- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Ayy çok tatlisin yatanişalim canim kac yasindasin boyun hedefin ne ben 21 yaşindayim 2 buçuk yasinda kizimvar evliyim 165 boyum 56 kiloyum hedef 53
Ayyyy cok pis kıskandım ama hayır bide haftanın birincisi olduk yine sarılan yok bize
Sag olasin canim, bugun de süt günümdü, sütçüden alip kaynatiyorumaynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyorçok güzel sahur yapmışsın bu arada
Tabi canim, ne kadar hareket edersek kârdir. Leslie videosunda diyor ki bugun benimle yurudugunuz icin cok memnunum, sonucta sadece yuruyoruz yanliş yapma şansiniz yok diyor tatlim yani gayet guzel yapiyorsundur canimcimEvet canım ramazanda hiç spor yapamam diyordum ama sayende azda olsa yapmaya calısıyorum gerci leslie ablanın yaptıgını tam beceremiyorum ama olsun hareket harekettir dimi
Valla cok hayat dolu birisin enerjin bize de yansiyorSevgili arkadaşım, yaşıııııımmm kabul etmesi zor ama 37 :))) Boyuuuuum 1.63 Kilom 70.8 :)
Afiyet olsun canim.Kızlar uyandım 1büyük kupa buzlu sütlü kahve yaptım kendime bu sıcakta çorba içesim gelmedi, yanında da 3adet hurma 2ceviz yedim iftara dogruda bi yeşil elmayla ara yapccam boll suyumuu unutmuyorumm akşam da inl. Çorba salata yogurtregl oldum ya dün cok mutlu oldum normalde 4 5fün vardı demekki kilomun sabitligi ondandıı reglm bitince kilo bile almıs olsam dün yüzünden dahada az cıkcak kilom inanıyorumm şimdilik görüşürüz kızlarr iyikii varsınız hepinizi cok seviyorum cok benimsedim
Canim benim cok tatlisin aç kollarini bak kocaman sariliyorumAllah muhabbetinizi arttırsın
kıskandım mı ne
İnsallah canimçok tatlısınız hepiniz... bu topik sevgi yumağı olmuş
beni de alın aranıza, kucaklayın, sarıp, sarmalayın
daim olsun beraberliğimiz
Tamam canim ben de bakayim merak ettimİncele bak canım çok güzel sonuçlar alanlar var.onların resimlerine baktıkça gaza geldim başladım.inşallah güzelbsonuç alırım
Ayyy gerçekten mi o kadar incelebiliyoruz dimi çok mutlu olurum
Tesekkür ettim canımaaaa hiç sarılmaz mıyız biz sana...
gel bakim buraya...
Ben de 26 yasindayim, boyum 160 kilom artik 77,5Ayy çok tatlisin yatanişalim canim kac yasindasin boyun hedefin ne ben 21 yaşindayim 2 buçuk yasinda kizimvar evliyim 165 boyum 56 kiloyum hedef 53
Canim kirmizim yaa tebrik ediyorum seniAyyyy cok pis kıskandım ama hayır bide haftanın birincisi olduk yine sarılan yok bize
ay çok gençsin sen canımmm
aynı zamanda çok zayıfsın sennn
ne işin var senin burda bakim
aile hekimliği uzmanıyım canım, 29 yaşındayım, 1,64 boy ve 86 kilodayım
benim de bir kızım var, kızlarımız yaşıtmış, 2012 kasım doğumlu kuzum..
ikinci bebiş için zayıflama çabasındayım...
şaka bi yan senin kilon çok iyi annem, derdin ne be kuzum?
Ayyyy cok pis kıskandım ama hayır bide haftanın birincisi olduk yine sarılan yok bize
Ben de 26 yasindayim, boyum 160 kilom artik 77,5agustosta 2 yillik evli olacagim insallah, kilo verdikten sonra bebiş düşünüyorum ingilizce ögretmeniyim, bir de ankaradayim, bir de artik full deşifre oldum bu mesajla
Canim kirmizim yaa tebrik ediyorum senibasarilarinin devamini diliyorum
Canim en iyisini yapiyorsun, 1 kilo aldigimizda hemen verseydik simdi vermemiz gereken 10 20 kilo olmazdiCanim ben 75 kilodan 55 e düştüm benim sorunum çok çabuk kilo aliyorum ideal kilom 55 aslinda ama ben 53 e düşüp iki kilo alma payi birakiyorum kendimeyine bu aralar ben cozuttum ve hemen 58 e ciktim ama yeni aldigim icin cabuk gitti hemen geri 56 oldum sizin sayenizde
Baska yere giderken geçmistik Kırıkkale'den canimAa bende Kırıkkale'deyim yakinmisiz
Canim en iyisini yapiyorsun, 1 kilo aldigimizda hemen verseydik simdi vermemiz gereken 10 20 kilo olmazdi
Kuzum anladığım kadarıyla sen zaten zayıfsı dimiO resimler kadar değişim olamdi bende ama her gören kilo vermememe ragmen ne kadar fit görünüyosun bisey mi yaptin diyorlardi ćok etkili bi spor gerçekten
Kuzum anladığım kadarıyla sen zaten zayıfsı dimiondandır ki ona rağmen farkedilmiş süper o zman
Ahh canım benim sayenizde olucak inşallahEvet canim hem kilo verip hem sıkılaşirsan çok daha belli olur
TebriklerAyyyy cok pis kıskandım ama hayır bide haftanın birincisi olduk yine sarılan yok bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?