Amin inşallah canım benimEn sevdiğim konu gelmiş.
Şöyle yerimi alayım
Ben bu sene tutamayacağım ama takip etmektende geri kalmayacağım bu konu benim içimi huzurla dolduruyor.Ben tutamasamda büyüklerimiz deprem sebebiyle bizdeler iftar sofraları kurulacak evimizde inşallah.
Allah herkese sağlıkla,huzurla,sıkıntılarının birbir çözüme ulaşacağı ramazan geçirmek nasip etsin.
İnşallah canımBende bu konuyu bekliyordum
Rabbim sağlıkla huzurla ramazanı geçirmeyi nasip etsin
Geçen yıl sizlerle çok güzel geçmişti
Ramazan için bu sene hazırlığım sadece patatesli börek ve kaşarlı börek yapıp dondurucuya koydum
Çok teşekkür ederim canımİnşallah canımHayırlı olsun inşallah Ellerine sağlık
Amin inşallah canım benimBen biraz kuru yufka yaptım. Bazlama yaptım. İçli köfte yaptım. Birazda sarma sarıp dolaba atacağım
Rabbim hayırlısı ile Ramazan'a kavuşmayı nasip etsin. Ülkemizdeki felaketler son bulsun
Şimdiden Hayırlı Ramazanlar
Amin canım inşallahAmin inşallah canım benim
Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşallah
bu Ramazan özel hazırlık yapmadım. çünkü sahurları karbonhidratsız tutmam lazım. reaktif hipoglisemi çıktı bende bu yıl. sahurda börek, çörek tarzı birşey yersem şeker oynar tutamam.
Hayırlı ramazanlarSahurda biz de hamur işi tarzı şeyleri tüketmiyoruz. Klasik kahvaltı sofrası, belki bir de hafif çorba o kadar. Ama iftar menü fikirleri için buradayım, çünkü normalde bile her gün "Bugün ne pişirsem?" derdi beni çok yoruyor.
Cümleten hayırlı ramazanlar
Hayırlı ramazanlarMerhabahazırlık olarak annem su böreği yaptı sağ olsun. Yaprak sardım,bazlama yaptım. Hayırlı,bereketli ramazanlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?