Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

İyi yapmişsin canim gayet guzel bir menu.
Benim kacamak yapma çabama ne demeli cikolatali topkek yapayim dedim herzaman yaptigim sey berbat oldu kacamak da yapamadim .

Kızlaarr regl olmuşumm. Beslenme düzenimi nasıl yapıyım sizcee öglen kalkınca sahurda yediğimiz gibi yiyip akşam bide iftardamı yesem 2öğün yani aynı şimdi yaptıgımız gibi. Sahurda yemicemde kalkınca yicem yani öylemi yapsam yoksa erken kalkmaya alıltırıp kendimi ayca kaya gibi 4öğünmü yapsam. Sabah kahvaltısı öglen yemeği ara ve akşam yemegi olarak. Kızlar tavsiyeleriniz neler

Cnm dondurmaya dalmanın sebebi belli oldu hastalanmısım. Beslenme düzenime karar veremedim şimdide son msjıma bakarmısın bi

Benim kacamak yapma çabama ne demeli cikolatali topkek yapayim dedim herzaman yaptigim sey berbat oldu kacamak da yapamadim .
Canıımmm tam da gönlüne göre olmuş işte, süper süper ben de ek olarak eşimin yoğun ısrarı üzerine rafadan yumurta yedim:) sütümü içtim bir de tabi ki
Ya aslında bu öğün konularında en iyimiz demliçay:) ben de haftaya olucam, benim planım şöyle; sahurda yiycem eşimle, öğlen çorba içicem ve iftar vakti yiycem.. Ama ben normalde de ara ve öğlen yiyen biri değilim, o yüzden bana en uygunu bu. Senin normal düzenin nasıl? Onu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz canım

Benim normal düzenim 5 6öğündü ara yapardm ama şimdi geç yatıp geç kalkmayada alıştım ozamanlar sabahn 8inde kalkardım suan mümkün degil ögleden önce kalkamıyorum bende cnm

Canim bence ilk sayfadaki kalsiyum diyetini uygula, memnun kalirsin
İstersen orda yazan bir ogunu sahurda eşinle yiyebilirsin, kahvaltiyi mesela sahurda yersin. Geç kalkinca direk ogle yemeginde yazanlari yersin

Benim normal düzenim 5 6öğündü ara yapardm ama şimdi geç yatıp geç kalkmayada alıştım ozamanlar sabahn 8inde kalkardım suan mümkün degil ögleden önce kalkamıyorum bende cnm
O zaman ilk öğünü sahırda yapsan yine? Öğlen ikinci öğün olur.. İftara kadar da ara yaparsın??? Benim aklıma böyle geldi

İyi yapmişsin canim, yumurta tok tutuyor. Sütsüz yapamam ya aşkim benim süt
Güzel düşüncen icin tesekkur ederim canim benim de yaklasiyor reglim, sizlerle kafamda nasil duzene sokacagimin fikri oluşur gece gece kurdugum cumleye bak ya yine uyumadim sahura kadar

Sahurda peynirli yumurta, domates salatalik, ne kadar ekmek yedim bilmiyorum, dilimli degildi tartacak enerjiyi de bulamadim kendimde yoksa 25 gr.ı bir dilime denk gelirdi. Sütümü de içtim, 1 tatli k tahin pekmez karisimi yedim.

Allah rahatlik versin canlarim ayakta uyuyorum şuan

O zaman ilk öğünü sahırda yapsan yine? Öğlen ikinci öğün olur.. İftara kadar da ara yaparsın??? Benim aklıma böyle geldi
Benim de aynisi aklima geldi ustte yazdim bu kadar olur iyi oldu bu konu, yol gosterici olur hepimize

Bu ne güzel ne şahane bi cevap olmuş demlicaykeyfi .. Allah razı olsun.. Canlar, hiç bişiy yemeden zayıflanamayacağına inanıyorum, istikrarlı olup genel durumumuz genel ev yaşantımız hep sağlık fışkıran yiyeceklerle olmalı, ama hayatta misafirlik de var misafir ağırlama da var dışarda şöyle bol teryağlı iskender yemek de var öyle değil mi? Telafisi önemli, hareketi artırmak, çokça su içmek, yeşil çayı içmek önemli. Genel yaşamda yeşil çay, 2,5 lt.su ve akşam 6 dan hadi bilemedin 7 den sonra ( o saate kadar da sağlıklı güzel besinler tüketicez) ılık limonlu su, sadece su, soda vb. içerek günü tamamlamak.. ama yeri gelince bir dilim pastanı, yeri gelince dondurmanı da yemelisin, vücut şoka girmemeli.
Canlarım inanın denedim, sahurda 5-6 yemek kaşığı değil (normalde yerim kesmez beni daha azı), bir tatlı kaşığı dolusu fıstık ezmesi yedim ve kilo vermeye devam ettim. hem onun tadını aldım, hem de pişmanlık duymadım. YARABBİM BÖYLE DEVAM EDEYİM İNŞALLAH. Hepimize nasip et sağlıklı bir vücudu.

Her şeyde vardır bir hayır kızlar demlicaykeyfi üzülme hiç, napalım.. kısmette yokmuş.. hem onu yemek, hem nun kalorisini almak

Kızlar günaydın sahur menüm yok çünkü 12.30 da uyumuştum, uyandığımda saat 3.30 du, hiiç üzülmedim hatta sevindim bile :) ya Allah Bismillah niyetlenip.. uyumaya devam.
Sizler uyuyorsunuz şimdi de :) ben iş yerindeyim. Sabah da 20 dakika yürüdüm tartıda azaldıkça şaha kalkıyor ruhum :) lüzumsuz, boş şeyleri yemek gelmiyor içimden..

SAYENİZDE, SAYENİZDE, SAYENİZDE

Şimdilik böyle.. İnşallah her şey yolunda gider.

gulit_me sen de çok şekersin :)) İnşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz, 60 kilo şu an benim hedef kilom, acabaaaa.. hani dizilerde filmlerde olur ya kahraman uzaklara dalar ve birden ekrana hayal kurduğu sahne gelir, acaba diyorum 60kg olucam ve 55 olmaya mı çabalıycam ne dersiniz ? hihhh hihhh ve inşallah neden olmasın :)

Cnm bu kalsiyum diyeti nerde bulamadım ben
Canim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor liste
Sporunu da yapmişsin canim cok guzel
Günaydın kizlarr sahur menüm

1 muz
1 bardak tarçınlı süt

Spor yok
Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.

Canim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor liste

Sporunu da yapmişsin canim cok guzel

Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.

Evet canim sahura kalktigimda hala basim ağrıyordu bende bi muz bi süt içip agri kesici alip yattim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…