Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hemen yarın deneyeceğim, teşekkür ederim

Neyse ölçü azmış fazla olmaz
Teşekkür ederiz
Bende deneyeyim

Normalde büyük 10 küçük 6 olur şimdi büyük 12 küçük 8oldu çıldırıyorum ağrıdan
Benim doktor 12 ye 8 normal der hep ama oruç ayında susuz kalmak buna sebep olabiliyormuş.bir de nane ve mentollü kremler alanınıza sürerseniz faydası olur..koklamak da aynı şekilde

Normalde büyük 10 küçük 6 olur şimdi büyük 12 küçük 8oldu çıldırıyorum ağrıdan
Tansiyon ölçünüz normal hatta olması gereken yüksek değil.

Basiniz limondan ötürü ağrımasın benim de düşüktür hep 12 den ve 8 den aşağı olur genelde bir ara sarımsak yediğim de. basım çok agrimisti tansiyonum büyük 10 nün altına düşmüştü limon ve sarımsagin düşürücü etkisi var çünkü.

Bnm tansiyon herzaman stabildir birtane insin yada düşsün mahvolurum limonu baş ağrısı olduktan sonra içtim tansiyon ölçunce

Bu şekilde de fokur fokur kaynıyor
Tarif istesem
Bende öyle seviyordum ama rozasea hastasıyım, içmem iyi değil artık, azcık ılıtıyorum ben de
Cok gecmis olsun
Teyzemi dun gördüm yuzu cok fena durumdaydı
Sıcak iceceklerde mi iyi gelmiyor
Biseyde sormadım uzuomesin diye
İlac kullanım durumu filan oluyor mu?
yasminsay yaptım, yavaş yavaş içeyim bari, 3 saatte yapılan çay bu, çok değerli Eki Görüntüle 3043287
Tavsan kanı olmus afiyet olsun

Tarif istesem

Cok gecmis olsun

Çaydanlığın altına ve üstüne soğuk su koyuyoruz. Soğuk su olan demliğe çayı da ekliyoruz. Ocağın en küçük gözünde ve en kısık ateşte 2 buçuk 3 saat kadar demlenmeye bırakıyoruz. Bu kadar, sonrası afiyet olsun

Hala imkansız gibi geliyor
Yarin yemekten once ocaga cayi koyacağım o zaman

Bir daha bekleyemem ben 3 saat falan, alttaki su kaynayınca harcayıp tekrar koydum yine kaynadı

Tarif istesem

Cok gecmis olsun

Teşekkür ederim, ilaç yok bildiğim kadarıyla, krem var, sıcak olan herşey iyi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…