Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Çok şey yapmiyim ben susayım tatlım konuşsun
vay anasını sayın seyirciler

ben bunu büyüyünce yapabilirim sanırım.
şöyle 300 sene sonra falan

Eline sağlık arkadaşım çok iyi görünüyor. ben hazır hamurla ve hazır fıstıkla olmasına rağmen bunu yapamam.
ama diğer tatlıları iyi yapabiliyorum çok şükür.

Güldürdün beni sen de hep gül e mi benim de yaş daha küçük. Cocuk yok ne yapsam,öğrensem kâr kafasindayim şuan evlenmeden önce yıllarca çalıştım evde hiç yemek yapmadım. Ama evlendikten sonra kimseye bişi sormadım annemin usta olduğu içli kofteyi bile kendi cabalarimla öğrendim incecik hamurla yapıyorum hatta beni çağırır gel sen yap der yaptıklarınızı afiyetle yiyin inşallah

Merhaba herkese,

İftara kıymalı pide yaptırıcaz bugün. İçini eşim hazırlamış bakalım nasıl oldu :) Ben de ezogelin çorbası yaparım o pideleri alıp gelene kadar. Dünden soslu karışık kızartma da var.

Herkese afiyet olsun, bereket dolu sofralarınız olsun diliyorum.

Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor. Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi?

Aynen ben de merak ettim.

Ben baharat zaten hiç bir zaman koymam da yağ ne kadar koymalı?

Yağ,soğan,patates aynı anda mı konulmalı mı?
Granit veya dökümde yapıyorum.
Hafif yağladığım tencerenin tabanına halka halka ince soğanları diziyorum. Yani yağ içinde olmasın ama azcık da olmasın, anlayın orasını
Soğanların üstüne ince yuvarlak patatesleri diziyorum. Yerden tasarruf etmek için bir kısmı üstüste denk gelebilir patateslerin, pişiyor
Tuzunu verip sonra kapağını kapatıyorum.
Saçla baharat yok.
En fazla karabiber ekerim sonrasında.
Soğanlar karamelize oluyor. Patatesler de çabuk pişiyor.

Böyle, soğan kokan bir haşlama patates gibi birşey oluyor
Beğenirsiniz umarım.kahvaltıya da yakışır

Teşekkür ederim, bu akşam yapacağım

Aa öyle mi ben de uğraşmak istemiyorsun sandım. Ben fıstıklı havuc dilim baklava bile yapmıştım söylemesi ayıp ama yufkası hazırdı. Tatlı yapma konusunda iyiyim Ama bazen kaçamak yapıyoz işte

Çok şey yapmiyim ben susayım tatlım konuşsun

Maşallah Çok güzel görünüyor.

Ben de bacım, ben de Evlenene kadar hiç yemek yapmamıştım ama anneme sorarak ya da netten bakarak gerçekten güzel yemek yapabiliyorum ama tatlılarımı hiç beğenmiyorum, olmuyor
Ah ah :)

Çok teşekkür ederim.

Ellerine sağlık arkadaşım.

Deneyeceğim inşallah.

Herkese hayırlı iftarlar
Dün karışık kızartma yaptım
Pilav
Çorba
Tavuk baget
Kuru fasulye
Salata
Bugünkü menüm

Kendim için ise
1 tavuk baget haşlama
Ve domates salatası
2 dlim ekmek
Rabbim oruclarimizi kabul etsin
Herkesin sofrasına huzur bereket ve sağlık versin inşallah

Bugün sahura yapacağım bunu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…