bilmiyorumki ne oldu vücuduma, kan tahlillerim falanda normal çikti, doktorum diyetetisyene gönderdi, ve ona yaptiklarimi anlatinca kar$isinda hüngür hüngür agladim, bana diyet listesi verdi, bol proteinli uyguladim sadece ekmegi o 3 dilim demi$ti ben 1 veya 2 yedim ama buna ragmen 3 haftada 4 kiloya yakin aldim sonrada ramazan girdi zaten...
kizlar ben çok kötüyüm, genelde sevilen biriyim ve annem bana dediki $u kadin sana çok dua ediyor, bende dü$ündümki, hayatta en çok iki $ey istiyorum ikisinin birisi kilo vermek, ve hemen aglamaya ba$ladim siirlerim bozuldu, ke$ke dualarim kabul olsa, halada agliyorum, kizlar ben 70kiloyum en son geçen yaz fast food yedim, en son ne zaman bir tabak yemek yedigimi hatirlamiyorum, en son ne zaman ekmek arasi doyacak kadar yedigimi hatirlamiyorum ama sanirim lise dönemindeydi,n son ne zaman pilav makarna bir tabak yedigimide zar zor hatirliyorum neden 70 kilolardakiler, çok yedim kilo aldim diyorda ben diyemiyorum, neden kim çok kilo almi$in neden oldu böyle deyince çok yiyorum diyorum utancimdan yemiyorum kilo aliyorum diyemiyorum, çok dertliyim bu konuda, kendimi mahffettim, spor yapa yapa dizlerimde sorun çikti 1 aydir....daha neler neler, ama yok olmuyor...