ömrü boyunca doğru düzgün spor yapmamış bol bol yemiş birinin boğazını tutar ve düzenli spora başlatırsanız baya da kilo verir
diyetisyen eşliğinde ilk haftada 7 kilo verdi bi tanıdığımız. sonradan kilo verişi yavaşladı tabi.
her bünye farklıdır. 90 kilo biriyle 60 kilo olan aynı olmaz
her gazete küpüründe okuduğumuz herkese uymaz
diyetisyenler orda şok diyetlerin zararlı olduğundan bahsediyo.
ben mi çok tepki veriyorum bilmiyorum ama konuyu okumadan naptığımızı bilmeden ahkam kesen olduğunda sinirleniyorum
soran vardı sanki
konuyu okudum ramazanda genelde kilo alanlar olur bu topikte kilo vermeye çalışıyor herkes ve bunu yapan herkese saygım var sinirlenmeyin hanımefendi... ilk hafta 7 kilo verene şok oldum nasıl diyetisyenmiş diyemeden geçemedim.Hızlı kilo verenler çabuk yorulur ve verdiklerini teker teker almaya meyillidirler çabuk bıkarlar.Ben en sağlıklısı haftada 1 kilo diye tavsiye etmiştim metabolizmayı durdurma nedir bilir misiniz. bunlar gazetelerde veya sağda solda edindiğim bilgiler değil bence de siz bunu bilmeden yorum yapmamalıydınız.ahkam kesmek kelimesini de bir hanımefendiye hiç yakıştırmam.saygımızı kaybetmeyelim....... Epey uzaktan görmüşsünüz efendim kusura bakmayın.
Ramazan başlamadan daha paylaşımlar başladı, genel olarak çabuk verilen çabuk alınır evet ama verme şekline ve kilo veren kişinin boy kilo yaş cinsiyet hareket oranı gibi bir çok unsur dahilinde değerlendirildiğinde bu genelleme doğrudur.
Saldırır gibi anlaşılmasın lütfen ama kilo vermek için ramazan ideal zaman dilimidir, düzen ve istikrar sağlandıktan sonra.
ben sanırım seni hatırlıyorum kaç kilosunuz diye bana özel msjdan atmıştınız bende sizi kalori sayımı yöntemiyle kilo verenler topiğine yönlendirmiştim yani oradan da hatırlar mısınız bilemem....Neyse yani Ben de kilo vermek için o topikteydim 65 kiloydum haftalık bildirimlerde haftada 2 3 kilo verdim diye yazanlar olurdu ben azar azar yazardım öyle ki kilomun sabit olduğu bile olurdu .Ama noldu ben 57 kiloya düştüm ve artık istesem de kilo alamıyorum.3 4kilo gidenler belki hala diyete devamdalar belki diyeti bıraktılar.Kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben gerginlik çıkması için değil bu konuda tecrübem olduğu için ben yaptım oldu diğer insanlar da belki faydalanır diye söylemiştim. Ama görüyorum ki bazı insanlar hemen karşı atak yapmaya meyilliler.Neyse Sonuç:Kilo vermeye çalışmak nedir iyi biliyorum bu yolda çekilen çileleri iyi biliyorum herkese başarılar diliyorum.....