- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
bende bu akşam leslie yapmayı düşünüyorum vee streç film sarıcam bacaklarıma kalın çünkü çok fazla bide böyle deneyelim yaa.ooh moralini hep yüksek tut su kaybı yada değil önemli olan moralinin yüksek olması :):) kendimize iyiliğide kötülüğüde kendimiz yaparız kızlar :))
aniii coşmuş buralaryeni gelenler hoş gelmiş sefa gelmiş . 27 dk jillian 25 dakika eliptik bisiklet hareketi ( alet yok da ben var gibi yaptım :) ) yaptım kızlar bugün ara vermeden . öldüm acık biraz da temizlik yaptım , akşama da leslie ablamla yürürüm 3-4-5 mil ne kadar yapabilirsem , arkadan da 10 dk twist , heyyyyytt be bugün iftarda sadece meyve var bana , kendime ceza verdim.
yaptığım spordan sonra tartıya çıktım bir de ne göreyim 64.9tabi su kaybı o biliyorum ama yine de mutlu oldum...
trt de iyi fikir diye bi program var , bugün bi diyetisyen vardı. günde en az 3 bin adım atın diyo. yarım saatlik bi süreymiş o da .ve harcanan kalori sadece 200alırken ne kolay da harcarken niye bu kadar zor bu hain kaloriler
valla öyle güzel söyledin kiii :):)şimdi yürüyüşten geldim oruç moruç dinlemedim tartıda 62.500 ü bugün gördüm nihayet.haklısın annemden bulaşıkları devralmam lazım sanırım annem mutlu ben mutlu :):) sporumada başlıycam bu akşamdan itibaren :) çok teşekkürler :)
canım ben biberiye yağı sürüyorum göbeğime , üstüne streç sarıyorum. o erimez denen göbek gitti valla , bnm kilonun çoğu göbek ve sırttan gitti bu şekildebacaklarımı çok sıkıyo diye yapmıyodum ama artık onu da yapıcam. o sırılsıklam olmuş eşofmanı tshirtü görünce bi seviniyorum ki sormayın
yaptım çizelgemi bu arada olleyy
çizelgen hayırlı olsun petunia
hadi sen de yap ,insan çok iyi hissediyo. hedef kilom 57 ydi, sonra 56 oldu.çigelgeyi görünce 55 yapıverdm55 olcam ben
merdiven çıkmak basen yapyo diyolar canım ya dikkat et :44:
canım ben biberiye yağı sürüyorum göbeğime , üstüne streç sarıyorum. o erimez denen göbek gitti valla , bnm kilonun çoğu göbek ve sırttan gitti bu şekildebacaklarımı çok sıkıyo diye yapmıyodum ama artık onu da yapıcam. o sırılsıklam olmuş eşofmanı tshirtü görünce bi seviniyorum ki sormayın
yaptım çizelgemi bu arada olleyy
yaaa bende çizelge yapmak istiyorum ama nasıııııllllll
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html. ben burdan faydalandım canım .
gümüşhümm bu ara ben de eliptik bisiklet bakıyorum. voit sanrım en iyisi. sen al memnun kalırsan söylersin. ben de alıcam ama malatyada çalışıyorum ben , sonra balıkesire getirmem gerekicek seneye . çeyizime alıyım diyorum bn de bi sene daha kendi halimde yaparım sporumuçizelgen süper bu arada ben de istiyorum o kiloları
bu akşam sahurda yarım şeftali , yarım armut , 4 dilim karpuz, bi tane de nektarin denilen meyveden yedim . saat 10 gibi de bi br kahve içtim. şu an çok açımmmmama yemicem 4.5 mil leslie , 15 dakika twist bozması hareketler yptım
yapamadımmmmforuma kopyalayamadım üff
ya vallahi cahilliğin böylesi olduysa oldu olmadıysa pes! :):)
oh yani nihhhhaayettt sağol vallahi olmadı diye değil yapamıyorum diye sinirlenmeye başlamıştım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?