- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler.cok mutluyum :)) biraz dikkat ve sporla bu hafta 87ye dusmusum deymeyin keyfime
selamm kızlar rabbim oruclarımızı kabul eder inş
iftar menüm:
büyük bir kupa su
1.5 kepçe yayla corbası
1 porsiyon az yaglı mewsim salatası
Merhaba ark topiği yeni gördüm ne güzel açılmış haberim yokmuş .Ramazan da kilo veren ark oldumu merak ediyorum ben 3 kilo falan verdim.Regl dönemim de duraklama yaşadım bitti . Şu an diyete devam ediyorum ama durdu kilo vermem sizde bunu yaşayan oldumu acaba?
Aynıyız bende adetim bitince indim bir kilo ama biliyorum ki ben diyet yapmasam da bu dönemim bittiğinde bir kilo veriyorum .Menüne baktım aynı gibi yiyoruz bakalım 5 kilo versem bende aç kaldığıma deydi diyeceğim.Sende benim gibisin galiba.Evet kilo veren arkadaşlarımız yogunlukta , almayanlarda var tabi..Bende regl dönemimde ne kadar yürüsemde töbe inmedi sabit kaldım.Ama biter bitmez rahatca 1 kilo daha gitti.Toplam 3 kilo vermis oldum.Bu haftada 1 kilo daha verirsem ramazanı 4 kilo ile kapatacam hayırlısıyla.
İftar menüm;
2 kepçe domates corbası
1 (orta boy tahta kaşık bulgur pilavı, avcumdan daha kücük haslanmıs tavuk göğüsü
bol salata
Teraviden sonra;
3 lt..
1 fıstıklı baklava yiyecegim
Bildirim yapmayan 10 kişiden fazla kişi var acıklasamm mı kararsız kaldım kızlar ?
canım yapma böyle kızartma tamamenn zarar.yağ içiyosun bildiginne guzel ya corba icip kalkmissin ben patates kizartmasi, pide falan yedim kilo vermisim diye yedim de yedim
Merhaba ark topiği yeni gördüm ne güzel açılmış haberim yokmuş .Ramazan da kilo veren ark oldumu merak ediyorum ben 3 kilo falan verdim.Regl dönemim de duraklama yaşadım bitti . Şu an diyete devam ediyorum ama durdu kilo vermem sizde bunu yaşayan oldumu acaba?