Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ince yapmış daha çok bol harclı annecim çok düşünmüş beni
başka yemek yoktu ki.. çorba bile
kızlar bi başlık gördüm burada dans artı diyet 3 ayda 17 kilo vermiş günde 1.5 saat dans ederek son 20 dk oryantalmiş .sizce bu mümkün mü yapanlar yararını görenler var mı
Bir şey olmaz ben de poğaça yedim, ama ne yapayım çok güzel oldu
Mümkün 1.5 saat dans etmek çok zor bir şey bence. Müzik olduğunda farkında olmadan hareketler hızlanıyor çünkü.
Maşallah yapana
ahh ah .. ip atlamak bacak çalıştırıyor sadece o da çok nefessiz bırakıyor bir de dansı mı denesem kolbastı ile zayıflarım belki
onu da 6-7 dkdan fazla yapamıyorum ölüyorum resmen
oryantal olabilir .. başka önerisi olanlar var mıdır kii dans olarak ??
Benim göğüslerim büyük ip atlayınca lömbür lömbür yapamıyorum onu da, bahane gani nasıl olsa
kızlarrrrr :18: kendimi teraviden gelir gelmez 2 baklava yerken bulduum dayanamadım güzelligine ooff , pişmanlık duyguları yavas yavas cogalıyo tabi :18:
simdi 3 lt ve yesilcay icicem yapmasaydım beee yemeseydim keskee puff
ramazanda .. zor çok zor tatlılar sütlüler.. etler ekmekler .. keteler bazlamalar .. hele bir de iç anadoludaysanız şeker,un kaçınılmaz
Gerçekten oyleeee Ama bi daha töbee o kadar pismanım ki keske 1 tane yeseydim neyime yetmiyosaaa :18:
ince yapmış daha çok bol harclı annecim çok düşünmüş beni
başka yemek yoktu ki.. çorba bile
bu hafta biraz acemiliğime geldi ama yarından itibaren güzel bir menü+ 1.5 saat dans yapacağım günlük kesinlikle.. ççok pişmanım
neyse kızlar yarın görüşürüz çıkıyorum ben bu arada pufy sana özel mesaj atacağız kiloları sürpriz olması için değil mi en son saat kaç peki?
selam
iftar menüm
bir kase çorba
dilim ekmek kadar pide
bir parça tavuk eti
birazcık patates ve
üç kaşık pilav
bir bardak kola
ara öğünde de az şekerli komposto
iki saat sonra da iki porsiyon meyve
ama bugün çorba ve yemek arasında bekleme şansım olmadı,misafirim vardı
yarında aynı şekilde olcak sanırım.
gün içinde giremediğim için sahuru da yazayım.
bir dilim ekmek
bir yumurta
bir kk kadar peynir
domates
bi çay kaşığı bal
bol su
kızlar bi başlık gördüm burada dans artı diyet 3 ayda 17 kilo vermiş günde 1.5 saat dans ederek son 20 dk oryantalmiş .sizce bu mümkün mü yapanlar yararını görenler var mı
menü güzel ama canım kske ekmek ya da pilav yemeseydin dengelenirdi