Menemeni halsiz, bitkin olduğum bir güne saklıyorumyazdan konserve kavanoz domat varsa menemen çok iyi olurdu
Acıkmış olabilirim
heh ayni bende sogani tabana yaga oturtup hic karistirmadan pisiriyorum cok lezzetli oliyor simdiden afiyet olsunBen de şeyi çok yaparım bak.
Soğanları halka halka dizeceksin tencereye, üstüne de yuvarlak ve ince doğradığın patatesleri dizeceksin.
Az yağ - tuz
Kapat kapağı
Hafif karamelize olacak soğanlar.
Çok harika oluyor.
Kahvaltılarda da, yemek yanında garnitür gibi de olabiliyor.
Fikir için teşekkür ettim.
Kıymalı patates yapayım az sulu, oturtma gibi
Aynenheh ayni bende sogani tabana yaga oturtup hic karistirmadan pisiriyorum cok lezzetli oliyor simdiden afiyet olsun
Ben de yemezsen telefona giremezsin diyorum bazen, daha çok işe yarıyorben de öyle. bir de şart koşuyorum. bu yenmezse tatlı yok eğlenceli olan yemeklerden yok diye...
Kesinlikle, dışarı tatlisina çok hevesli değiliz aslında, muhallebi bile olsa ev yapımı olsun diyorum ama can bu çekiyor fıstıklı baklavalarıBu sene her şey ne kadar pahalı ya.
Ufak kutuda tatlı alıyorum, dünya para
Kesinlikle, dışarı tatlisina çok hevesli değiliz aslında, muhallebi bile olsa ev yapımı olsun diyorum ama can bu çekiyor fıstıklı baklavaları
Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor.Ben de şeyi çok yaparım bak.
Soğanları halka halka dizeceksin tencereye, üstüne de yuvarlak ve ince doğradığın patatesleri dizeceksin.
Az yağ - tuz
Kapat kapağı
Hafif karamelize olacak soğanlar.
Çok harika oluyor.
Kahvaltılarda da, yemek yanında garnitür gibi de olabiliyor.
Fikir için teşekkür ettim.
Kıymalı patates yapayım az sulu, oturtma gibi
Aa öyle miGüzel yemekler yapabiliyorum ama tatlı hiç yapamıyorum. Gerçekten bir sütlaç bile yapamıyorum, kemalpaşa alıp- şerbetini bile çektiremiyorum.
Misafir falan çağırınca mecbur almak zorunda kalıyorum dışarıdan.
Ben de bacım, ben deGüzel yemekler yapabiliyorum ama tatlı hiç yapamıyorum. Gerçekten bir sütlaç bile yapamıyorum, kemalpaşa alıp- şerbetini bile çektiremiyorum.
Misafir falan çağırınca mecbur almak zorunda kalıyorum dışarıdan.
Aynen ben de merak ettim.Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor.Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi?
OooooÇok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun
Maşallah sübhanallah, Allah vergisi demekÇok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun
Ooooo
Muhteşem olmuş!!!
Ellerine sağlık canım.
Cokkk teşekkür ederimMaşallah sübhanallah, Allah vergisi demek
Rica ederim canım.Cokkk teşekkür ederim
harika olmisÇok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun