- 22 Temmuz 2017
- 44.006
- 130.737
İçiliyor elticimÇaylar demlendi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçiliyor elticimÇaylar demlendi mi
Afiyet olsunİçiliyor elticim
Afiyet şeker olsun canımAfiyet olsun
Bende içiyorum
Çok yüksekse bir acile gidin, limonlu su tansiyon değerini fazla düzeltmez hafif durumlar içindir ve ağrı kesicilerin çoğu tansiyonu daha da yükseltir. Tansiyon ihmale gelmez bir doktora görünün, geçmiş olsunKızlar aşırı başım ağrıyor. Deliricem biraz tansiyonum yükselmiş limonlu su içtim birde ağrı kesici mi içsem deliricem
Yok, yanlış anlamadım, öyle anladım :) zaten altı çok açık olsa o çaynar kaynar, oturmaz diye biliyorum ben.Yanlış anlaşılma var sanırım, çaydanlığın altı en kısıkta açık sürekli
Sağ olAfiyet şeker olsun canım
Evet, aheste aheste tıkırdaması sayesinde demini alıyor.Yok, yanlış anlamadım, öyle anladım :) zaten altı çok açık olsa o çaynar kaynar, oturmaz diye biliyorum ben.
Normalde büyük 10 küçük 6 olur şimdi büyük 12 küçük 8oldu çıldırıyorum ağrıdanÇok yüksekse bir acile gidin, limonlu su tansiyon değerini fazla düzeltmez hafif durumlar içindir ve ağrı kesicilerin çoğu tansiyonu daha da yükseltir. Tansiyon ihmale gelmez bir doktora görünün, geçmiş olsun
Margarinsiz-tereyağsız nasıl oluyor, hiç denemedim?Çayımı kaptım geldim, margarinsiz şekerparem rezil oldune yaptım bilmiyorum, zibilyon kere yaptığım tatlı şerbetini çekmeditatlı olamadı bu yüzden napalım sağlık olsun
O zaman limon size yeterli gelecektir. Telefonu bir süre elinizden bırakın.Normalde büyük 10 küçük 6 olur şimdi büyük 12 küçük 8oldu çıldırıyorum ağrıdan
Bazen oluyor öyle aksiliklerÇayımı kaptım geldim, margarinsiz şekerparem rezil oldune yaptım bilmiyorum, zibilyon kere yaptığım tatlı şerbetini çekmeditatlı olamadı bu yüzden napalım sağlık olsun
Hoş geldin canımHep buraya gireyim diyorum unutuyorum hayırlı ramazanlar herkese afiyet bal olsun artık her gün ne yapacağım ne yiyeceğim demektense burası çok iyi gelecek bana
Bugun menümde
Mercimek çorbası
Taze yeşil fasülye
Pirinç pilavı
Salata
Akşam çayın yanınada bol soslu ıslak kek var
Bu arada yurtdışında olduğum için daha iftara 5.5 saat var
Hoşbulduk ablacımm aynen öyle daha çok var bende sizleri izlerimHoş geldin canım
Ellerine sağlıkAfiyet şifa olsunOfff daha çok varmış
Sıvıyağ ile evet, onlarca kez yaptığım tatlı, olmadı bu kez töbeler olsunBazen oluyor öyle aksilikler
Kullandığınız malzemelerden mi acaba
Sıvı yağ ile mi yapıyorsunuz.
Gel canım her zaman beklerizHoşbulduk ablacımm aynen öyle daha çok var bende sizleri izlerim
NasipBazen öyle oluyor.Sıvıyağ ile evet, onlarca kez yaptığım tatlı, olmadı bu kez töbeler olsun
Margarinsiz-tereyağsız nasıl oluyor, hiç denemedim?
Yok bir ölçü yaptım, kurabiye niyetine yerim artıkNasipBazen öyle oluyor.
Umarım çok değildir.