Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

canım ben biberiye yağı sürüyorum göbeğime , üstüne streç sarıyorum. o erimez denen göbek gitti valla , bnm kilonun çoğu göbek ve sırttan gitti bu şekilde bacaklarımı çok sıkıyo diye yapmıyodum ama artık onu da yapıcam. o sırılsıklam olmuş eşofmanı tshirtü görünce bi seviniyorum ki sormayın
yaptım çizelgemi bu arada olleyy

ah aaah sorma canım.işte yiyeceğin şeyin kalorisine bakıp ne kadrda harcıyabileceğini hesaplayınca zaten yiyesin gelmiyo.düşünki bi kase sütlü tatlı bile 200den fazla kalori içeriyo ((((
bende callenticse başlamadan önceleri 3000 atım atıyodum her akşam.yaklaşık 200 kalori.bide tempolu merdiven inçık yapıyoum evde 10 dk. o da 250-300 kalori tam anlamıyla canım çıkıyodu.çok hain bu kaloriler çoooook

hah işte böyle kuzum.nerde hareket orda bereket

çizelgen hayırlı olsun petunia

hadi sen de yap ,insan çok iyi hissediyo. hedef kilom 57 ydi, sonra 56 oldu.çigelgeyi görünce 55 yapıverdm 55 olcam ben
merdiven çıkmak basen yapyo diyolar canım ya dikkat et :44:

yaptım bende oleeeyyy

bende 59 kusurlarda başladığım için 60tan başlattım hedefide 52ye düşrüdüm aslında 53-54 bile yeter bana.hakikaten gaza geliyo insan ya :)Allah çizelgemizi sık sık daha düşük kiloları girerek güncellemyi nasip etsin inşalllaaaaahhhh...

merdiven çıkma işini bıraktım canım artık callenetics yapıyorum.bayramdan sonrada eliptik bisiklet alıcam.baya araştırdım ve dynamic 750 yada voit 750 manyetik alıcam Allah nasip ederse.iftar yaklaştı herkese hayırlı iftarlar

yine beeenn :))

iftar menüm;
6 kaşık yağsız ton balığı kekikli ve pulbiberli
yarım su bardağı yoğurt
1 tane kornişon turşu
1 bardak metobolizma hızlandırıcı çay

nihayet bu akşam protein yapabildim menümü.
inşallah 2 gün protein 2 günde sebze yapıp metobolizmayı hızlandırmış olucam.işler beni bekler.sonrada callan teyzeyle randevum var

oooo harriiiika bir iftar menün var :):) bende yeşilçay karpuz ve sevgili çorbamla bitirdim :):) spor yap diyo şuan beynim ama vücudum otur ve kötü yol dizisini izle diyo :):):):)

yaaa bende çizelge yapmak istiyorum ama nasıııııllllll

yaaa bende çizelge yapmak istiyorum ama nasıııııllllll

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html. ben burdan faydalandım canım .

gümüşhümm bu ara ben de eliptik bisiklet bakıyorum. voit sanrım en iyisi. sen al memnun kalırsan söylersin. ben de alıcam ama malatyada çalışıyorum ben , sonra balıkesire getirmem gerekicek seneye . çeyizime alıyım diyorum bn de bi sene daha kendi halimde yaparım sporumu çizelgen süper bu arada ben de istiyorum o kiloları

bu akşam sahurda yarım şeftali , yarım armut , 4 dilim karpuz, bi tane de nektarin denilen meyveden yedim . saat 10 gibi de bi br kahve içtim. şu an çok açımmmm ama yemicem 4.5 mil leslie , 15 dakika twist bozması hareketler yptım

teşekkürler canım :) yaa bende leslie yaptım milde canım çıktı :) tebrik ederim vallahi :) çok iyi yemişsin ya yine tebrikkkkkkkk azim bizim göbek adımız holleeyyyy :):):)

evet tatlım ya voit banada iyi geliyo.bide baktığım iki cihaz da manyetik,yani kayışlı olanlar hem çok ses yapıyo hemde bakımı zor oluyomuş.ondan manyetik baktım hep.voit dynamicten 100 tl fazla.ikiside 450 ila 600 arası fiyatlarda.alınca yazarım canım ıncığını cıncığını inceler birbir anlaıtırım söz

Bu arada Allah hepimize istediğimiz kiloda olmayı nasip etsin...inşallah sende görmek istediğin kiloları tartıda görürsün petunia'cım.

yapamadımmmm foruma kopyalayamadım üff

littlebadgirl küçük kızmız :) bak bunu incele.en son haliyle nasıl çizelge yapılıp siteye kopyalayacağın resimli olarak anlatılıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

kızlar bugün kaçamağımı yaptım.bir top limonlu bir top vişneli donruma yedim.mutluyum :) hı bide callanetics yaptım bugün 3/21 oldu.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
sahur menüsü geldi anımmmm , yatmadan önce bile çok açtım ,kalkınca daha bi açtım tabi , ama tuttum kendimi kızlar
yarım şeftali
yarım armutu küçük küçük doğradım. üstüne 5-6 tatlı kaşığı yoğurt koydum. üstüne de 2 tutam nesfit. bi kase onu yedim. 2 lokma pideyi sirkeli domatese bandım, minnacık bi peynir kırıntısı yedim. bayram için aldığım pirinç patlaklı çikolatanın (octavia gibi bi şey) yarısını böldüm anneme verdim, yarısını yedim. bi kupa kahve yaptım ama yarısını içebildim. patlamak üzereydim çünkü.
hadi şimdi uyuyalım da sabah erken kalkıp spor yapalım di mi

ben sahurda bir değişiklik yaptım 2salatalık bir domates bir dilim ekmek ve bir haşlanmış yumurtayla kapattım hemen hemen 240 kalori yapıyor :) allahım yarında iftara gelecekler kendimi durdurmam lazııım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…