Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Ayy çok tatlisin ya tanişalim canim kac yasindasin boyun hedefin ne ben 21 yaşindayim 2 buçuk yasinda kizimvar evliyim 165 boyum 56 kiloyum hedef 53

ay çok gençsin sen canımmm
aynı zamanda çok zayıfsın sennn
ne işin var senin burda bakim

aile hekimliği uzmanıyım canım, 29 yaşındayım, 1,64 boy ve 86 kilodayım
benim de bir kızım var, kızlarımız yaşıtmış, 2012 kasım doğumlu kuzum..

ikinci bebiş için zayıflama çabasındayım...

şaka bi yan senin kilon çok iyi annem, derdin ne be kuzum?

aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyor çok güzel sahur yapmışsın bu arada
Sag olasin canim, bugun de süt günümdü, sütçüden alip kaynatiyorum
Sonra da pazara gittim, baya yoruldum bugün. Gecen sene ramazanda uyuşmuş gibiydim bu sene neredeyse her gün disarida işim oluyor maşallah
Gerçekten çok benziyoruz tatlım

Evet canım ramazanda hiç spor yapamam diyordum ama sayende azda olsa yapmaya calısıyorum gerci leslie ablanın yaptıgını tam beceremiyorum ama olsun hareket harekettir dimi
Tabi canim, ne kadar hareket edersek kârdir. Leslie videosunda diyor ki bugun benimle yurudugunuz icin cok memnunum, sonucta sadece yuruyoruz yanliş yapma şansiniz yok diyor tatlim yani gayet guzel yapiyorsundur canimcim
Sevgili arkadaşım, yaşıııııımmm kabul etmesi zor ama 37 :))) Boyuuuuum 1.63 Kilom 70.8 :)
Valla cok hayat dolu birisin enerjin bize de yansiyor masallah diyeyim

Afiyet olsun canim.
Ben de hepinizi seviyorum gercekten cok yardimsever ve samimi insanlarsiniz zaman gectikce sanki hepinizi birebir taniyor gibi oldum

Allah muhabbetinizi arttırsın

kıskandım mı ne
Canim benim cok tatlisin aç kollarini bak kocaman sariliyorum
çok tatlısınız hepiniz... bu topik sevgi yumağı olmuş

beni de alın aranıza, kucaklayın, sarıp, sarmalayın

daim olsun beraberliğimiz
İnsallah canim
Sevgilerimi gonderiyorum hepinize
İncele bak canım çok güzel sonuçlar alanlar var.onların resimlerine baktıkça gaza geldim başladım.inşallah güzelbsonuç alırım

Ayyy gerçekten mi o kadar incelebiliyoruz dimi çok mutlu olurum
Tamam canim ben de bakayim merak ettim

Ayy çok tatlisin ya tanişalim canim kac yasindasin boyun hedefin ne ben 21 yaşindayim 2 buçuk yasinda kizimvar evliyim 165 boyum 56 kiloyum hedef 53
Ben de 26 yasindayim, boyum 160 kilom artik 77,5 agustosta 2 yillik evli olacagim insallah, kilo verdikten sonra bebiş düşünüyorum ingilizce ögretmeniyim, bir de ankaradayim, bir de artik full deşifre oldum bu mesajla
Ayyyy cok pis kıskandım ama hayır bide haftanın birincisi olduk yine sarılan yok bize
Canim kirmizim yaa tebrik ediyorum seni basarilarinin devamini diliyorum

Canim ben 75 kilodan 55 e düştüm benim sorunum çok çabuk kilo aliyorum ideal kilom 55 aslinda ama ben 53 e düşüp iki kilo alma payi birakiyorum kendime yine bu aralar ben cozuttum ve hemen 58 e ciktim ama yeni aldigim icin cabuk gitti hemen geri 56 oldum sizin sayenizde

Aa bende Kırıkkale'deyim yakinmisiz

Canim en iyisini yapiyorsun, 1 kilo aldigimizda hemen verseydik simdi vermemiz gereken 10 20 kilo olmazdi

Canim en iyisini yapiyorsun, 1 kilo aldigimizda hemen verseydik simdi vermemiz gereken 10 20 kilo olmazdi

Aynen canim ben kendime 2 kilo sinir koyyorum oda bazen tak ediyo yemeklere saldiriyoruz ya o dönemler sonra bakiyorum tabi hemen kilo almisim geri kemerleri sıkıyorum

kiirmiizii haklısın canım seni tebrik etmeyi unuttuk, hem tebrik ediyorum, hem sarılıyoruumm

Tüm topiğe sarılıyorum kızlaarrr

Ben de 26 yaşında, psikolog, evli ve çocuksuzum.. Bebişten önce kilo vermeye çalışanlardanım ben de

demlicaykeyfi sen öyle yazdın ya, ünideki ev arkadaşımı tarif ettin, zevklerimiz de uyuşuyor, o musun yoksaaa şaka yapıyorum ama cidden, aynı o kişisin, duygulandım​

Bu arada bugünki iftar menüm: sade mercimek çorbası(yani soğan, patates, havuç yok, sadece mercimek ve salça) ve bolll salata.. Yarın yine misafirim var, bu yüzden daha az yemeyi tercih ediyorum bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…