Elhamdülillah çok şükürramazan geçti gitti derken bayram da bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdülillah çok şükürramazan geçti gitti derken bayram da bitti
Karaiberimm sebastian ben 5.takımdanÇok sağol canım benim
Yumurcak hanım içimden bir ses sen de yapabilirsin diyoryufka açmayı ben de beceremiyorum.Bayramın 3.gününden herkese selam ..
Bende bugün sabah kalktım dün instada bir bayanın baklava yapma videosunu izlemiştim kafaya koydum ben de deneyeceğim diye..mutfakla aram iyidir ama hamur açamam ve hiçde açmadım bugüne kadar.Zaten tepsim ufak ben bunu bi şekilde hallederim dedim ve kalkar kalkmaz yapmaya başladım.kesiminde falan ufak tefek yanlışlık olsa da İlk denemeye göre gayet güzel oldu.
İçinizdeki ki sesi dinleyin elhan hanımYumurcak hanım içimden bir ses sen de yapabilirsin diyoryufka açmayı ben de beceremiyorum.
İçimdeki sesi ve yumurcagin sesini dinlemeye karar verdim.İçinizdeki ki sesi dinleyin elhan hanım
Öyle çok büyük tepsi boyutunda ve tek tek açmadığım için kolay oldu .instagram kullanıyorsanız orada göçmen kızının mutfağı diye bir sayfa var bakarsanız size de ilham olur belki ben de oradan cesaret alıp denedim
Nevreste'nin baklavası var Olmaz mıYUMURCAK göçmen kızının mutfağında baklava tarifini bulamadım canım. İki farklı göçmen kızı var bol bol Boşnak böreği gördüm bir de annesinin yaptığı tarifsiz bir baklava vardı.
Çok teşekkür ederim bitanem hiç yapamayanlar için kestirme bir yol var belki diye yumurcaktan imrenmiştim. Eminim harika bir tariftir seninki de ..baklava senin şu tatlılığından utanmıştır benceNevreste'nin baklavası var Olmaz mı
Tatlı Tarifi - Ev Yapımı Baklava
Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA TEREYAĞ,SIVIYAĞ...www.kadinlarkulubu.com
Aynı hamur ile her çeşit yapıyorum.Hatta soğuk baklava bile
Sağ ol ablacımÇok teşekkür ederim bitanem hiç yapamayanlar için kestirme bir yol var belki diye yumurcaktan imrenmiştim. Eminim harika bir tariftir seninki de ..baklava senin şu tatlılığından utanmıştır bence
Zahmet verdim ilgin için çok teşekkür ederim yumurcak. . Buldum canım.Eğer yine bulamadım derseniz insta kullanıcı adınızı verin ben sizi gönderiye etiketleyeyim Elhan hanım