- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Canm cok tşkkr ederim cvbın için. Bende biliyorum aslında nasıl verilcegni dediğin gibii tutamıyorum bazen kendmii meselaa az önce 1kiloluk dondurmanon yarısınndan fazlasını yedim kardesim elimden almasa hepsini yicektim bu demek oluyoki ekstra 1500 cal yani benimm 1günlük almam gereken kalori. Arada böyle yeme atakları geliyo durduramıyorum suan napcam bilmiyorum
Canım olan oldu artık üzülme battı balık yan gider de deme. Yarın cok hafif gecirip sporda yaparsan telafi edecegini düşünüyorumKızlar bana hep böyle oluyo işte aşırı yeme atakları geçiriyorum yedikçe yiyorum ve hop pişmanlık sonra bidaha diyet. Off suan moralim cok bozuk nerdeyse 1kiloluk cartdeor browni cazibesinin cazibesine kapıldm ve nerdeyse hepsini yedim şimdi napcam bilmiyorumm nolur kızlar yardımcı olun desteginize ihtiyacım var
neeeeyKızlar bana hep böyle oluyo işte aşırı yeme atakları geçiriyorum yedikçe yiyorum ve hop pişmanlık sonra bidaha diyet. Off suan moralim cok bozuk nerdeyse 1kiloluk cartdeor browni cazibesinin cazibesine kapıldm ve nerdeyse hepsini yedim şimdi napcam bilmiyorumm nolur kızlar yardımcı olun desteginize ihtiyacım var
canım ben disardaydim şimdi bakabildim sayfaya tatlı ben de yemedim hadi bakalım yememeye devamE enuref ciiim naaptın? tatlı yemedim yemek de istemedim.. kendimce epey sağlıklı hafifçe bi de iftar geçirdim..
Arkadaşlartugcekpln cim inanır mısın yeterince su içip akşam da baya bi aç kalırsan regl döneminde dahi azalıyorsun, kilo vermeye devam edebiliyorsun. bak denedim ben de 6 dan sonra bişiy yemeyip su içince regl megli bana mısın demiyor.moralini bozma sakın ama şişkinlik vücutta su toplaması da olmuyo değil sonuçta.
bir de arkadaşlar size bir şey itiraf edeceğim, siz de zannımca aynısınızdır,
ben afedersiniz eşşek gibi biliyorum nasıl kilo verileceğini.. öğrendim.. bi iki farklı tiyo vardır muhakkak metabolizmayı hızlandıran vs. vs. ama neyim mi eksik? kendimi hala güzel buluyorum, uzaktan nasıl göründüğüme nadiren bakıyorum, yedikçe yiyorum güya gündüzleri dikkat ediyorum falan su yeşil çay içiyorum ama eve geldiğimde eğer kek varsa 5 dilim yiyip yanına koca bi bardak bazen iki bardak süt içebiliyorum.. hiç 75 olmadım tekrar ama 74 e kadar geldim.. (69'larda idim) yaaa a dostlar :)) İstikrar olmalı hükümet gibi :) İstikrar için bu günlükler şahane!
Evet cnm sahurda ekmek yemicem şeker yok yumurta az peynir domates salatalık ve şekersiz çay suan planladıgım menüm inş. Toparlayabilirim suda içemedim şimdi içmeye çalışcam 1litreye yakın içerim sahura kadar. Cok saolcanımsın yaaa
ben de bu atakları işten eve gelince geçiriyorum ve dediğim gibi gündüzleri dikkat etmesem su felan içmesem şişerim.. alışkanlığa bi dönüşse şu iş.. bu atakları zaten yenebilsek şimdiye çoktaaan 60 kiloyduk.. vazgeçmek yok el mi yaman bey mi yaman diyelim.. bu gurubumuz çok güzel oldu biribirimize destek olup takip edelim..
dondurma kötü olmuş ama kötünün iyisi diyelim sahurda sıfır şeker, sahurda bi yumurta ekmeksiz çay tamamdır bu iş..
Bende sahuru ekmeksiz yumurta ve az peynirle geçiştirmeyi planlıyorum su dediğin gibi 1litre içicem sahura kadar yarın iftarda da salata çorba yogurt yapcam inş. 2güne toparlarım eski kiloma sporu ne zaman yapcam bilmiyorum sahurdan sonra düşündüm ama şimdide yapablrm akşam halama gitcem fırsatım olmaz çünkineeeey
ne didiin sendemlicaykeyfi canımmm nasıl yaparsın bunu bize grubumuz kurucusu :) :) bana iki gün tatlı yok didiydin sen kiiii :)
Biz hep aynıyız işte az önceki mesajımı okuduysan.. bunu el birliği ile kıracağız inşallah..
bolca su iç derim naçizane :)
bol su ve sahuru hafifçe atlatırsan hiiiç bişiycik olmaz
ben dün yemek de yedim, mantı da yedim, güllaç da yedim ama bu akşam 70.8 dim, su içtim ve abartmadım sahurda..
Bende sahuru ekmeksiz yumurta ve az peynirle geçiştirmeyi planlıyorum su dediğin gibi 1litre içicem sahura kadar yarın iftarda da salata çorba yogurt yapcam inş. 2güne toparlarım eski kiloma sporu ne zaman yapcam bilmiyorum sahurdan sonra düşündüm ama şimdide yapablrm akşam halama gitcem fırsatım olmaz çünkineeeey
ne didiin sendemlicaykeyfi canımmm nasıl yaparsın bunu bize grubumuz kurucusu :) :) bana iki gün tatlı yok didiydin sen kiiii :)
Biz hep aynıyız işte az önceki mesajımı okuduysan.. bunu el birliği ile kıracağız inşallah..
ben dün yemek de yedim, mantı da yedim, güllaç da yedim ama bu akşam 70.8 dim, su içtim ve abartmadım sahurda..
Canim kuzum benim, uyumaya calistim uyuyamayinca biraz iş yapip sayfamiza geldim keske daha once gelseydim. Panik yapma uzulme bitanem. Sen normalde cok iyi gidiyorsun.Canm cok tşkkr ederim cvbın için. Bende biliyorum aslında nasıl verilcegni dediğin gibii tutamıyorum bazen kendmii meselaa az önce 1kiloluk dondurmanon yarısınndan fazlasını yedim kardesim elimden almasa hepsini yicektim bu demek oluyoki ekstra 1500 cal yani benimm 1günlük almam gereken kalori. Arada böyle yeme atakları geliyo durduramıyorum suan napcam bilmiyorum
Canim ben ne yaptimneeeey
İyi yapmişsin canim ben ilk defa duydum, yarin incelerim kuzum...Spor bildirimimi yapayım jillian ile 30 Days yaptım.sizce bu Egzersiz işe yarar mı kızlar direk incelmek için iyi gibi geldi bana amabaya bi terletti beni yalnız
Canım benim mutfagı falan toplafım sahurumuda erkenden yaptm 1yumurta 2kaşık lor ve cok azcık ekmkle bugün yeni bir gün haklısın iftarda çorba salata yogurt, gider sahurdada 1dilim ekmek 1dilim peynir ve 1yumurta ve 1mryveyle tamamlamayu planlıyorum. Canım iyiki varsınız iyiki bu gruptayım tşkkr ederim yüzünüzü kara cıkatmıcam 2güne toplıcam kendimi söz söz sözz bu arada evet ayca kayanın kitabını 3kere okudum bende tatil dönüşlerinde falan alınan kiloları 2günde verebiliyomuşuz yani böyle 2 3günlük tatil dönüşlerinde. E bende sadeve 1gün fazla yedim olsa olsa yarım kilo fazla alırım degilmi hadi olsun 1kilo,2güne de bugün bildirim yaptıgım kiloma ulaşırım inş. Sayenizde canlarımCanim kuzum benim, uyumaya calistim uyuyamayinca biraz iş yapip sayfamiza geldim keske daha once gelseydim. Panik yapma uzulme bitanem. Sen normalde cok iyi gidiyorsun.
Bak ilk sayfada kalsiyum diyeti var. O diyette yenen seyleri bu gece sahura ve yarin iftara gore bölerek paylastir boylece bu dondurmayi telafi etmis olacaksin.
Tatlim burda diyet bozmak diye bir sey yok cunku ertesi gun telafisi var bana guven, ayca kayanin kitabina gore yaziyorum yani kafama gore degil.
Hadi bakalim kuzum, bugun yeni bir gun.
Aşacagiz birlikte
Bu sayfada umutsuzluk yok, her seyin bir cozumu vardir
Saol cnm benim eksik olmayın 2güne toparlıcam söz hatta resim koyamamıştım resimde atarım inş. Becerebilirsem :)tugcekpln canım moral bozmak yok, bugün hepimiz biraz kaçamak yaptık, eksikeri gördüğümüz için ödül günü oldu bugün, öyle düşünelim ben de pilav yedim ya iftardan sonra koşa koşa tartıldım, sonuç 60,5! Neredeyse 1 kilo:)) ama tabi ki bu saçmaydı, ama çok yediğim için yapmak istedim:)
İyi yapmişsin kuzum, siradaki menulerin de gayet guzel.Canım benim mutfagı falan toplafım sahurumuda erkenden yaptm 1yumurta 2kaşık lor ve cok azcık ekmkle bugün yeni bir gün haklısın iftarda çorba salata yogurt, gider sahurdada 1dilim ekmek 1dilim peynir ve 1yumurta ve 1mryveyle tamamlamayu planlıyorum. Canım iyiki varsınız iyiki bu gruptayım tşkkr ederim yüzünüzü kara cıkatmıcam 2güne toplıcam kendimi söz söz sözz bu arada evet ayca kayanın kitabını 3kere okudum bende tatil dönüşlerinde falan alınan kiloları 2günde verebiliyomuşuz yani böyle 2 3günlük tatil dönüşlerinde. E bende sadeve 1gün fazla yedim olsa olsa yarım kilo fazla alırım degilmi hadi olsun 1kilo,2güne de bugün bildirim yaptıgım kiloma ulaşırım inş. Sayenizde canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?