tabi öyle de olur ama sorun kalorisi değil. sorun ekmeğin glisemik indeksi.... bende reaktif hipoglisemi var canım. sahurdan sonra şekerim çok düşerse oruç tutamam. o nedenle sahurlarda ekmek yemiyorum. genelde glisemik indeksi 15 olan yulaf kepeğinden birşeyler yedim az olarak. dün gece de karabuğday patlağı.Bence ,firinda yapablrsinn yağsız yağlı kagita koyarak
Anladim canım geçmiş olsun bilmiyordumtabi öyle de olur ama sorun kalorisi değil. sorun ekmeğin glisemik indeksi.... bende reaktif hipoglisemi var canım. sahurdan sonra şekerim çok düşerse oruç tutamam. o nedenle sahurlarda ekmek yemiyorum. genelde glisemik indeksi 15 olan yulaf kepeğinden birşeyler yedim az olarak. dün gece de karabuğday patlağı.
Keşke imkân olsa gruptakilere ikram edilebilse yapılanlarBu tatlı ile aram pek yoktur ama dibim düştü denir ya ondan oldu
Hay maşallah ellerin dert görmesin çok güzel olmuş, tebrik ediyorum.
Baklava yapabilenleri tebrik ederim
bitmeyen yemekler beni de sinir ederMenümün güncel hâli:
Taze fasulye (hâlâ bitmedi)
Fırında galetalı tavuk
Pinhan Hanım'ın soğan-patates tarifi
Yoğurt sos
Kırmızı marul salatası
Burada biri paylaşmıştı, Ramazan'ın ilk günü mercimek çorbası yaptım, on beş gündür onu yiyoruz paylaşımı gibiyimbitmeyen yemekler beni de sinir ederneden fazla yaparız ki bazen elimizin ayarı kaçıyor
Beğendiniz mi patatesiMenümün güncel hâli:
Taze fasulye (hâlâ bitmedi)
Fırında galetalı tavuk
Pinhan Hanım'ın soğan-patates tarifi
Yoğurt sos
Kırmızı marul salatası
Nefis oldu, tarif için teşekkür ederim.Beğendiniz mi patatesi
SevindimNefis oldu, tarif için teşekkür ederim.Ben bunu sık sık yaparım artık
Geçmiş olsun.Hastane menüsüydü bugün benim iftar yemeği.
Yayla çorbası
Patates köfte yemeği
Bu kadar
Çay içemedim şu saat oldu
İnşaallah öyleyimdirNe kadar tatlı bir dostsunuz…
Tüm dualarınızı Allahım kabul etsin,Allahım razı olsun inşallah arkadaşım…
Çok özlüyorum anneciğimizi anlatılmaz,tarif edilmez… Öyle çok anımız,sohbetimiz,geçmişimiz var ki… Maalesef hâla bazen hiç gitmemiş gibi geliyor yanıldığımı görünce çok zorlanıyorum.
Sizin de ellerinize sağlık. Allahım yiyip içtiklerimizi şifa etsin,yuvamıza neşe doldursun inşallah…
Ben depremzede değilim-şimdilik-İnşaallah da olmamtabiki nefret edeceksiniz Hayat devam Ediyor.. canınız sağ ya yeter laflarından
o acıyı yaşamayan anca bunları diyebiliyor.. ama o acıyı yaşayanın öyle zoruna gidiyor ki bu cümleler
diyenin de kötü niyeti yok kesinlikle evet ama yaşayana pek bir zor
dualarım sizinle.. diyebileceğim bende.. işte başka hiçbişey diyemiyorum
Ellerinize sağlıkÇok şey yapmiyimben susayım tatlım konuşsun