• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda oruç tutarak sağlıklı kilo verme deneyimlerimiz

ben kilo vermiyim de kimler versin beee, erkenden kalktım jillianı yaptm , arkadan 20 dk eliptik bisiklet hareketimi yaptım. twist yaptım , bacak kaldırma yaptım :8::8: ama kilom an itibariyle 65,5 :43: dün 64.9 u grmüştüm bugün 65.5. diyetisyen yardımı alan bi arkadaşım demişti ki , "bugün yaptğın kaçamak sana 3-4 gün sonra kilo olarak döner , hemen değil. " bıldır yediğin hurmalar............... diyorum o zaman ben yine :27:
twist aleti var ya ona bakıcam bugün kızlar , ucuz bi şey galiba o, uygun bulursam alıcam :55:

ben kilo vermiyim de kimler versin beee, erkenden kalktım jillianı yaptm , arkadan 20 dk eliptik bisiklet hareketimi yaptım. twist yaptım , bacak kaldırma yaptım :8::8: ama kilom an itibariyle 65,5 :43: dün 64.9 u grmüştüm bugün 65.5. diyetisyen yardımı alan bi arkadaşım demişti ki , "bugün yaptğın kaçamak sana 3-4 gün sonra kilo olarak döner , hemen değil. " bıldır yediğin hurmalar............... diyorum o zaman ben yine :27:
twist aleti var ya ona bakıcam bugün kızlar , ucuz bi şey galiba o, uygun bulursam alıcam :55:

Canım 10tlden fazla değil. bulursun mutlaka güzel bişi.valla bravo sabah sabah kalkmış yapmışsın sporunu azmini kutlarım petuniacım.

vallahi annnnca bu kadar becerebildim :):) çok teşekkürler yardımların için uğraştırdım senide biton :):)
yok canım hiç öenmli değil.senin takıldığın noktada bende takılmıştım ondan bi an önce çözebil istedim :)
ben sahurda bir değişiklik yaptım 2salatalık bir domates bir dilim ekmek ve bir haşlanmış yumurtayla kapattım hemen hemen 240 kalori yapıyor :) allahım yarında iftara gelecekler kendimi durdurmam lazııım :):)

sahurun güzel olmuş.herşeyden ye ama az az ;) dozunu bildikten sonra problem yok.

bende sahurumu yazayım;
2 etimek(1 dilim ekmeğe tekabül ediyo kalori olarak)
2 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 fincan süt yarım yağlı
1 bardak elma-tarçin-karanfil-karabiber-limon çayı

protein yaptım sahur menümü de.akşamda yine proteinler beni bekler ;)

Son düzenleme:
Canım 10tlden fazla değil. bulursun mutlaka güzel bişi.valla bravo sabah sabah kalkmış yapmışsın sporunu azmini kutlarım petuniacım.

yok canım hiç öenmli değil.senin takıldığın noktada bende takılmıştım ondan bi an önce çözebil istedim :)

sahurun güzel olmuş.herşeyden ye ama az az ;) dozunu bildikten sonra problem yok.

bende sahurumu yazayım;
2 etimek(1 dilim ekmeğe tekabül ediyo kalori olarak)
2 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 fincan süt yarım yağlı
1 bardak elma-tarçin-karanfil-karabiber-limon çayı

protein yaptım sahur menümü de.akşamda yine proteinler beni bekler ;)

hadi bakalım iyi gidiyoruz şimdilik :):) eğer bende 2-3 hafta daha dayanabilirsem bu şekilde yemeye,istediğim kiloda olurum innşallahh :):)

Yeniden selam kızlar :)))
Oooo bakıyorum herkesin kilo çizelgesi olmuş bile,hepinizi tek tek tebrik ediyorum:54:
Dünkü sahurumu 1 şeftali 1 armutla kapattım kızlar çünkü iftarda nohut+ salatanın yanında 1 tane de içli köfte yedim malesef:17:
Bugünkü iftar menüme gelince patates salatası (1 patates+ 1 yumurta+ yeşillik) ve 5-6 dilim karpuz yicem:16:
Bi de hergün tartıya çıkıyorum ben kızlar yaa acayip psiko oldum artık haftada bi kez çıkcam.Bu kararı alma nedenime gelince normalde üstümde şortla tişörtüm varken tartılıyordum, bugün eşofmanlarım vardı üstümde bir de ne göreyimm 67 görünüyorum yine:ssz: Bugün o moralle pek hareket de edemedim akşama inşallah sporumu da yapcam.Okula gitmeden 4 hafta içinde 65in altına ineyim o da yeter bana yaaa git gide uzaklaşıyorum amacımdan farkındayım,ama bi şekilde yeniden moral bulmam lazım benim:39: aç hissetmiyorum kendimi ama yemeğe oturdum mu hiç doymayacakmışım gibi geliyor:5: (şu ruhumu bi doyurabilsem evden uzaklaşınca da kilo almam diye düşünüyorum ama mesele o çok özlediğim fast foodu görünce saldırmamak hatta o yemeklerden tiksinmek :( )

Son düzenleme:
yav siz bu içli köfteleri nerden bulup bulup yiyosunuz ya , en son içli köfteyi 3 ay önce yedim ben :1:
twist aleti baktım ama kipaya bakma şansım oldu sadece orda da yoktu , dumbell bakayım dedim , o da ya set olarak vardı ya da 5-6 kiloluk :53:2 kiloluk ya da 3 kiloluk alıcaktım ben. hain kipa :20: babyliss saç maşası aldım ben de ohh canıma değsin :21:

ayy sevgilim baktı durdu bana bütün gün ne güzel olmuşsun diye , her zaman görüşemiyoruz , en son 68 ken görüşmüştük galiba , heralde 3 kilo baya farketmiş :1: iftara 10 tane kalem makarnayı haşlayıp , yağsız fesleğenli patlıcan sosu yapıcam kızlar yanına da ayran yaparım , bayadır içmedim :56:

MYDMR cim sende de yukarda mango reklamı görünüyo di mi , o elbiselere rahat rahat girdiğini hayal et çok yemek istediğinde, belki faydası olur :9: benim pc de bi elbise fotosu var , kalem etekli v yaka , azıcık alengirli falan. her pc yi açtığımda ona bakıyorum , giyicem seni 10 kasımda diye (kuzenimin düğünü :9: ) gaza getiriyo beni :41::41:

Yeniden selam kızlar :)))
Oooo bakıyorum herkesin kilo çizelgesi olmuş bile,hepinizi tek tek tebrik ediyorum:54:
Dünkü sahurumu 1 şeftali 1 armutla kapattım kızlar çünkü iftarda nohut+ salatanın yanında 1 tane de içli köfte yedim malesef:17:
Bugünkü iftar menüme gelince patates salatası (1 patates+ 1 yumurta+ yeşillik) ve 5-6 dilim karpuz yicem:16:
Bi de hergün tartıya çıkıyorum ben kızlar yaa acayip psiko oldum artık haftada bi kez çıkcam.Bu kararı alma nedenime gelince normalde üstümde şortla tişörtüm varken tartılıyordum, bugün eşofmanlarım vardı üstümde bir de ne göreyimm 67 görünüyorum yine:ssz: Bugün o moralle pek hareket de edemedim akşama inşallah sporumu da yapcam.Okula gitmeden 4 hafta içinde 65in altına ineyim o da yeter bana yaaa git gide uzaklaşıyorum amacımdan farkındayım,ama bi şekilde yeniden moral bulmam lazım benim:39: aç hissetmiyorum kendimi ama yemeğe oturdum mu hiç doymayacakmışım gibi geliyor:5: (şu ruhumu bi doyurabilsem evden uzaklaşınca da kilo almam diye düşünüyorum ama mesele o çok özlediğim fast foodu görünce saldırmamak hatta o yemeklerden tiksinmek :( )
ooooffff bende bugün kendi ellerimle beşamel soslu bol kaşarlı fırında patates yaptım nasıl yemeden durucam hiç bilmiyorum :):) beynimin büyük oranı yersin duramazsın yersende az ye diyo diğer tarafı açken 62.300 ü gördün yeme diyo :) gece sonunda hüsrana uğramak istemyioruuum.canım aynısı bendede vaaaaaar! hemde nasıl her günü bırak sabah akşam iftardan sonra olmak üzere 3 kez tartılıyorum tartı kafayı yedi vallahi :):) moralin yerinde olsuuuuuuun seneye bikiniler alıcam de kendime çeşit çeşit :):) onların içinde 38 beden kızlar gibi fit durucam deeeee :):) sakın uzaklaşma sakıın :) kendini tutabilirsin nerelerden geldin sen buralara :)

sakın yanlış anlaşılmasın menüde birtek beşamelli patates yok daha biiiirrrrrsürüüüüüüüüüü güzel etli yemekler var allahım iftara gelen misafirler benim ölüm fermanımı imzalıycak sanırım :):):):):):):)

Çokk haklısınız kızlar yaa ama bugün duramadım iki buçuk aydır agzıma ne çikolata ne gofret sürmüyordum bugün çikolatalı gofret yedim bi tane.kalorisi nerdeyse 200e yakın.galiba sahuru yine ac gecircem :(

kızlaaaarrr :))))

littlebadgirl, MYDMR, petunia biz bu topiğin gediklisi olduk yaaww.

mesajlarınızı okudum.bu kadar çok tartıya çıkmayın ben ramazan boyunca bir kez tartıldım moralimi bozmamak adına tartıyı yasakladım kendime hatta paketleyip sakladım :))))

iftar menüm;
5 izmir köfte
3 parça patates :( yemesem iyiydi ama dayanamadım.
1 soğan yağsız tavada pişirilmiş
4 kaşık yoğurt

bildiğiniz üzere protein günü yapıyorum. patetes hiç olmadı burda ama yine yenildim kendime.hatta yemeğin suyundan da yedim 1-2 kaşıkcık :((
yemekten sonra metobolizma hızlandırıcı çayımı içtim.şimdide bir bardak tarçınlı süt içicem sonrada callanetics 4/21 yapıcam inşallah.
Allah nasip ederse bu sahurdada protein yapıcam yarın da sebzeye başlıycam.

Son düzenleme:
vallahi buranın müdavimleri olduk :):) benim tartıya çıkınca moralim bozulmuyo hiç o yüzden sorun etmiyorum ya :) bi su içtikten sonra asssla çıkmam :) bugünkü iftar menüüm o beşamel soslu patatesi yedim 2-3 kaşık pilavda yedim bi parçada haşlanmış tavuk yedim ooof ne çok yemişim yaz yaz bitmiyooo :):) sahurda salatalık domates ikilisine kaldım höff

vallahi buranın müdavimleri olduk :):) benim tartıya çıkınca moralim bozulmuyo hiç o yüzden sorun etmiyorum ya :) bi su içtikten sonra asssla çıkmam :) bugünkü iftar menüüm o beşamel soslu patatesi yedim 2-3 kaşık pilavda yedim bi parçada haşlanmış tavuk yedim ooof ne çok yemişim yaz yaz bitmiyooo :):) sahurda salatalık domates ikilisine kaldım höff

tatlım evet kaçırmışsın biraz ama dert etme.bi de sadece salatalık ve domates tok tutmazki seni.ince bir krep yada 1 dilim etimek falan ye. yada yıulaf kepeğin varsa onunla krep falan yar.kalorisi baya düşük bunların ve tok tutar.vucüdu aç bırakma kendini korumaya alıyo o zaman.kıtlık var sanıp kalori harcamıyo metabolzima kendini yavaşlatıyo.amaın vücudu kandırmak olsun ;) ye ama kalorisiz şeyler ye vücut yemek geldiğini anlasın fakat kalorili olmadığı için sana yağ yapmasın.:1:

Son düzenleme:
acıkacağıma eminim zaten dee :) evet kaçırdım ya kaç gündür bu kadar yemiyordum :( evet bir dilim ekmek le yerim bide bol bol su içersem tamamdır. :) yulaf kepeği yok bulunduğum yerdeki hiçbir markette ne yazıkki o yüzden aradım ama bulamadım.etimek de yarın alıyım kendime en iyisi :)

yaa bidee neye mutlu oldum :):) dedem dediki çok zayıflamışsın ama böyle kal verme artık dedi bende olur mu dede bu daha başlangıç var daha zayıflıycam dedim :)) demekki verdiğim kilo farkediliyomuş bi kez daha mutlu oldum :D

kızlar ramazandan sonra başka bi konu açıp ordan devam edelim , sizsiz olmaz bu diet :16::16:
bu akşam bi tabak makarnayla kurtrdım , makarnalı sostu daha doğrusu .10 tek makarna , bolca patlıcan ,domates, fesleğen , sarımsak. yarım çorba kaşığı zeytinyağıyla yaptım sosu da. yanında bi bardak ayran. 2 dilim de karpuz yedim iftardan 15 dk sonra.
3,5 mil leslie , 3 dk da twist yapabildim bu akşam.bugün biraz gezdim yorulmuşum heralde , yapamadım daha fazla..
gümüşhüm tartıyı sakladım , bakmıycam artık kiloma , sanırım stres yapıyorm , inmiyo kilo , bakmıcam işte artık :19: bayram sabahı bakıcam , en az sayıyı görmek için de ne gerekiyosa yapıcam , çok pis hırslandım.

bugün sevgilimin yengesine gittik , kadın beni bi kere gördü daha önce o zaman da 70 kilo falandım , 76 olmadan önce. bana dedi ki 'malatya sana yaramış' :43::43: ayy ne sinir oldum , ben yana yakıla kilo veriyorum , kadın sırf muhabbet olsun diye bana kilo almışsın dedi yaaaa :27::27:

kızlar ramazandan sonra başka bi konu açıp ordan devam edelim , sizsiz olmaz bu diet :16::16:
bu akşam bi tabak makarnayla kurtrdım , makarnalı sostu daha doğrusu .10 tek makarna , bolca patlıcan ,domates, fesleğen , sarımsak. yarım çorba kaşığı zeytinyağıyla yaptım sosu da. yanında bi bardak ayran. 2 dilim de karpuz yedim iftardan 15 dk sonra.
3,5 mil leslie , 3 dk da twist yapabildim bu akşam.bugün biraz gezdim yorulmuşum heralde , yapamadım daha fazla..
gümüşhüm tartıyı sakladım , bakmıycam artık kiloma , sanırım stres yapıyorm , inmiyo kilo , bakmıcam işte artık :19: bayram sabahı bakıcam , en az sayıyı görmek için de ne gerekiyosa yapıcam , çok pis hırslandım.

bugün sevgilimin yengesine gittik , kadın beni bi kere gördü daha önce o zaman da 70 kilo falandım , 76 olmadan önce. bana dedi ki 'malatya sana yaramış' :43::43: ayy ne sinir oldum , ben yana yakıla kilo veriyorum , kadın sırf muhabbet olsun diye bana kilo almışsın dedi yaaaa :27::27:

canım üzülme ya dediğin gibi muhabbet olsun diye..sakın takma kafana yada tak tak ki daha çok hırslan azim tökezlemesin :):) iftarın çok iyi olmuş ben 0 spoooor duruyorum evde misafir var diye :/ ayynen katılıyorum başka konu açarız ordan devam ederiz ramazandan sonra anca öyle motive olurum zaten :):)

acıkacağıma eminim zaten dee :) evet kaçırdım ya kaç gündür bu kadar yemiyordum :( evet bir dilim ekmek le yerim bide bol bol su içersem tamamdır. :) yulaf kepeği yok bulunduğum yerdeki hiçbir markette ne yazıkki o yüzden aradım ama bulamadım.etimek de yarın alıyım kendime en iyisi :
yaa bidee neye mutlu oldum :):) dedem dediki çok zayıflamışsın ama böyle kal verme artık dedi bende olur mu dede bu daha başlangıç var daha zayıflıycam dedim :)) demekki verdiğim kilo farkediliyomuş bi kez daha mutlu oldum :D

canım baktım ankaradaymışsın :) orda mutlaka migros vardır.migroslarda doğalsan marka yulaf kepeği var.bide aktarlardan da alabilrisin.gardenlife marka aktarlarda satılıyo.yulaf kepeği talaş gibi bişey.sakın yukaf ezmesini yulaf kepeği diye vermesinler dikkat et ;)
1.5 kaşık yulaf kepeği ile 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı sütle yapılan bi krep acaip doyuruyo. biliyosundur mutlaka ama bilmiyosan araştır dukan diyetinin baştacıdır yulaf kepeği.doyurucu ve midede şişip baya tokluk hissi yaşatıyo.bağırsaklara faydasıda cabası
bende aldım kullanıyodum fakat şu an kullanamıyorum çünkü sahurda onu yaparken çıkan kokuyu (tavada yumurta kokusu)sevgilim pek sevmiyo.mecburen etimek falan idare ediyorum.ramazan bitince yine kahvaltıda kullanacağım tek karbonhidrat o olucak ;)
yaşlılara bakma sen.verdin yeter diyip durdurmak istiyolar.bende memlekete gidiyorum herkes ay çok zayıfsın diyo. gelde bana sor 57-58de nası zayıf oliyim bu boyla diyorum ama tabi zayıfsın diyenler 70-80 civarı hatunlar ;) Allah herkese istediği kiloda olmayı nasip etsin inşallah...
alimi
bu arada 2008de çok zayıftım 48-51 arası gezinmiştim.ki normalde 55i geçmezdim hiç bu seneye kadar.o halim var foto olarak şimdiki halimle o halimi karşılaştırarak koyayaım bari fotomu.hedefim 52 yani o zayıf halimden 1-2 kilo fazla olsam da yeter.yarın foto işine bi bakayım ;) herkese hayırlı geceler.yorgunum callanetics yaptım biraz uyuyp dinleneyim...

Back