Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

allah kabul ettsin afiyetler olsun çok güzel menüler bende deneyeceğim bu akşam

Günaydınlar, sahur menüm aynı yulaf lapasıydı meyveli.
Dünkü iftar menüm
Taze fasulye ( buzlukta son kalan fasulye böylelikle bitmiş oldu)
Pılav
Cacık

Bugün de
Şehriye çorbası
Et sote
Havuç tarator
Kereviz salatası
Ben şehriye çorbası olduğu zaman pilav ya da makarna türü yakmak yerine böyle meze yapıyorum daha çok seviyoruz

Selam ve dua dua ile herkese hayırlı cumalar
Dün kv iftardan sonra hemen aşağıya indik eşim yorgun ve uykusuzdu şaka gibi 21:30 da yataktaydik.1,5 yilda 4 tüp bebek denemesi falan derken tedaviler başka rahatsızlıklar için ilaç ve ağrı kesici kullamaktan stres vb faktörlerden dolayı reflum ve gastritim yine arttı.Gecen yıl çok güzel renkli erişte yapmıştım ama bu sene pek birşeye elim gitmedi.sahurda kendime yulaf ezmeli muzlu tarçınlı lapa yaptım.Esime klasik kahvaltı tabağı hazırladım.Herkese hayırlı istarlar diliyorum.
Bu akşam ki İftar menüm ise,

Tarhana çorbası(kendim yazin yapmıştım)
Mantar sote
Makarna
Salata

Geçmiş olsun. Tarhana çorbası reflüsü olanlarda da ekşime, yanma yapabiliyor.

Ben de börek yazacaktım arkadaş yazmış. Veya poğaça, peynirli omlet. Hiçbirini şu an canım istemiyor dersen de buzluğa atarsın, sonra yaparsın böreğini.

Kizlar Cumanız mübarek olsun bı hafta bitti ne çabuk geciyo sahurda hep aynı şeyi yiyorum muzlu kuru incirli lapa yapıyorum bikac tanede hurma yiyip yatiorum
İftar menüm
Yazdan rendeleyip buzluga attığım domateslerle kaşar peynirli domates çorbası
Ramazandan önce annem etli ekmek yapmıştı onu cikaricam yaninada salata tatlı olarakta güllaç aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…