Ramazan’da kilo vermeye başlayalım

Bayanlar bende katılabilir miyim boyum 1.55 kilom 70.5 aylardır 69 u ucundan görüp hoop tekrar 70 oluyorum. Bir türlü yemeyi birakamadim

arkadşlar bence motive amaçlı yazayım,ramazanda oruç diyeti yapmaya calısıyorum bu aksam menümde ;
1 kase az çorba
6-7 k taze fasulye,cacık cok az da bulgur pılavı olacak gece yatmadan oncede aktıvıaya keten tohumu ve yaş kayısı ekleyıp yyecegım acıkcası kabızlık sorunu cıddı derecede var ramazan dolayısıyla

Merhaba canım bende akşam fasulye yemeği 3 kaşık pilav salaya yedim günü kapadık bakalım

Nasıl gidiyor kızlar.Benim su anda fena gitmiyor.Ramazanda biraz düzen bozuldu ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum.800 yada 900 kaloride bırakıyorum.Birde yarın öbür gün regli olucam onun şişkinliği derken .67 leri gösterdi terazi.Ama yinede iyi gidiyor çok şükür

Benim de iyi gidiyor canım 76 ları gördüm çok şükür şuan Doğumdan önceki kilomunda altındayım regli oldum ama aralıklı oruç tutuyorum öğlen 12 den önce bişey yemiyorum gene inşlah Ramazan bitene kadar bir 72 leri görürsem haziran sonunda 68 e falan inerim ben daha başka bişeh istemiyorum ya zaten 68 kilo ben 38 beden oluyorum tam iyi oluyor bana

Kızlar selam. Ramazanda asla kilo veremem diyordum ama bende vermişim çok şükür. 174 boyum var. 1 nisanda 83 kg olarak başladım serüvene. Dün tartıda 76 lı rakamları gördüm. Spor çok önemli ama ramazan nedeniyle pek yapamıyorum. Şuan adet oldum o yüzden bu hafta elimden geldiğince evde leslie yapıcam. Konu sahibi ile aynı Durumdayız boy ve killo olarak. Benim de hedefim 38 bedene düşmek. Şuan için hala 42 bedene girebiliyorum. 68 kg da 38 gerçekten olur mu ki? Hedefim 64 65 kg Bu arada

Ben en 69 a düştüm kızlar. 71 le başlamıştım. Adet olacağım şişkinlik var tabi biraz da

Merhaba canım bende ocakta başlamıştım 83.6 ile sonra 77 gördüm şubatta Mart’ta annemler geldim Mart’tan beri 3 kilo almıştım geri 80.3 olmuştum ramazanda başladım bugün 76.3 gördüm şükür Ramazan bitene kadar inanıyorum 72 görürüm valla 68 de ben 38 beden oluyorum Özge ulusoy 1.72 boy 60 kg mış 0 beden düşün ben zaten o kadar zayıf olamam da en azından 68 hedefim şuan için ben herhün bebeğimi alıp dışarda yarım saat 40 dk kadar yürüyüşler yapıyorum hafif yemeye çalışıyorum göbeğim biraz indi 4 kg gidince

Özge Ulusoy 178 boya 57 kg.

Bugün gene 76 kiloydum öğlen yulaf yedim akşam baya abarttık köfte ızgara tavuk ve üstüne 2 tane tatlı yedim yarın kesin bana 1 kilo olarak döner bazen kendime sahip olamıyorum güzel yemek yapmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…