- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
tatlım diyetisyen bi öğünde 4 kaşık nesfit 1 bardak yarım yağlı süt yazmıştı.kim doyarki 4 kaşık nesfitle dimi :)
mutlaka bak canım.8 dklık o videolar baya etkili.hatta forumda egzersizler başlığında bi topik vardi.basen ve göbeğimden 1.5 ayda kurtuldum diye.o kişi bu 8 dklık videoları ve bi iki başka videoları uygulamış
iftar menüm;
1 hurma
yarım kase mahluta çorbası
5 küçük boy haşlanmış kuru kırmızı biber
1 yemek tabağı yağsız salata
3 parça karpuz
şu anda da metobolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum.
biraz canım sıkkın müzik dinlemek istiyorum kaçtım kızlar..
canım regl olunca tartıda pek oynamaz aradan bir kaç gün geçince o dönem boyunca ne kadar verdiyse tartıda o zaman çıkıyo :)unutma unutma sabah tartılmak kadar iyisi yok moralmanda iyi oluyosun :)Oglen ve aksam menulerimi yazmaya geldim kizlar.
Oglen:
1 dilim tam cavdar ekmegi
2-3 kasik zeytinyagli fasulye
Aksam:
Pul biberli ve limonlu mercimek corbasi
Aralarda da ceviz ve findik yedim. Su an 3 buyuk dilim karpuz yiyorum. Karpuzun kalorisi cok diye cekinirim normalde ama bu aksam cok hafif yedigim icin rahatim. Bu arada aksam tartildim ve 81.3 ciktim. Aksam boyle ciktiysa sabah ac karnina birkac gram daha eksik cikarim. Bundan sonra sabah tartilmayi unutmayayim. :) Bir de regl oldugum icin tartida kilomda oynama olur mu?
Bir de kendinizi ac hissettiginiz zaman meyve yemenizi oneriyorum. Elma, uzum, kayisi vs. yerseniz buyuk ihtimalle yemek yemeye ya da tatliya ihtiyaciniz kalmayacaktir.
kessinlikle bende o hatayı yapıp nesfit yiyip durdum tüm yıl boyunca yurtta 2 günde 250 gr paket bitiyodu sabah akşam yiyince :) ayrıca bozma moralini hiçbişey insanın kendisinden daha değerli değil ::)
benim canım da çok sıkkın kızlar , moralim çok bozuk( tatlı bi şeyler yememek için zor tuttum kendimi bu akşam. ama beni daha da mutsuz edicekti.. yemedim bi şey. 3 kaşık yağsız kabak yemeği ,2 kaşık yoğurt yedim iftarda sadece. spor yapıcak ne enerjim ne şevkim , moralim var... bugün de böyle geçsin bakalım ....
Anladim canim, reglim bittikten sonra tartilirim o zamancanım regl olunca tartıda pek oynamaz aradan bir kaç gün geçince o dönem boyunca ne kadar verdiyse tartıda o zaman çıkıyo :)unutma unutma sabah tartılmak kadar iyisi yok moralmanda iyi oluyosun :)
ben karpuzdan zarar gelmiyceğini düşünüyorum nedense ama yinede kalori kaloridir :) bir bakıma iyi olmuş evet farkeder hemen öyle :)Anladim canim, reglim bittikten sonra tartilirim o zaman
+ Bu arada karpuz cok fazla geldi, yiyemedim. 1 dilimden az daha fazla yiyebildim sadece.
evet petunia beden spor yapmadım henüz ve yapacak şevki bende bulamıyorum kendimde moral ne önemli şey yameyve yemeyi özlemiştim 2 gündür şimdi 1 siyah incir ve 1 erik yedim.iftardan beri de baya su içtim.bi 10 dk daha oyalanıp yatıcam.callanetcisi de yarın sabah yapıcam sanırım.yarın musmutluyken görüşmek dileğiyle inşallah. görüşürüz kızlar...
Buralar sakin kalmıs bu saatte :)
Sahur menümü paylaşıyorum kızlar...
1 domates+ 1 salatalık hepsi bu kadar
Herkese iyi geceler
Evet canım su an beni baya zorluyor çok fazla spor da yapamadım umarım böyle devam eder.ben yine 1 bardak sütle 2 dilim etimek yicem galibaarkadaşım ben denedim öyle geçen sahurda aman allahım iftara kadar duramadım nasıl geçicek tüm gün onlarla :))
yanına etimek yesen bile yeterli :)) oruçluyken spor mu yapıyosuun :) vallahi bravo benim yattığım yerden kalkmaya mecalim olmuyoo :)Evet canım su an beni baya zorluyor çok fazla spor da yapamadım umarım böyle devam eder.ben yine 1 bardak sütle 2 dilim etimek yicem galiba
Veee MYDMR nefsine yeniden mağlup olduyanına etimek yesen bile yeterli :)) oruçluyken spor mu yapıyosuun :) vallahi bravo benim yattığım yerden kalkmaya mecalim olmuyoo :)
evet cnm moral önemli , ben eşofmanları giymişken , strecimi sarmışken yapamadım. 3-4 dk leslie yaptım baktım gitmiyo ,hakeretleri takip bile edemiyorm. bugün de yapmadım daha bi şey. öyle yatıyorum işte
sahurda yarımın yarısı dilim ekmek , 1 yoğurtlu yumurta , 4-5 çatal domates yedim. bir brdak da ballı süt içtim ama zorla ,yarıdan sonrası fazla geldi ,içtim yine de.zatn az yiyorum , biraz da ağlayp zırlayınca halsiz kaldım çok , toparlayayım istedim biraz.
Veee MYDMR nefsine yeniden mağlup oldubugün yine diyeti mındar ettim kızlar Gece ya meyve salatası yada domates+ salatalık yicem
60 kilo hayal gibi görünüyor dostlar artık o kadar sıkıldım ki 166 cm boyum var 66 kg olsam boyuma da denk diye kendimi teselli etcem..Yaklaşık 12-13 kiloyu 2 buçuk ay gibi bi sürede verdim,okula gitmeden 65 olayım geri kalanını da (60-55 kiloya inme olayını) uzun bi sürece yaymayı düşünüyorum çünkü galiba artık hem beden hem ruh sağlığım kötüye gidiyorSon zamanlarda burayı iyice ağlama duvarı yaptım ama artık pes etmeye başlıyorum
Veee MYDMR nefsine yeniden mağlup oldubugün yine diyeti mındar ettim kızlar Gece ya meyve salatası yada domates+ salatalık yicem
60 kilo hayal gibi görünüyor dostlar artık o kadar sıkıldım ki 166 cm boyum var 66 kg olsam boyuma da denk diye kendimi teselli etcem..Yaklaşık 12-13 kiloyu 2 buçuk ay gibi bi sürede verdim,okula gitmeden 65 olayım geri kalanını da (60-55 kiloya inme olayını) uzun bi sürece yaymayı düşünüyorum çünkü galiba artık hem beden hem ruh sağlığım kötüye gidiyorSon zamanlarda burayı iyice ağlama duvarı yaptım ama artık pes etmeye başlıyorum
Canim kendini cok sIktigin zaman maalesef kacamak yapiyorsunVeee MYDMR nefsine yeniden mağlup oldubugün yine diyeti mındar ettim kızlar Gece ya meyve salatası yada domates+ salatalık yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?