Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menün çok güzel canım
hele özgür tereyağı süper
oğluşuna da acil şifalar öpücükler
kızlar iftar menülerinizde ne war bu akşam ??
bende yoğurt çorbası ve patates yemeği yanınada salata..
eşim ve kızım (onlarda oruçlar şu an) az önce pazara ve markete gitmek üzere çıktılar. onları açken yollamak nasıl bir fikirdi, pek emin değilim. şimdi market torbalarından ne kadar çok ıvır zıvır çıkacağını tahmin edebiliyormusunuz:84: ?....
geldiklerinde fazladan aldıkları şeyleri sayayım size, şaşar kalırsınız..
bende yoğurt çorbası ve patates yemeği yanınada salata..
eşim ve kızım (onlarda oruçlar şu an) az önce pazara ve markete gitmek üzere çıktılar. onları açken yollamak nasıl bir fikirdi, pek emin değilim. şimdi market torbalarından ne kadar çok ıvır zıvır çıkacağını tahmin edebiliyormusunuz:84: ?....
geldiklerinde fazladan aldıkları şeyleri sayayım size, şaşar kalırsınız..
hayır kararında menü.Yarım kase çorba 1kase cacık 2yemek kaşığı makarna 2-3 dilim karpuz 3tane hurma abartmışmıyım ne
kıyamam canım yaasadece yarım çorba we salata yedim.o da zorla.yutarken bogazım çok acıyo bişi yiemedim
menü güzel beğendim iyiki bir ısırık aldın börekten yoksa bu geliyor duHayırlı iftarlar bayanlar
Bugün ki iftar menüm ;
2 bardak su ile orucumu açtım Allah kabul etsin :93:
1 kase cacık
-ara yapamadım
kücük bir parça haşlama et ve patates (kücük parcalarda)
börek yicektim 1 ısırıkta kaldım cünkü midem acayip şiişti
2-3 catal bulgur pilavı
bol salataaa
Teraviden gelince de sahura kadar;
Meyve , 3 lt ve yesilcay icmeyi düsünüyorum belki meyve yemem o ayrı
kizlar yaa cok abarttim ben (
3 corba kasigi corba
yarim tabak taslik
misir
salata
3 dilim pide
ustune de 2 parca cikolata
yaa off yaa
çikolata yemesen iyi olacakmış ama hayır abartmadın. ara vermeden yersen işte orada hata edersin.
bugün gürkan kubilayda aynını söyledi hafif bir açılış yapıp ara vermezseniz ramazan sonrası kilo vermek istesenizde veremezsiniz dedi.önemli bir nokta bu.
gerçi bende pideyi abarttım açılışta ama öğreneceğiz hata yapa yapa:)
selam kizlar bugün yine i$e gittim ama dün iftara 1 saat kala adet gördügüm için bozmu$tum ve sahura kalkmadim, hafta sonu oldugu için babam ve abim evdeler, ne sabah düzgün bir$ey yedim nede tüm gün, agzima bi$eyler attim ama hep sagliksiz $eylerdi
sabah 100 gr yogurt çok ince bir dilim kekin yarisi
ögle -ikindi çok az çikolata, bir lokma peynir, bir kayisi, kek diliminin diger yarisi
ve bol su :)