Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Ben de şeyi çok yaparım bak.
Soğanları halka halka dizeceksin tencereye, üstüne de yuvarlak ve ince doğradığın patatesleri dizeceksin.
Az yağ - tuz
Kapat kapağı
Hafif karamelize olacak soğanlar.
Çok harika oluyor.
Kahvaltılarda da, yemek yanında garnitür gibi de olabiliyor.

Fikir için teşekkür ettim.💐
Kıymalı patates yapayım az sulu, oturtma gibi 👍🏼
heh ayni bende sogani tabana yaga oturtup hic karistirmadan pisiriyorum cok lezzetli oliyor simdiden afiyet olsun 🥰

Kesinlikle, dışarı tatlisina çok hevesli değiliz aslında, muhallebi bile olsa ev yapımı olsun diyorum ama can bu çekiyor fıstıklı baklavaları 😑

Güzel yemekler yapabiliyorum ama tatlı hiç yapamıyorum. Gerçekten bir sütlaç bile yapamıyorum, kemalpaşa alıp- şerbetini bile çektiremiyorum. 🫣
Misafir falan çağırınca mecbur almak zorunda kalıyorum dışarıdan. 🙈

Ben de şeyi çok yaparım bak.
Soğanları halka halka dizeceksin tencereye, üstüne de yuvarlak ve ince doğradığın patatesleri dizeceksin.
Az yağ - tuz
Kapat kapağı
Hafif karamelize olacak soğanlar.
Çok harika oluyor.
Kahvaltılarda da, yemek yanında garnitür gibi de olabiliyor.

Fikir için teşekkür ettim.💐
Kıymalı patates yapayım az sulu, oturtma gibi 👍🏼
Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor. 💕 Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi? 🙈

Güzel yemekler yapabiliyorum ama tatlı hiç yapamıyorum. Gerçekten bir sütlaç bile yapamıyorum, kemalpaşa alıp- şerbetini bile çektiremiyorum. 🫣
Aa öyle mi😊 ben de uğraşmak istemiyorsun sandım. Ben fıstıklı havuc dilim baklava bile yapmıştım söylemesi ayıp ama yufkası hazırdı. Tatlı yapma konusunda iyiyim 🤭 Ama bazen kaçamak yapıyoz işte 😌

Ben de bacım, ben de🙈🙈😂 Evlenene kadar hiç yemek yapmamıştım ama anneme sorarak ya da netten bakarak gerçekten güzel yemek yapabiliyorum ama tatlılarımı hiç beğenmiyorum, olmuyor 😒🤦🏻‍♀️

Çok şey yapmiyim🤭 ben susayım tatlım konuşsun 😍

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-30-16-16-34-52_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-03-30-16-16-34-52_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 60
Salça, baharat gibi bir şey koyuyor musunuz? Bundan da yapayım ben bugün, çok güzel ve kolay görünüyor. 💕 Bir de çelik veya granit tencere fark eder mi? 🙈
Aynen ben de merak ettim.

Ben baharat zaten hiç bir zaman koymam da yağ ne kadar koymalı?

Yağ,soğan,patates aynı anda mı konulmalı mı?

X