Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

heh ayni bende sogani tabana yaga oturtup hic karistirmadan pisiriyorum cok lezzetli oliyor simdiden afiyet olsun

Kesinlikle, dışarı tatlisina çok hevesli değiliz aslında, muhallebi bile olsa ev yapımı olsun diyorum ama can bu çekiyor fıstıklı baklavaları

Güzel yemekler yapabiliyorum ama tatlı hiç yapamıyorum. Gerçekten bir sütlaç bile yapamıyorum, kemalpaşa alıp- şerbetini bile çektiremiyorum.
Misafir falan çağırınca mecbur almak zorunda kalıyorum dışarıdan.

Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor. Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi?

Aa öyle mi ben de uğraşmak istemiyorsun sandım. Ben fıstıklı havuc dilim baklava bile yapmıştım söylemesi ayıp ama yufkası hazırdı. Tatlı yapma konusunda iyiyim Ama bazen kaçamak yapıyoz işte

Ben de bacım, ben de Evlenene kadar hiç yemek yapmamıştım ama anneme sorarak ya da netten bakarak gerçekten güzel yemek yapabiliyorum ama tatlılarımı hiç beğenmiyorum, olmuyor

Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor. Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi?
Aynen ben de merak ettim.

Ben baharat zaten hiç bir zaman koymam da yağ ne kadar koymalı?

Yağ,soğan,patates aynı anda mı konulmalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…