Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her yerim maşallah ama bi ora
neyseee .. ne yapıp ne edip vereceğim . bugün de dans edeyim bari
Onlar seni motive etmek için söylediler ama tabi keşke seni üzdüğünüde fark etseler.kızlar moralim cok bozuk kendmi cok kötü hissediorum eski resmlere bakıoduk annem we ablam dediki burda daha güzelsin zayıfsın biraz daha smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler
peki sonuç nasıl 2 haftada kaç kilo verdin ??Yediklerine de dikkat edince neden olmasın.Çok etkili bence dans.Benim yürüme imkanım pek yok,evden çıkma şansım yok ve Leslie de çok itici geliyor diye günde 1 saatten fazla dans ettim 2 hafta falan.Oldukça iyi ter de atılıyor,hem de sıkılmıyor insan
Göğüsleri büyüten subliminal ses kaydı olan topic vardı o yana git sen en güzeli
Ben geçen sene 80 kiloydum şimdi 67 küsür de her yerim jöle kıvamında bıngıl bıngılım istediğim kiloya düşsem de başlasam sıkılaştıran egzersizlere
cnm sana ozel msj atmam icin 100 msjimin olmasi gerekiyormus. ama benimki henuz 12 oldugu icin bu sayfaya yazdim. umarim gozune carpar da kilomu kaydedersin. cunku ben 83 ile basladim razamanda ve suan 80.2 kiloyum da. yarisam beni motive ediyor. pazartesiyi iple cektim. :)
günaydın canımGünaydın kızlar. Ben tartılmayı unuttum ya napcam. Eve gidince tartılsam olur mu saat 16.00 gibi. Bir de kiloları buraya mı yazıcaz, yoksa özel msj mı atıcaz.
günaydın canım
oruçlu isen zaten iftar öncesi tartılacaksın canım değilsen doğru sonuç çıkmayabilir.evet özelden yazacağız.
sağol canım. Oruçluyum iftardan önce tartılırım o zaman. Peki msjı kime tazıcaz bir de onu söylesen elin değimişken:)
kızlar moralim cok bozuk kendmi cok kötü hissediorum eski resmlere bakıoduk annem we ablam dediki burda daha güzelsin zayıfsın biraz daha smdi cok kilolusun cok cirknlestn dediler