• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Canlarim işte listemiz
Tamamlandiginda ilk sayfadaki mesajimda guncelleyecegim hepimizi cok cok tebrik ederim :KK73::KK73:
Toplamda 15,4 kilo verilmiş sanki ben 15 kilo vermişim kadar mutluyum hepimizin adina.
goldenheart goldenheart canim ramazan bayramina kac kilo olmak hedefin? Onu da yaz, ekleyeyim
Az önce de yazmıştım bu notuna ekleyeyim , beni listenize dahil ettiğin için de emeğine de çok tşk ederim. Hedef 60 ama bi hata olmasın ramazan ayı bitesiye kadar 65! Fazla uçmayayım di mi gerçekçi bir hedef 65! Öpüyoruuuum tekrar çoook tşk.

Kızlar bugün bildirdiğim kilomun fotoğrafı ..:KK73:
Nihayet göründü 70.. bundan vazgeçememmm.. hepinize öpücükler...

Eklentiler

• 2015-06-25 18.43.34.jpg
    2015-06-25 18.43.34.jpg
    572,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar akşam eve gelince hemen tartıldim
66.1 idim bugün 64.6 yani 1.5 gitmiş
Vücudun suyu bitti aslında ama başlangıç için iyi moral oldu
kilo veren bütün fistiklari kutluyorum
Ben de seni kutluyorum canim. İftardan sahura kadar elimizden geldigi kadar su içelim de, artik ne kadar az su kaybedersek o kadar iyidir canim.
ellerine sağlık. Çok teşekkürler.. benim hedef kilom 60 demlicaykeyfi demlicaykeyfi :) :)

Az önce de yazmıştım bu notuna ekleyeyim , beni listenize dahil ettiğin için de emeğine de çok tşk ederim. Hedef 60 ama bi hata olmasın ramazan ayı bitesiye kadar 65! Fazla uçmayayım di mi gerçekçi bir hedef 65! Öpüyoruuuum tekrar çoook tşk.
Tamamdir canim. Rica ederim, ben de sizlere tesekkur ederim, saglikli beslenmemi kolaylastiriyor desteginiz canlarim.

Ve ramazanda saglikli beslenen hatunlarin ilk hafta sonucunun listesinin son hali karşinizda :KK59:
Ayni zamanda ilk sayfadaki ilk mesaj da guncellendi.
Hepinize vaktinde yaptiginiz bildiriminiz, buraya ayirdiginiz zamaniniz, ilginiz, emeginiz, çabaniz icin tesekkur ederim :KK68: 1 haftamiz bitti, ramazandan 3 haftamiz kaldi. Haftadan haftaya hafifleyerek bayrama ulaşma dilegiyle :KK55:

üyehedef17.06.201525.06.2015fark02.07.2015
Ayse0212886066,164,6-1,5
Demlicay74,778,777,5-1,2
Deniz36558,664,662,5-2,1
21denizasmen5761,561-500gr
Elcin_k5558,556,5-2
Enuref6468,467-1,4
Guilt_me54,961,559,7-1,8
Gulsayszey79,986,886,4-400gr
Kiirmiizi697471,7-2,3
Kralicem776571,370,8-500gr
Sekerpancari715358,156,7-1,4
Tugcekpln69,97471,8-2,2

Ve ramazanda saglikli beslenen hatunlarin ilk hafta sonucunun listesinin son hali karşinizda :KK59:
Ayni zamanda ilk sayfadaki ilk mesaj da guncellendi.
Hepinize vaktinde yaptiginiz bildiriminiz, buraya ayirdiginiz zamaniniz, ilginiz, emeginiz, çabaniz icin tesekkur ederim :KK68: 1 haftamiz bitti, ramazandan 3 haftamiz kaldi. Haftadan haftaya hafifleyerek bayrama ulaşma dilegiyle :KK55:

üyehedef17.06.201525.06.2015fark02.07.2015
Ayse0212886066,164,6-1,5
Demlicay74,778,777,5-1,2
Deniz36558,664,662,5-2,1
21denizasmen5761,561-500gr
Elcin_k5558,556,5-2
Enuref6468,467-1,4
Guilt_me54,961,559,7-1,8
Gulsayszey79,986,886,4-400gr
Kiirmiizi697471,7-2,3
Kralicem776571,370,8-500gr
Sekerpancari715358,156,7-1,4
Tugcekpln69,97471,8-2,2
Ellerine saglıkk kuzumm haftadan haftaya düşcek o rakamlar :KK68:

Kızlar iftar menüm

2 kepçe ezogelin çorbası,
7 8kaşık diyet yeşil mercimek yemeği,
2köfte kadar haşlanmıs tavuk göğsü,
1koca kase yogurt
1tabak 1 tk zeytinyaglı salata
2dilim tambugday ekmeği

Ya cok mu oldu kızlar bu akşam :KK17:
Yok canim cok degil, belki ekmek bir dilim olabilirdi ama ziyani yok, sahurda iki dilim ekmek yersen gayet normal bir menu olur.

Ben bugün dünden kalan etli pilavımı bitirmek için çorba içmedim. 7 yk yedim:( çok oldu ama ayran dışında başka bir şey yemedim.. Hmm tatlı mevzusuna gelince, sütlü muriyenin en küçük dilimini seçip (avucumun içi kadar) yarısını yedim.. Bugün eşimin başı tuttu, yürüyüş yapamıyoruz.. Ama bugün saat 3 ten 6 buçuğa kadar, temizlik yaptım;) onu spor sayarız bence yaa, değil mi;)

Akşam eşim beni iş yerine çağırdı, ona da yemek getirmemi rica etti.. o_O
Hemen bir ton balığı kaptım, ev yoğurduma BİM'in közlenmiş patlıcanını karıştırdım, kepekli sandviç ekmek (küçük), dereotu, kaşar peyniri ve limonu sardım.
İftarım:
Kaşarlı ton balıklı dereotlu sandviç, yoğurtlu patlıcan. dört lokmalık -daha az olabilir ama daha fazla olamaz- dürüm çiğ köfte.
İftardan sonra 15 dakikalık bir tur attım, eve gelince önce hasretle şekersiz Türk kahvemi içtim.
Şimdi de bollll sütlü nescafe içiyorum.

Şeker yokk! Tatlı yokkk :)
Allahım nasip ederse suyumu bolca içip bir saat sonra yatacağım. sahurumu yarın iş yerinde yazarım kızlar..

Ellerine saglıkk kuzumm haftadan haftaya düşcek o rakamlar :KK68:
Evet canimcim insallah, tablomuz coştu bu hafta:KK49:
Ben bugün dünden kalan etli pilavımı bitirmek için çorba içmedim. 7 yk yedim:KK43: çok oldu ama ayran dışında başka bir şey yemedim.. Hmm tatlı mevzusuna gelince, sütlü muriyenin en küçük dilimini seçip (avucumun içi kadar) yarısını yedim.. Bugün eşimin başı tuttu, yürüyüş yapamıyoruz.. Ama bugün saat 3 ten 6 buçuğa kadar, temizlik yaptım:KK66: onu spor sayarız bence yaa, değil mi:KK66:
Sayariz tabi canim, olsun sahura 2 dilim ekmek hakkin var hala bence. Tatlida da kendine iyi hakim olmuşsun, tebrik ederim
İftarım
1 kase sehriye corbası
1 tabak dolusu mantar sote
1 kase yogurt
Cok guzel kirmizim.
Benimde menüm biraz kötüydü bugün ama artık Kilo vermemizin şerefine olsun
1 kepçe çorba
paneli tavuk (ama kızarttım:KK17:)
bir de yağsız salata.ekmek yemedim galeta unu olduğu için Tavukta.
Tamam canim bugunluk boyle olsun o zaman ;)
Akşam eşim beni iş yerine çağırdı, ona da yemek getirmemi rica etti.. o_O
Hemen bir ton balığı kaptım, ev yoğurduma BİM'in közlenmiş patlıcanını karıştırdım, kepekli sandviç ekmek (küçük), dereotu, kaşar peyniri ve limonu sardım.
İftarım:
Kaşarlı ton balıklı dereotlu sandviç, yoğurtlu patlıcan. dört lokmalık -daha az olabilir ama daha fazla olamaz- dürüm çiğ köfte.
İftardan sonra 15 dakikalık bir tur attım, eve gelince önce hasretle şekersiz Türk kahvemi içtim.
Şimdi de bollll sütlü nescafe içiyorum.

Şeker yokk! Tatlı yokkk :)
Allahım nasip ederse suyumu bolca içip bir saat sonra yatacağım. sahurumu yarın iş yerinde yazarım kızlar..
Tamamdir canim, tatlisiz menu cok iyi:KK50:

E enuref ciiim naaptın? tatlı yemedim yemek de istemedim.. kendimce epey sağlıklı hafifçe bi de iftar geçirdim..

Arkadaşlar tugcekpln tugcekpln cim inanır mısın yeterince su içip akşam da baya bi aç kalırsan regl döneminde dahi azalıyorsun, kilo vermeye devam edebiliyorsun. bak denedim ben de 6 dan sonra bişiy yemeyip su içince regl megli bana mısın demiyor.moralini bozma sakın ama şişkinlik vücutta su toplaması da olmuyo değil sonuçta.

bir de arkadaşlar size bir şey itiraf edeceğim, siz de zannımca aynısınızdır,
ben afedersiniz eşşek gibi biliyorum nasıl kilo verileceğini.. öğrendim.. bi iki farklı tiyo vardır muhakkak metabolizmayı hızlandıran vs. vs. ama neyim mi eksik? kendimi hala güzel buluyorum, uzaktan nasıl göründüğüme nadiren bakıyorum, yedikçe yiyorum güya gündüzleri dikkat ediyorum falan su yeşil çay içiyorum ama eve geldiğimde eğer kek varsa 5 dilim yiyip yanına koca bi bardak bazen iki bardak süt içebiliyorum.. hiç 75 olmadım tekrar ama 74 e kadar geldim.. (69'larda idim) yaaa a dostlar :)) İstikrar olmalı hükümet gibi :) İstikrar için bu günlükler şahane!

Ben iftarda ne yedigimi yazmamisim, bugun cok acikmistim, 1 tabak mercimek corbasi ictim, 1 tabak turlu yedim, 1 kase yogurt ve ton balikli salataaa.

Kizlar bomba geliyor sıkı durun, eh bari bir kek yapayim da yiyeyim diye kucuk topkekler yaptim, ama her zaman yaptigim tarif cok cok tuhaf oldu yiyemedim :-) :-). Resmen nasib olmadi. Ben de minik reçellikler var ya, onunla 1 kap kuruyemiş yedim :kk77:

Eşim iftardan beri sahura ne yapacaksin diyor :-) ben de bilmiyorum bugun ne yapacagimi yahu o_O

Iyi aksamlar kizlar Iftar menüm

1 kaseden az mercimek çorbası
2 küçük köfte
az çoban salata
1 kase yoğurt

Ara yok canim istemiyor bugün kizlar başımda ağriyor yaticam hemen

E enuref ciiim naaptın? tatlı yemedim yemek de istemedim.. kendimce epey sağlıklı hafifçe bi de iftar geçirdim..

Arkadaşlar tugcekpln tugcekpln cim inanır mısın yeterince su içip akşam da baya bi aç kalırsan regl döneminde dahi azalıyorsun, kilo vermeye devam edebiliyorsun. bak denedim ben de 6 dan sonra bişiy yemeyip su içince regl megli bana mısın demiyor.moralini bozma sakın ama şişkinlik vücutta su toplaması da olmuyo değil sonuçta.

ben afedersiniz eşşek gibi biliyorum nasıl kilo verileceğini.. öğrendim.. bi iki farklı tiyo vardır muhakkak metabolizmayı hızlandıran vs. vs. ama neyim mi eksik? kendimi hala güzel buluyorum, uzaktan nasıl göründüğüme nadiren bakıyorum, yedikçe yiyorum güya gündüzleri dikkat ediyorum falan su yeşil çay içiyorum ama eve geldiğimde eğer kek varsa 5 dilim yiyip yanına koca bi bardak bazen iki bardak süt içebiliyorum.. hiç 75 olmadım tekrar ama 74 e kadar geldim.. (69'larda idim) yaaa a dostlar :)) İstikrar olmalı hükümet gibi :) İstikrar için bu günlükler şahane!
Canim cok tatlisin sen yaa, bu üslubun cok hosuma gidiyor :KK48:
Açikcasi insan aynadaki goruntusune alisiyor maaaaalesefff ki.
Hatta sen 75e cikmadim diyorsun, ben bu 160 boyla 87 kiloyken hiic takmiyordum. Allaha sukur 90 ı gormeden 88,5da dank etti, ayca kayanin kitabiyla zayifladim. Allah o kadindan da razi olsun, kendisini hic tanimadan onun sayesinde 10 kilom hatta bugun itibariyle 11 kiloma elveda dedim.:KK54:
Kilolar birer birer aliniyor ama 1 kilo almisim dur dikkat edeyim de vereyim demiyoruz, deseydik şuan 10 20 kilo vermemiz gerekmezdi :KK12:

Iyi aksamlar kizlar Iftar menüm

1 kaseden az mercimek çorbası
2 küçük köfte
az çoban salata
1 kase yoğurt

Ara yok canim istemiyor bugün kizlar başımda ağriyor yaticam hemen
Gecmis olsun canim, hafif tutmuşsun, iyi yapmişsin, mide zaten birden yiyince kotu oluyor

Canm cok tşkkr ederim cvbın için. Bende biliyorum aslında nasıl verilcegni dediğin gibii tutamıyorum bazen kendmii meselaa az önce 1kiloluk dondurmanon yarısınndan fazlasını yedim kardesim elimden almasa hepsini yicektim bu demek oluyoki ekstra 1500 cal yani benimm 1günlük almam gereken kalori. Arada böyle yeme atakları geliyo durduramıyorum suan napcam bilmiyorum :mad:

Back