- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
İyi yapmişsin canim gayet guzel bir menu.Kızlar bugün iftardan beri eşimle sahurda ne yesek ne yesek düşünüp durduk.. Çok leziz şeyler çok kalorili biliyorsunuz (patates kızartması, krep, çilita, lokma vb) dün menemen yapmıştık, ben de yumurtadan sıkıldım.. Biz de normal kahvaltılık yapmaya karar verdik. Şimdi hazırlıycam da önce sizle paylaşayım dedim. 1 dilim peynir, 3 adet zeytin, 4 adet çeri domates, 1 avuç pide yemeyi planlıyorum. SiZe de söyleyeyim ki çok kaçmasınacıktım çünkü bugün iyi sahurlar canlar
Cnm dondurmaya dalmanın sebebi belli oldu hastalanmısım. Beslenme düzenime karar veremedim şimdide son msjıma bakarmısın biİyi yapmişsin kuzum, siradaki menulerin de gayet guzel.
Sen de iyi ki varsin canim.
Hicbir sey olmaz bak goreceksin, hayatin akişinda az da yenir cok da yenir.
Sonucta robot degiliz, hormonlar var duygular var...
Biz onumuze bakacagiz ve beraber yuruyecegiz insallah
Canıımmm tam da gönlüne göre olmuş işte, süper süperİyi yapmişsin canim gayet guzel bir menu.
Benim kacamak yapma çabama ne demelicikolatali topkek yapayim dedim herzaman yaptigim sey berbat oldu kacamak da yapamadim .
Ya aslında bu öğün konularında en iyimiz demliçay:) ben de haftaya olucam, benim planım şöyle; sahurda yiycem eşimle, öğlen çorba içicem ve iftar vakti yiycem.. Ama ben normalde de ara ve öğlen yiyen biri değilim, o yüzden bana en uygunu bu. Senin normal düzenin nasıl? Onu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz canımKızlaarr regl olmuşumm. Beslenme düzenimi nasıl yapıyım sizcee öglen kalkınca sahurda yediğimiz gibi yiyip akşam bide iftardamı yesem 2öğün yani aynı şimdi yaptıgımız gibi. Sahurda yemicemde kalkınca yicem yani öylemi yapsam yoksa erken kalkmaya alıltırıp kendimi ayca kaya gibi 4öğünmü yapsam. Sabah kahvaltısı öglen yemeği ara ve akşam yemegi olarak. Kızlar tavsiyeleriniz neler
Benim normal düzenim 5 6öğündü ara yapardm ama şimdi geç yatıp geç kalkmayada alıştım ozamanlar sabahn 8inde kalkardım suan mümkün degil ögleden önce kalkamıyorum bende cnmCanıımmm tam da gönlüne göre olmuş işte, süper süperben de ek olarak eşimin yoğun ısrarı üzerine rafadan yumurta yedim:) sütümü içtim bir de tabi ki
Ya aslında bu öğün konularında en iyimiz demliçay:) ben de haftaya olucam, benim planım şöyle; sahurda yiycem eşimle, öğlen çorba içicem ve iftar vakti yiycem.. Ama ben normalde de ara ve öğlen yiyen biri değilim, o yüzden bana en uygunu bu. Senin normal düzenin nasıl? Onu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz canım
Canim bence ilk sayfadaki kalsiyum diyetini uygula, memnun kalirsinKızlaarr regl olmuşumm. Beslenme düzenimi nasıl yapıyım sizcee öglen kalkınca sahurda yediğimiz gibi yiyip akşam bide iftardamı yesem 2öğün yani aynı şimdi yaptıgımız gibi. Sahurda yemicemde kalkınca yicem yani öylemi yapsam yoksa erken kalkmaya alıltırıp kendimi ayca kaya gibi 4öğünmü yapsam. Sabah kahvaltısı öglen yemeği ara ve akşam yemegi olarak. Kızlar tavsiyeleriniz neler
O zaman ilk öğünü sahırda yapsan yine? Öğlen ikinci öğün olur.. İftara kadar da ara yaparsın??? Benim aklıma böyle geldiBenim normal düzenim 5 6öğündü ara yapardm ama şimdi geç yatıp geç kalkmayada alıştım ozamanlar sabahn 8inde kalkardım suan mümkün degil ögleden önce kalkamıyorum bende cnm
İyi yapmişsin canim, yumurta tok tutuyor. Sütsüz yapamam ya aşkim benim sütCanıımmm tam da gönlüne göre olmuş işte, süper süperben de ek olarak eşimin yoğun ısrarı üzerine rafadan yumurta yedim:) sütümü içtim bir de tabi ki
Ya aslında bu öğün konularında en iyimiz demliçay:) ben de haftaya olucam, benim planım şöyle; sahurda yiycem eşimle, öğlen çorba içicem ve iftar vakti yiycem.. Ama ben normalde de ara ve öğlen yiyen biri değilim, o yüzden bana en uygunu bu. Senin normal düzenin nasıl? Onu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz canım
Benim de aynisi aklima geldi ustte yazdim bu kadar olurO zaman ilk öğünü sahırda yapsan yine? Öğlen ikinci öğün olur.. İftara kadar da ara yaparsın??? Benim aklıma böyle geldi
Cnm bu kalsiyum diyeti nerde bulamadım benCanim bence ilk sayfadaki kalsiyum diyetini uygula, memnun kalirsin
İstersen orda yazan bir ogunu sahurda eşinle yiyebilirsin, kahvaltiyi mesela sahurda yersin. Geç kalkinca direk ogle yemeginde yazanlari yersin
Aynen canım mantıklı. Peki sahurdan sonra aynı oruç tutuyomuş gibi yemeseö akşama kadar bi sigaram var acıkmıyorum zaten pek nasıl olur acabaO zaman ilk öğünü sahırda yapsan yine? Öğlen ikinci öğün olur.. İftara kadar da ara yaparsın??? Benim aklıma böyle geldi
Canim kuzum benim, uyumaya calistim uyuyamayinca biraz iş yapip sayfamiza geldim keske daha once gelseydim. Panik yapma uzulme bitanem. Sen normalde cok iyi gidiyorsun.
Bak ilk sayfada kalsiyum diyeti var. O diyette yenen seyleri bu gece sahura ve yarin iftara gore bölerek paylastir boylece bu dondurmayi telafi etmis olacaksin.
Tatlim burda diyet bozmak diye bir sey yok cunku ertesi gun telafisi var bana guven, ayca kayanin kitabina gore yaziyorum yani kafama gore degil.
Hadi bakalim kuzum, bugun yeni bir gun.
Aşacagiz birlikte
Bu sayfada umutsuzluk yok, her seyin bir cozumu vardir
Her şeyde vardır bir hayır kızlarİyi yapmişsin canim gayet guzel bir menu.
Benim kacamak yapma çabama ne demelicikolatali topkek yapayim dedim herzaman yaptigim sey berbat oldu kacamak da yapamadim .
Spor bildirimimi yapayım jillian ile 30 Days yaptım.sizce bu Egzersiz işe yarar mı kızlar direk incelmek için iyi gibi geldi bana amabaya bi terletti beni yalnız
tugcekpln canım moral bozmak yok, bugün hepimiz biraz kaçamak yaptık, eksikeri gördüğümüz için ödül günü oldu bugün, öyle düşünelim ben de pilav yedim ya iftardan sonra koşa koşa tartıldım, sonuç 60,5! Neredeyse 1 kilo:)) ama tabi ki bu saçmaydı, ama çok yediğim için yapmak istedim:)
Canim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor listeCnm bu kalsiyum diyeti nerde bulamadım ben
Sporunu da yapmişsin canim cok guzelİftardan sonra giremdim kızlar ne kadar cok yazısmıssınız neyse bende yazıp cıkayım cocuklar dunden beri çostular
Ara
3 kayısı
1/4 elma
20 dk leslie+50 mekik
Sahur
1 tost
5 zeytin
1 kücük domatesle 1 küçük biber
1 bardak yesil cayy
Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.Günaydın kizlarr sahur menüm
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
Spor yok
Canim ilk sayfadaki ilk mesajim var ya uzun olan, orada yaziyor liste
Sporunu da yapmişsin canim cok guzel
Gunaydin canim, hemen yiyip yattin mi, pratik olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?