Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

tutarsın arkadaşım bu zamana kadar tutmuşsun önemli olan emin olmak yemiycem dediğin zaman yemiyosun :) ayrıca kızlar yeni bi topik mi açsak.bayramada az kaldı zaten

Evet sinav olucak :) Ama ben nedense tatilde daha iyi diyet yapilabilecegini dusunuyorum (pastalari saymazsak :) Sagol insallah tatilden donuste de 1 kilo vermis olurum :)

tutarsın arkadaşım bu zamana kadar tutmuşsun önemli olan emin olmak yemiycem dediğin zaman yemiyosun :) ayrıca kızlar yeni bi topik mi açsak.bayramada az kaldı zaten
Evet yemicem dedigin zaman yemiyosun :) Farkli bi topik acsak super olur, ramazan bitiyor cunku Bu grupla yine devam ederiz :)

kızlar arife günü bi topik açalım ve bu topikte yayınlayalım.herkes ordan devam etsin bayramdan sonra.
topiğimizin adı ne olsun?
hadi fikirlerimizi paylaşalım ve bi topik adı bulalım.

iftar menüm;
1 hurma
1 kepçe mantı çorbası içinde sadece 3 mantı vardı
2 kaşık barbunya yemeği
közlenmiş patlıcanlı yağsız salata
1 parça kavun 1 parça karpuz bunlar olmayaydı iyidi ama kaç gündür yemiyodum 1er parça yedim o yüzden.

dostlar nerdesiniz , herkes kaçamak yaptı galiba yine , kimse yazmamış :) iftarda bi kepçe tarhana , 2 elma dilim patates küçücük bi parça tavuk yedim. tavuk ve patates fırın poşetinde yağsız pişirildi ...sahurda da bi kepçe tarhana sadece. ya boşaltım sorunum başgösterdi yine , kiloma bakıyorum aynı ama ben kendimi şişmiş hissediyorum dünden beri şu iki gün sadece pirinç lapası yiyicem sanırım , bayramda bu psikolojide olmak istemiyorum . zaten bayram benim için zor geçicek
bu arada dün titredim ve kendime geldim , jillian yaptım , ayy ne özlemişim hatunu , sonuna kadar hiç yorulmadan yaptım valla, arkasından da bir mil leslie patlattım , bu akşam level 3 yapıcam bakalım ,son 2 gün bi toplayayım kendimi ,bugün de temizlik yapıyorum baya kalori harcarım heralde .. hadi son iki günü iyi değerlendirelim kızlar , yeni topiğimize de isim bulanlar yazsın unutmadan :13:

oh ya valla süper bi dolu spor yapmışsın
ben dün akşam biraz moral motivasyon düşüklüğü sebebiyle sporumu bu sabaha erteledim.
sahurda;
1 bardak süt
3 parmak büyüklüğünde pide
1 parça peynir
yarım domates
1 dilim şeftali yedim

Slm Kızlar :)))
Yeniden 66-67 kiloyu görmenin sevinciyle aranızdayım..Bi kaç gündür spora o kadar agırlık verdim ki yediklerim hemen gitmiş bile
Dünkü yediklerimi yazmıyorum çünkü bi işe yaramadı malesef çıkarmak zorunda kaldım
Bugünkü iftar menümde de esmer bulgurla kısır yapcam yanında da karpuz yerimBi kaç gündür sahuru es geçiyorum muhtemelen bugün de artık son sahuru da es geçicem ya da salatalık+domatese talim olacak
Şu grup açma olayını hemen halledelim bence kızlar çünkü herkes bi yerlere gider,foruma bakma şansımız pek olmayabilir o yüzden bu işi bugün halledelim bence.Topik ismimize gelince benim fikrim ya nicklerimizi yazalım bla bla blanın beraber zayıflama günlüğü diyelim ya da ramazanda diyete başlayıp hızını alamayanların beraber zayıflama günlüğü diyelim..Ne dersiniz_?

ramazanda diyete başlayıp hızını alamayanların beraber zayıflama günlüğü

işte bunu sevdim gayet açık net

evet en geç bu akşam bi topik açmış olalım kızlar...

Bana da gayet güzel bi isim gibi geldi 'Ramazanda Diyete Başlayıp Hızını Alamayanların Birlikte Zayıflama Günlüğü'.. Katılmak isteyen herkes katılır bu sayede Hatta ben açayım şimdi ve bugünkü iftardan itibaren oraya yazmaya başlayalım nasıl olur

kızlar 1 kepçe çorba-1 etimek-3,4 kaşık sade döner-4 çatal da tavuk göğsü tatlısı yedim. (yani 1 tabak çorbayla yine duramadım) ve 2 litre su içtim.şimdi leslieciğimle spor zamanı :)

kızlar kilo almış gözüküyorum ama yılmak yok dün dondurma yedim onun etkisi herhalde
bugün sahurda
3-4 kaşık türlü yemeği
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
1 hurma
ve yağsız salata yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…