Ben de hiç seçmem yerim ama maalesef eşim öyle değil. Hal böyle olunca yemek seçen baba = yemek seçen çocuklara dönüşüyor ister istemezBugünkü yapacağım menü
Ispanak yemeği ve pizza.Sebze yemeyene pizza yok.Eşim yemek seçmez ama çocuklar her yemeği yemiyor.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah canım arkadaşım.Rabbim hepinizden razı olsunİyi ki varsınız
Fırtınadan sonra güneş doğarmış. Tek tesellim bu oluyor
İnşallah Rabbim bu sıkıntıları bir daha hiç kimsenin başına vermez
Bugün menüye karar vermedik.
Sizler neler yapacaksınız.
Amin inşallah canım benimAllahım hepimizden razı olsun inşallah canım arkadaşım.
Rabbim bir an önce senin eşine,herkesin sevdiklerine kavuşmasını nasip etsin inşallah.
Ohhh daha ne olsunBugün bizde kalan yemekleri bitirme günü ; dünden fırında baget var patatesli salçalı falan, önceki günden karalahana var, bitmemiş biraz mısır ekmeği var, fasulye kavurması var hepsini bu akşam temizleriz inşallah yanına bir ayran yapacağım tamamdır :)
Benim büyük kızımda çok seçerBen de hiç seçmem yerim ama maalesef eşim öyle değil. Hal böyle olunca yemek seçen baba = yemek seçen çocuklara dönüşüyor ister istemez
Aynen öyle. Anne veya baba yemeyince, sevmiyorum deyince çocukta da önyargı oluşuyor demek ki güzel değil tadı diye. Çevremde de çok var yemek seçen. Çoğunluğunun eşi sebze yemiyor. Haliyle eş sevmiyor diye kadın da sırf kendi için yapmıyor.Ben de hiç seçmem yerim ama maalesef eşim öyle değil. Hal böyle olunca yemek seçen baba = yemek seçen çocuklara dönüşüyor ister istemez
kiymali patates yemegiMerhabalar hala düşünüyorum birşey belirleyemedim
Dünden kalan nohut yemeği ve pilav var ama baya az.
Çorba yaparım o net.
Birşey daha olsa iyi olacak ama bulamadım o şeyi.
Patates üzerinden gideceğim sanırım. Ama ne
yazdan konserve kavanoz domat varsa menemen çok iyi olurduMerhabalar hala düşünüyorum birşey belirleyemedim
Dünden kalan nohut yemeği ve pilav var ama baya az.
Çorba yaparım o net.
Birşey daha olsa iyi olacak ama bulamadım o şeyi.
Patates üzerinden gideceğim sanırım. Ama ne
Ben de şeyi çok yaparım bak.kiymali patates yemegi
yada susuz yapiyorum ben patatesi sadece salca soganla o da cok iyi oluyor :)
ben de öyle. bir de şart koşuyorum. bu yenmezse tatlı yok eğlenceli olan yemeklerden yok diye...Aynen öyle. Anne veya baba yemeyince, sevmiyorum deyince çocukta da önyargı oluşuyor demek ki güzel değil tadı diye. Çevremde de çok var yemek seçen. Çoğunluğunun eşi sebze yemiyor. Haliyle eş sevmiyor diye kadın da sırf kendi için yapmıyor.
Az porsiyon olsa da yenecek diyorum, çok az koyuyorum tabaklarına.