Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

bir börek az değil mi yahu :):) açık hava iyi gelmiştir ondan terlememişsindir belki 1 buçuk saat çok iyi bence :)

ya kızlar ayrıca light kolanın zararı var mıdır acaba yaa.içiyorum ama çok muallakta kaldım.maden suyuda içtim bi tane canım istedi kimse önermiyo madem suyunuda.s

ya kızlar ayrıca light kolanın zararı var mıdır acaba yaa.içiyorum ama çok muallakta kaldım.maden suyuda içtim bi tane canım istedi kimse önermiyo madem suyunuda.s
Canim light gidalari pek tavsiye etmiyorlar genelde light kola bana pek yararli gelmiyor ama cok abartiya kacmadan icebilirsin bence :) Ben bir ara maden suyu bagimlisiydim, kilo yapiyor falan dediler simdi 1 haftada 1 falan iciyorum. Bence maden suyu icebilirsin

bir börek az değil mi yahu :):) açık hava iyi gelmiştir ondan terlememişsindir belki 1 buçuk saat çok iyi bence :)
Ya insallah ondandir Yarin cok terledigimi hissetmek istiyorum bu yuzden yuruyusu arttirabilirim, ya da 30 dk yuruyus yerine 30 dk kosu yapabilirim. :)) Valla az ama borekten sonra bisey yemek istemedim :)

Ya insallah ondandir Yarin cok terledigimi hissetmek istiyorum bu yuzden yuruyusu arttirabilirim, ya da 30 dk yuruyus yerine 30 dk kosu yapabilirim. :)) Valla az ama borekten sonra bisey yemek istemedim :)

yarım bardak içiyorum zaten çok canım istiyo dayanamıyorum :):)öyledir ya terlemesende terlesende yarım saat hızlı tempolu yürüyüş 200 kalori zaten.dayanabildiğin kadar spor yap bencede ya zarar gelmez :) araştırdım maden suyunu günde 4-5 tane içenler ayda 5 kilo vermiş bazıları 10 falan hayret ettim zararlıymış onuda okudum daa.

Hadi ya cidden mi? O zaman kilo aldiriyor diyenler yanlis biliyor. Ben de bu ara soguk suya sardim. Yemek yerken iciyorum. Soguk su zayiflatiyormus. Aman bogazima zarar gelmesin de, bi yandan korkuyorum tabi :))

tatlım bi laf var : "Her şey zehirdir ve hiçbir şey zehirsiz değildir. Yalnız dozunda alınan şeyler zehir olmaktan uzaktır." PARACELSUS

yani suyun bile fazlası zehirliyo insanı.5 lt su içip zehirlenen birini duymuştum.herşeyin dozu önemli olan.maden suyu çok faydalı bişey. aç karnına içmediğin sürece.ve günde max. 2-3 diyo doktorlar.herşeyin fazlası zarar

diyet kolaya gelince bence hayatından kolayı tamamen çıkar.yavaş yavaş uzaklaş.çünkü kalorisini falan bakma zararlı bişe kola.10 yıldır kola-gazoz-fanta vs. hiçbir gazlı içeçek içmiyorum.kırkyılda bir fanta içerim o bile karnımı patlatıcakmış gibi geliyo.ne faydasını duydukki bu içeçeceklerin bırak gitsin

kızlar benim kayış koptu 2 gündür . dün leslie yapamadım. bugün ne jillian ne leslie ... hatta bütün gün yattım diyebilirim. aksam da fırın torbasına bi baget , bi küçük patates , bi soğanı bütün koydum .sadece baharat ekleyip pişirdim yağsız. onu yedim ekmeksiz. bi kaşık da yoğurt yanında. gece boyunca da yarım armut , yarım şeftali . bi tane de bayram çikolatalarından yedim.. yarın keyfim olrsa yapıcam sporu fazla fazla. olmazsa biraz izin vericem kendime en azından spor konusunda yeterince yoruluyorum son günlerde..iyi geceler kızlar..

Hadi ya cidden mi? O zaman kilo aldiriyor diyenler yanlis biliyor. Ben de bu ara soguk suya sardim. Yemek yerken iciyorum. Soguk su zayiflatiyormus. Aman bogazima zarar gelmesin de, bi yandan korkuyorum tabi :))

evet klbk14'cüm.soğuk su vücuda girince vucüt onu ısıtmak için kalori harcıyo ama yemekte değil de aralarda içmen gerekiyo diye biliyorum.hem dikkat et hasta olma canım.kalori yakcam derken zarar verme kendine.

petunia'cım 1-2 günden bişe olmaz.izin ver kendine.en azından sıkılmamış bıkmamış olursun.bende dün spor yapamamıştım 1.5 saat cllanetcis yaptım yani normalin 2 katı kadar resmen ter boşaldı sırtımdan.bu arada tavsiye ederim callaneticsi ben çok sevdim

Son düzenleme:

yaa orası doğruda böyle dayanamıyorum içmenden her zaman içtiğim bişey değil zaten.aynen iftar ve sahurda yemekten sonra içmeyi düşünüyorum artık bende sindirimi kolaylaştırsın diye.

Birkac gundur iciyorum canim, su an bisey olmadi :) Ben de yemek yerken icilmeli diye duymustum ama aralarda icmek daha mantikli geldi bana. Oyle denerim bundan sonra da. :))

Kizlar sabah domatesli-soganli omlet yedim 2 parca. Ustune de kasar peyniri rendesi. Ablam karatay diyeti yapiyo o yapti. Ekmek yemezsen bisey olmaz dedi. Ama benim icim rahat degil pek. Yine de yedim tadi cok guzeldi:) Ama bundan sonra yiyecegimi sanmiyorum :))

günaydın hekese iyi haftalar

sahur menüm;
7-8 kaşık yumurtasız menemen
3 etimek
1 parça kaşar peyniri
1 bardak metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim yemekten sonra.

Çok haklısınız kızlar kendimi sıktığımdan dün gözüme ne göründüyse yedim patlayacak gibi oldum:18: Ama sahurda gayet relax herşeyden yedim.
3 dilim ekmek(beyaz ekmekti,dün ekmeğe de doydum yuvarlak pidenin yarısını yedim diyebilirim ama bugünden itibaren ekmek yememeye başlıyorum yeniden)
10 çatal menemen
5 kaşık da pirinç pilavı (uzun bi süredir pilav da yoktu hayatımda ama özleyince saldırdım galiba,ekmek yiyosam pilav yememek gerektiğini de biliyorum ama dün aştım kendimi ama bi daha bu kadar çok abartcamı sanmıyorum bu benim için dönüm noktası olsun)
1 bardak ayran..( bu saydıklarım sadece sahurda yediklerim,iftardan sonra yediğim 2 içli köfteyi,biraz makarnayı(soslu),2 porsiyon meyveyi ve dondurmayı saymıyorum..Bunları hiç yemezdim işte olacagı buydu hepsini birden yedim ahh aptal ben ahhh. Açık açık yazıyorum ki yaptıklarımdan utanayım da bu kadar abartmayayım diye kızlar..)
Şu an kilom 67-68 aralığında gidiyor kızlar gün içinde sporumu yapabilirsem yapcam inşallah. Akşam da devam etmeyi düşünüyorum..
Bu akşamki iftar menüm muhtemelen fırında tavuk+ patates olacak ve ben bi tabak yicem kendimi sınırlamadan tabi yanında da salata ile birlikte..

Son düzenleme:
kızlar hiçbiriniz sorun etmeyin hiçbirimiz abartarak yememişiz pekte..diyet yapıyoruz diye hiç mi kalorisi yüksek şeyler yemizycez canım:) bende kaç gündür tatlı yemiyorum annemde laz böreği benzeri bi tatlı yapmış ki çok güzel yapar yemedim dün hiç biliyorum bu aksam zor dayanıcam sırf o yuzden çikolata aldım kendime yarısı yerim tatlı isteğimi durdursun diye :)

sahur da 3 4 parça karpuz 1 etimek 1 salatalık bide yine light kola içtim kola için çok pişmanım ama dayanamıyoruum bide kola içmeseydim kesin başka tatlı şey yerdim canım tatlı bişeyler istedi çünkü :) ama sahurdan sonra 20 dakika hafif spor yaptım 10 dakika plates 10 dakikada leslie aklımda kalan ne varsa karıştırdım sırf kola içtim diye :):)

ya kızlar bu arada bu akşam babam pide yaptırıcak dışardan biliyorum ben dayanırım onu yememek için ama annem illa ye diycek 2-3 dilim.ne yapıcam hiç bilmiyorum

O kadar sıkma kendini bence arkadaşım biraz ye,sonra ben gibi bi bakarsın durmuş durmuş hepsini birden yemişsin..Bu arada aklıma takıldı ya cocacola zero da hiç kalori yok gibi görünüyo ama emin de olamıyorum içmek için..ne yapmalıyım:18:

bende araştırdım baya coca cola light ve zero da 0.2 mi ne kalori var 1 kaloriden daha az yani.aspargam mıydı öyle bi madde varmış içinde.kilo yapar mı yapmaz mı hiç bilmiyorum .s

o kaçamak yapanların ağızlarına acı biber sürücez aaaaa yapmayın etmeyin kızlar bayrama ne kaldı ... bu bayram için ne bayramlık hayallerim vardı , kilo verip ,güzel sade bi elbise , ya da şık spor bi takım blazer ceketli falan alıcaktım. istemeye geldiklerinde de giyerim diyodum...kısmet olmucak malesef bana isteme töreni falan....neyse perşembe günü bi şeyler alıcam bayram için , bakalım kaç bedenlere girebilicem ....

sahurda bir br ballı süt içtim, 3-4 tane de küçük galetalardan yedim . 3-4 çatal domates aldım. bu akşam köfte ve karışık kızartma istedi anneciğim , kendime alternatif yapmam lazım , kızartma yemek istemiyorum . yersem de zaten midem haşat oluyo ,hiç gerek yok. muhtemelen közlenmiş patlıcan salatası yapıcam... bugün de spor yapamadım kızlar , ama bayram temizliğine başladım , 2 koltuk takımı yıkadım makineyle , suyunu çektirmek için baya bi enerji sarfediyorum , karın kaslarım falan geriliyo , spor yerine geçsin artık bu da, bayramdan sonra tam gaz devam spora da , diete de .
ayrıca selülitlerim azalması gererirken daha çok arttı , ya da kilomu artık çok sorun etmediğim için , selülitler gözüme batıyo bilmiyorum . onlar için de bi şeyler okudm öğrendim , onları yapıcam malatyada artık.....
kaçamak yapmayın kızlar nolur , bayramda aynaya bakıp da keşke yapmasaydım o kaçamakları demeyin sonra.....
bu arada sabah 64.5 u gördüm , şimdi daha da inmiştir ama bakmıycam günde bi kere artık :) bayrama kadar bakmıycm demiştim ama dayanamadım

haftada bir gün sapıtma günü verebilirsiniz kendinize.ama diğer günler işi düzenli tutmak kaydıyla.vücudu şaşırtın diyo doktorlar.yoksa vücut fiksler kiloyu ve kilo vermeniz de yavaşlar.valla ben haftada bir tatlı kaçamağımı yapıyprum mesela geçtiğimiz prş 2 top dondurma yedim.bu akşamda yemeği biraz fazlaca doyana dek yiyeyimki sonradan gözüm aç olmasın. fazlaca doyma günüm bugün ama sporu da artırcam buna ek olarak.hem callenetics hemede yarım saat başka egzersizler yapmayı düşünüyorum.

ye canım ya ye hepsinden azar azar ye bol spor yap sonra.gözün aç olmasın da sonra gözün döner valla bazen bana oluyo o zaman dünyaları yiyesim geliyo.herşeyden az az yiyip düzenli spor yapınca zaten zamanla ideal kilomuza gelicez

canım tartıl aradaaaaaa :) vallahi iyi geliyo ama en son tartıldığından daha az çıkıcağına emin olduğunda tartıl.öyle daha çok azim geliyo ben şu günü atlatmalıyım yaaa.yememem lazııııım :) kaçamak yapmıycam ama söz veriyorum :) bu arada selülitler falan yada yediğim zararlı mı (örneğin kola) bunlar bana pek etki etmiyo yani önemsemiyorum biliyorum kötü bişey ama selülitlerim çatlaklarım ne olursa olsun 59-58 olmak istiyorum 10-17 eylüle kadar bu arada şu leslie 3mil harika bişey ve sahurdada 10-20 dakika arası spor yapıyorum 3 gündür vee yine 1 kilo vermiş bulunmaktayım.bu akşamıda atlatırsam abartmadaan yarın tartıda 61.900 leri görürüm 3 gündede (leslie ve sahur sporlarıma devam ederseem)61.200 lere gelirim innşallaaah :) hepinize kesinlikle İFTARDAN HEMEN SONRA HER YERİNİZİ STREÇLEYEREK 3 MİL LESLİE YAPMANIZI ÖNERİYİM HEMDE KESSSİNLİKLE..çok daha hızlı kilo verdiriyo inanıın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…