Ben bunu aylar öncesinde yapmıştım bi hevesleharika olmisyemek topiginde yarismalar var aylik katilmak istersen etiketleyebilirim :)
onumuzdeki ay serbetli tatlilar yarisacak haberin olsunBen bunu aylar öncesinde yapmıştım bi heveslebirdaha yaparsam tutturabilirsem bahsettigin gruba bakarım çok teşekkür ederim
vay anasını sayın seyircilerÇok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun
Güldürdün beni sen de hep gül e mivay anasını sayın seyirciler
ben bunu büyüyünce yapabilirim sanırım.
şöyle 300 sene sonra falan
Eline sağlık arkadaşım çok iyi görünüyor. ben hazır hamurla ve hazır fıstıkla olmasına rağmen bunu yapamam.
ama diğer tatlıları iyi yapabiliyorum çok şükür.
Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor.Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi?
Granit veya dökümde yapıyorum.Aynen ben de merak ettim.
Ben baharat zaten hiç bir zaman koymam da yağ ne kadar koymalı?
Yağ,soğan,patates aynı anda mı konulmalı mı?
Teşekkür ederim, bu akşam yapacağımGranit veya dökümde yapıyorum.
Hafif yağladığım tencerenin tabanına halka halka ince soğanları diziyorum. Yani yağ içinde olmasın ama azcık da olmasın, anlayın orasını
Soğanların üstüne ince yuvarlak patatesleri diziyorum. Yerden tasarruf etmek için bir kısmı üstüste denk gelebilir patateslerin, pişiyor
Tuzunu verip sonra kapağını kapatıyorum.
Saçla baharat yok.
En fazla karabiber ekerim sonrasında.
Soğanlar karamelize oluyor. Patatesler de çabuk pişiyor.
Böyle, soğan kokan bir haşlama patates gibi birşey oluyor
Beğenirsiniz umarım.kahvaltıya da yakışır
Aa öyle miben de uğraşmak istemiyorsun sandım. Ben fıstıklı havuc dilim baklava bile yapmıştım söylemesi ayıp ama yufkası hazırdı. Tatlı yapma konusunda iyiyim Ama bazen kaçamak yapıyoz işte
Çok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun
Ah ah :)Ben de bacım, ben deEvlenene kadar hiç yemek yapmamıştım ama anneme sorarak ya da netten bakarak gerçekten güzel yemek yapabiliyorum ama tatlılarımı hiç beğenmiyorum, olmuyor
Çok teşekkür ederim.Granit veya dökümde yapıyorum.
Hafif yağladığım tencerenin tabanına halka halka ince soğanları diziyorum. Yani yağ içinde olmasın ama azcık da olmasın, anlayın orasını
Soğanların üstüne ince yuvarlak patatesleri diziyorum. Yerden tasarruf etmek için bir kısmı üstüste denk gelebilir patateslerin, pişiyor
Saçla baharat yok.
Bu tatlı ile aram pek yoktur ama dibim düştü denir ya ondan olduÇok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun
Bugün sahura yapacağım bunu teşekkürlerGranit veya dökümde yapıyorum.
Saçla baharat yok.
Bence ,firinda yapablrsinn yağsız yağlı kagita koyaraksahura canım yumurtalı ekmek istiyor ama sahurda ekmek yememem lazım