- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Cumlemizden canim, sen de sag ol. Tabi ki hayatimizdan tum kalorisi fazla gidalari cikaramayiz ama porsiyon kontrolu yaparak tuketebiliriz.Bu ne güzel ne şahane bi cevap olmuşdemlicaykeyfi .. Allah razı olsun.. Canlar, hiç bişiy yemeden zayıflanamayacağına inanıyorum, istikrarlı olup genel durumumuz genel ev yaşantımız hep sağlık fışkıran yiyeceklerle olmalı, ama hayatta misafirlik de var misafir ağırlama da var dışarda şöyle bol teryağlı iskender yemek de var öyle değil mi? Telafisi önemli, hareketi artırmak, çokça su içmek, yeşil çayı içmek önemli. Genel yaşamda yeşil çay, 2,5 lt.su ve akşam 6 dan hadi bilemedin 7 den sonra ( o saate kadar da sağlıklı güzel besinler tüketicez) ılık limonlu su, sadece su, soda vb. içerek günü tamamlamak.. ama yeri gelince bir dilim pastanı, yeri gelince dondurmanı da yemelisin, vücut şoka girmemeli.
Canlarım inanın denedim, sahurda 5-6 yemek kaşığı değil (normalde yerim kesmez beni daha azı), bir tatlı kaşığı dolusu fıstık ezmesi yedim ve kilo vermeye devam ettim. hem onun tadını aldım, hem de pişmanlık duymadım. YARABBİM BÖYLE DEVAM EDEYİM İNŞALLAH. Hepimize nasip et sağlıklı bir vücudu.
İyi oldu gercektenHer şeyde vardır bir hayır kızlardemlicaykeyfi üzülme hiç, napalım.. kısmette yokmuş.. hem onu yemek, hem nun kalorisini almak
Gecmis olsun kuzum, simdi iyi misin?Evet canim sahura kalktigimda hala basim ağrıyordu bende bi muz bi süt içip agri kesici alip yattim :)
Gecmis olsun kuzum, simdi iyi misin?
Bunu duyduguma sevindim canimçok saol bitanem gayet iyyim simdi
Bunu duyduguma sevindim canim
Evet canım ramazanda hiç spor yapamam diyordum ama sayende azda olsa yapmaya calısıyorum gerci leslie ablanın yaptıgını tam beceremiyorum ama olsun hareket harekettir dimiCanim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor liste
Sporunu da yapmişsin canim cok guzel
Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.
aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyorİyi yapmişsin canim, yumurta tok tutuyor. Sütsüz yapamam ya aşkim benim süt
Güzel düşüncen icin tesekkur ederim canimbenim de yaklasiyor reglim, sizlerle kafamda nasil duzene sokacagimin fikri oluşur gece gece kurdugum cumleye bak ya yine uyumadim sahura kadar
Sahurda peynirli yumurta, domates salatalik, ne kadar ekmek yedim bilmiyorum, dilimli degilditartacak enerjiyi de bulamadim kendimde yoksa 25 gr.ı bir dilime denk gelirdi. Sütümü de içtim, 1 tatli k tahin pekmez karisimi yedim.
Allah rahatlik versin canlarim ayakta uyuyorum şuan
Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederimAynen canım mantıklı. Peki sahurdan sonra aynı oruç tutuyomuş gibi yemeseö akşama kadar bi sigaram var acıkmıyorum zaten pek nasıl olur acaba
Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapmaGünaydın kizlarr sahur menüm
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
Spor yok
Canımmm sen de çok şekersingulit_me sen de çok şekersin :)) İnşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz, 60 kilo şu an benim hedef kilom, acabaaaa.. hani dizilerde filmlerde olur ya kahraman uzaklara dalar ve birden ekrana hayal kurduğu sahne gelir, acaba diyorum 60kg olucam ve 55 olmaya mı çabalıycam ne dersiniz ? hihhh hihhh ve inşallah neden olmasın :)
çok saol bitanem gayet iyyim simdi
aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyorçok güzel sahur yapmışsın bu arada
Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederim
Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapma
Canımmm sen de çok şekersinevet olabilir, çnce 60 sonra 55 neden olmasın??? Boy ve yaş kaçtı canım? Kilo bakımından sordum
Be varmış yaşında, insan hissettiği yaştadır:) evet sonraki hedefin 55 olabilir bence deSevgili arkadaşım, yaşıııııımmm kabul etmesi zor ama 37 :))) Boyuuuuum 1.63 Kilom 70.8 :)
Gecmis olsun kuzum, simdi iyi misin?
çok saol bitanem gayet iyyim simdi
Bunu duyduguma sevindim canim
Allah muhabbetinizi arttırsın
kıskandım mı ne
aynennn süt benim de aşkım, renkten yemeğe zevklerimiz ne kadar uyuyorçok güzel sahur yapmışsın bu arada
Bence öyle yapma, çünkü su içeceksin en basiti, dolayısıyla mşden çalışıyor olacak, aç kalıp güçten düşersin, ki kan da kaybedeceksin.. Sen öğlen hafif bir çorba iç, fındık, fıstık, ceviz ya da meyveyle ara yaparsın. Canın tatlı da çekecektir, onun için de tarçınlı süt tavsiye ederim
Canım tarçınlı süt tok tıtar ve tatlı isteğini bastırır, sanırım başın ağrıdığı için bötle az yaptım, ama ger gün böyle yapma
Canımmm sen de çok şekersinevet olabilir, çnce 60 sonra 55 neden olmasın??? Boy ve yaş kaçtı canım? Kilo bakımından sordum
Çok çok geçmiş olsun canım.. insanın neresi ağrısa canı orada hakikaten.. Allahım şifalar versin hepimize sağlıklı bir ömür versin.
teşekküy edeyim
İncele bak canım çok güzel sonuçlar alanlar var.onların resimlerine baktıkça gaza geldim başladım.inşallah güzelbsonuç alırımİyi yapmişsin canim ben ilk defa duydum, yarin incelerim kuzum...
Ayyy gerçekten mi o kadar incelebiliyoruz dimi çok mutlu olurumÇok iyi yapmışsın canim ben yaptim bu sporu çok da güzel inceldim
İncele bak canım çok güzel sonuçlar alanlar var.onların resimlerine baktıkça gaza geldim başladım.inşallah güzelbsonuç alırım
Ayyy gerçekten mi o kadar incelebiliyoruz dimi çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?