçekten mi o kadar incelebiliyoruz dimi çok mutlu olurum :KK68::KK68:

O resimler kadar değişim olamdi bende ama her gören kilo vermememe ragmen ne kadar fit görünüyosun bisey mi yaptin diyorlardi ćok etkili bi spor gerçekten :KK49:

Back