- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Kızlar selam :) Bi tek ben kaçamak yapmadım galiba, ama ben de birkaç hafta önce yiyeceğimi yedim zaten -dondurma,hamburger,pasta- :) Bu hafta çok şükür kaçamaksız götürüyorum ama bittim kızlar ya. Orucum bugün , ağdaya gittim. Ağdada çok yoruldum, eve geldim duş aldım, biraz kendimde gibiyim ama çook yoruldum ve susuzluktan bayılıcam nerdeyse... Cumartesi tatile gidiyorum. Orda tabii bi sürü tatlılar güzel yemekler olacak ama ben kendime sadece 1 gün izin vereceğim, o gün de denizden çıkmamayı planlıyorum zaten :) Akşam yemeğine ise hiç inmemeyi düşünüyorum, akşam yemeğini meyveyle geçiştiricem :) Yalnız bu grubu özlicem ben, az bi zamanımız kaldı
Evet sinav olucak :) Ama ben nedense tatilde daha iyi diyet yapilabilecegini dusunuyorum (pastalari saymazsak :) Sagol insallah tatilden donuste de 1 kilo vermis olurum :)süpersin klbk14tatil senin için bildiğin sınav olucak.diyetteyken tatile gitmiştim bende ve yemek konusunda sıkıntı yaşamadım.3 köfte yada bir parça ızgara tavukla falan doydum.ama çeşit çeşit pastalar bana bakarken zor oluyo kendini tutmak Allah yardımcın olsun
Evet yemicem dedigin zaman yemiyosun :) Farkli bi topik acsak super olur, ramazan bitiyor cunkututarsın arkadaşım bu zamana kadar tutmuşsun önemli olan emin olmak yemiycem dediğin zaman yemiyosun :) ayrıca kızlar yeni bi topik mi açsak.bayramada az kaldı zaten
Evet yemicem dedigin zaman yemiyosun :) Farkli bi topik acsak super olur, ramazan bitiyor cunkuBu grupla yine devam ederiz :)
dostlar nerdesiniz , herkes kaçamak yaptı galiba yine , kimse yazmamış :) iftarda bi kepçe tarhana , 2 elma dilim patates küçücük bi parça tavuk yedim. tavuk ve patates fırın poşetinde yağsız pişirildi ...sahurda da bi kepçe tarhana sadece. ya boşaltım sorunum başgösterdi yine , kiloma bakıyorum aynı ama ben kendimi şişmiş hissediyorum dünden berişu iki gün sadece pirinç lapası yiyicem sanırım , bayramda bu psikolojide olmak istemiyorum . zaten bayram benim için zor geçicek
bu arada dün titredim ve kendime geldim , jillian yaptım , ayy ne özlemişim hatunu , sonuna kadar hiç yorulmadan yaptım valla, arkasından da bir mil leslie patlattım , bu akşam level 3 yapıcam bakalım ,son 2 gün bi toplayayım kendimi ,bugün de temizlik yapıyorum baya kalori harcarım heralde .. hadi son iki günü iyi değerlendirelim kızlar , yeni topiğimize de isim bulanlar yazsın unutmadan :13:
Slm Kızlar :)))
Yeniden 66-67 kiloyu görmenin sevinciyle aranızdayım..Bi kaç gündür spora o kadar agırlık verdim ki yediklerim hemen gitmiş bile
Dünkü yediklerimi yazmıyorum çünkü bi işe yaramadı malesef çıkarmak zorunda kaldım
Bugünkü iftar menümde de esmer bulgurla kısır yapcam yanında da karpuz yerimBi kaç gündür sahuru es geçiyorum muhtemelen bugün de artık son sahuru da es geçicem ya da salatalık+domatese talim olacak
Şu grup açma olayını hemen halledelim bence kızlar çünkü herkes bi yerlere gider,foruma bakma şansımız pek olmayabilir o yüzden bu işi bugün halledelim bence.Topik ismimize gelince benim fikrim ya nicklerimizi yazalım bla bla blanın beraber zayıflama günlüğü diyelim ya da ramazanda diyete başlayıp hızını alamayanların beraber zayıflama günlüğü diyelim..Ne dersiniz_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?