- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
kızlar sessiz kalmış burasısahurda yarım armut ,yarım şeftaliyi küçük küçük doğradım , üzerine 2 kaşık nesfit, 4-5 tatlı kaşığı yogurt koydum yedim.çok lezzetli oluyo yahu 2 lokma da pide bandım sirkeli domatese 1 br da çay içtim. su içemedim ya kaç gündür doğru düzgün boşaltım yapamıyorum , karnım şişmişti iyice. geç uyandım bugün sporumu yapamadım. birazdan icra edicim jillian ve artık ne kadar yapabilirsem eliptik bisiklet hareketimi . kendi kendime hareket icat ettim valla
yaaa bende aynıyım bendeeeeeeeeeeeeee! iftarda bende çorba içerim bitek diyet çorba yapıcam bugün kendime.sahurdada aynen senin gibi canım.ya ben nesfit in çok fazla kalorili olduğunu biliyorum ben.o yüzden güvenipte alamıyorum :/Slm kızlar:)
Dün iftar iyi başlamıştı ama felaket kötü bitti,kendimi kaybettim galiba bissürü şey yedim ama bugün ambargo koydum kendime..Bu hafta gercekten çok sıkı tutcam bu işi..İftarda yarım kase nesfit+süt, sahurda da domates+salatalık yicem..Kendime gerçekten çok kızdım iki buçuk aydır tüm emeklerim boşa gidecekti nerdeyseKıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sonra vicdan azabından geberiyorum,tamam bitti bu iş buraya kadar bu hafta hem gündüz hem aksam jillian level1-2 de yapıcam bakalım sonuç ne olacak
Ayy gercekten çok mu kaloriliymiş, sadece süt mü içsem iftarda:26:yaaa bende aynıyım bendeeeeeeeeeeeeee! iftarda bende çorba içerim bitek diyet çorba yapıcam bugün kendime.sahurdada aynen senin gibi canım.ya ben nesfit in çok fazla kalorili olduğunu biliyorum ben.o yüzden güvenipte alamıyorum :/
canım şuan ankara dışındayım şuan kii :/ ama buralardada var migros bakarım orayada evet yaa büyükler hep aynı onun farkındayım bide bende ilginç bişey var biri zayıflamışsın dediği zaman yemek yemek istiyorum kimse bana zayıflamışsın demesin yani başkası olsa azimlenir bende tam tersicanım baktım ankaradaymışsın :) orda mutlaka migros vardır.migroslarda doğalsan marka yulaf kepeği var.bide aktarlardan da alabilrisin.gardenlife marka aktarlarda satılıyo.yulaf kepeği talaş gibi bişey.sakın yukaf ezmesini yulaf kepeği diye vermesinler dikkat et
1.5 kaşık yulaf kepeği ile 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı sütle yapılan bi krep acaip doyuruyo. biliyosundur mutlaka ama bilmiyosan araştır dukan diyetinin baştacıdır yulaf kepeği.doyurucu ve midede şişip baya tokluk hissi yaşatıyo.bağırsaklara faydasıda cabası
bende aldım kullanıyodum fakat şu an kullanamıyorum çünkü sahurda onu yaparken çıkan kokuyu (tavada yumurta kokusu)sevgilim pek sevmiyo.mecburen etimek falan idare ediyorum.ramazan bitince yine kahvaltıda kullanacağım tek karbonhidrat o olucak
yaşlılara bakma sen.verdin yeter diyip durdurmak istiyolar.bende memlekete gidiyorum herkes ay çok zayıfsın diyo. gelde bana sor 57-58de nası zayıf oliyim bu boyla diyorum ama tabi zayıfsın diyenler 70-80 civarı hatunlarAllah herkese istediği kiloda olmayı nasip etsin inşallah...
alimi
bu arada 2008de çok zayıftım 48-51 arası gezinmiştim.ki normalde 55i geçmezdim hiç bu seneye kadar.o halim var foto olarak şimdiki halimle o halimi karşılaştırarak koyayaım bari fotomu.hedefim 52 yani o zayıf halimden 1-2 kilo fazla olsam da yeter.yarın foto işine bi bakayımherkese hayırlı geceler.yorgunum callanetics yaptım biraz uyuyp dinleneyim...
Ayy gercekten çok mu kaloriliymiş, sadece süt mü içsem iftarda:26:
Haklısın arkadaşım galiba 1 bardak light sütle 1-2 dilim light etimek daha mantıklı olacakcanım 100gr. nesfit sadenin 350 küsürlerde kalorisi var paketinde okumuştum o günden sonrada almadım ama yinede sen bilirsin tabiki :) bide beni o pek tok tutmuyo sabah okula giderken yiyodum arada yine acıkıyodum karnım bomboş oluyodu :):) bana yaramadı yani.
Haklısın arkadaşım galiba 1 bardak light sütle 1-2 dilim light etimek daha mantıklı olacak
canım şuan ankara dışındayım şuan kii :/ ama buralardada var migros bakarım orayada evet yaa büyükler hep aynı onun farkındayım bide bende ilginç bişey var biri zayıflamışsın dediği zaman yemek yemek istiyorum kimse bana zayıflamışsın demesin yani başkası olsa azimlenir bende tam tersi57-58 benim son hedefim kız :):) bana o kilo yeter 40lı kilolar bana göre değil ben kadının biraz etli butlusunu seviyorum yani 57 58 ideaal ay bulursun inşallah fotoğraflarını :)
aaaaa kızlar kaçırmayın ipin ucunu lütfen yaasevdiğiniz yemekleri yapmamaya çalışın , baktınız cozutcaksınız kilolarınız yüzünden küçük düştüğünüz bi anı hatırlayın , bulun bi şeyler çok yememk için. ben ne zaman cozutlamaya meyillensem , koton'un giyinme odalarının önünde oturup sadece zayıf arkadaşlarımın denediği kıyafetlere yorum yaptığım zamanları hatılıyorum . nasıl kötü hissediyodum kendimi . yemek konusunda sıkıntım yok da arada tatlı krizi tutuyo işte malesef benim de
gümüşhümm şimdi tam eliptik bisikletle yapılan hareket deilde ona benziyo işte. şimdi dik durup bacaklarımı sıkıyorum . ayak uçlarıma baskı yapıp, dizlerimi kırıp doğruluyorum işte hızlı hızlı. pek anlatamadım ama :) kollarımı da bacaklarla beraber hareket ettiriyorum . valla iyi geliyo 3-4 gündür yapıyorum. popom baya acıyo kasılıyo heralde ....
ya ama 30 gr ne kadar yaparki 2 3kaşık falan o kaloriye daha doyurucu şeyler yiyebiliriz bence.:) evet bayramada az kaldı hadi bakalım :)bu arada cozutmayın kızlar.bayramda fit dolaşalım
şimdi baktım dolabıma.
1 paket kırmızı meyveli nesfit 235gr ve 100 grda 356 kalori var.pakette yazdığına göre 30 gr nesfitle 125 ml yağsiz süt 151 kalori.bilginize
bu arada cozutmayın kızlar.bayramda fit dolaşalım
şimdi baktım dolabıma.
1 paket kırmızı meyveli nesfit 235gr ve 100 grda 356 kalori var.pakette yazdığına göre 30 gr nesfitle 125 ml yağsiz süt 151 kalori.bilginize
ya ama 30 gr ne kadar yaparki 2 3kaşık falan o kaloriye daha doyurucu şeyler yiyebiliriz bence.:) evet bayramada az kaldı hadi bakalım :)
ayyyy ciddi misinnn o kadar kalori mi varmışben o kaloriye tıka basa karnımı doyururm ya yemicem ben de artık nesfit falan. ya o kadar kalorisi var da niye diyet ürünü diye satıyolar onu , çok kızdım
gümüshümm dediğin videolara bakıcam cnm , sabahçıyım ben artık , öğlende eve gelicem , yapıcam sporumu yapıcam sporumune çeşit varsa denicem aslında pilatese , ya da başka bi spor aktivitesine gitmeyi düşünüyodum ama , evlencem seneye çeyize para lazım , evde halledicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?