Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar, i$e gitmeden hemen menümü yazayim dedimm, yine berbat tabiki
sahur
2 köfte büyüklügünde balik pane
1 ka$ik bezelye
yarim dilimden az fazla ekmek
1 kk peynie
1 çay ka$igi nutella
Bu arada bazılarından duyuyorum 1 sa yada 30 dk boyunca ip atlayanlar varmış.Nasıl atlıyorlar merak ediyorum ? Bugün deniyim dedim 1 dk zor güc 10-15 sn dinlene dinlene atlayabildiiiim
kızlar bu arada pop pilates videolarına dadandım iki gündür, hareketler başlarda zorluyo ama hemen hissediyorsunuz çalıştırdığını. ben callanetics.ten çok sıkılmıştım son zamanlarda işkence gibi geliyodu şimdi alternatif olarak bu hareketleri yapıcam her bölge için ayrı videolar var genelde her bir bölge için 10-15 dk arası videolar. alternatif birşeyler ararsanız işinize yarayabilir. özellikle love handle/ muffin top denen, türkçe karşılığını tam bilmediğim bölgesel sorun için ideal gibi hareketler. ( hani kot sıkınca yanlardan taşan yağlar var ya o kısımlar, iğrencim dimi haha )
hiç de berbat bi menü değil.. tmm çok dengeli değil ama öyle çok kötü de değil
kendine olumlu msj ver canım ya, bedenimiz etkileniyo bundan
bi tek nutella var yemesen iyiymiş, ben de güllaç yiyorum kaç gündür
napalım yani yediysek yedik
akşam 45 dk tempolu yürüdüm, iftarda ve sahurda birer dilim güllaç yedim, yürürken yakyığım kalori 1,5 dilim güllac ediyo
yarım dilimi yanıma kar kaldı yani
güllaç yemesem sporla yağ yakardım ama napalım
Bana linklerini verir misin tatlım ramazandan sonra baslıcam bende ya da iftardan sonra :86: