Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Cumlemizden canim, sen de sag ol. Tabi ki hayatimizdan tum kalorisi fazla gidalari cikaramayiz ama porsiyon kontrolu yaparak tuketebiliriz.
Tabi bu evde her gun borek pogaca pişirebiliriz anlamina gelmiyor. Bu fazla kalorili seyleri ''nadir'' yemek onemli. Evde olunca da insanin aklinin bir köşesinde oluyor, bu da bir gercek. Boyle yani, bu çabamiz sürerse zaten hicbirimizin verilemeyecek kilosu yok.
Her şeyde vardır bir hayır kızlar demlicaykeyfi üzülme hiç, napalım.. kısmette yokmuş.. hem onu yemek, hem nun kalorisini almak
İyi oldu gercekten ben mutfagi seviyorum hani pişirme hazirlama kismi da keyifli oluyor, yapip komsulara vermem lazim

Canim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor liste

Sporunu da yapmişsin canim cok guzel

Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.
Evet canım ramazanda hiç spor yapamam diyordum ama sayende azda olsa yapmaya calısıyorum gerci leslie ablanın yaptıgını tam beceremiyorum ama olsun hareket harekettir dimi

aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyor çok güzel sahur yapmışsın bu arada
Aynen canım mantıklı. Peki sahurdan sonra aynı oruç tutuyomuş gibi yemeseö akşama kadar bi sigaram var acıkmıyorum zaten pek nasıl olur acaba
Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederim
Günaydın kizlarr sahur menüm

1 muz
1 bardak tarçınlı süt

Spor yok
Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapma
Canımmm sen de çok şekersin evet olabilir, çnce 60 sonra 55 neden olmasın??? Boy ve yaş kaçtı canım? Kilo bakımından sordum

Sevgili arkadaşım, yaşıııııımmm kabul etmesi zor ama 37 :))) Boyuuuuum 1.63 Kilom 70.8 :)

Kızlar uyandım 1büyük kupa buzlu sütlü kahve yaptım kendime bu sıcakta çorba içesim gelmedi, yanında da 3adet hurma 2ceviz yedim iftara dogruda bi yeşil elmayla ara yapccam boll suyumuu unutmuyorumm akşam da inl. Çorba salata yogurt regl oldum ya dün cok mutlu oldum normalde 4 5fün vardı demekki kilomun sabitligi ondandıı reglm bitince kilo bile almıs olsam dün yüzünden dahada az cıkcak kilom inanıyorumm şimdilik görüşürüz kızlarr iyikii varsınız hepinizi cok seviyorum cok benimsedim

Evet canim basim agridigi icin canim istemedi yiyip yattim hemen bugün kahvalti yapicam sahurda

İncele bak canım çok güzel sonuçlar alanlar var.onların resimlerine baktıkça gaza geldim başladım.inşallah güzelbsonuç alırım

Ayyy gerçekten mi o kadar incelebiliyoruz dimi çok mutlu olurum

O resimler kadar değişim olamdi bende ama her gören kilo vermememe ragmen ne kadar fit görünüyosun bisey mi yaptin diyorlardi ćok etkili bi spor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…