Vay vayŞimdi mutfağı topluyoruz.Ben yemek yapmıştım diyorBen öyle mi yapıyorum diyorum Bundan sonra öyle yap diyor
Peki çay nasıl oldu ve acılaştı mı?Bir daha bekleyemem ben 3 saat falan,alttaki su kaynayınca harcayıp tekrar koydum yine kaynadı
3 saat nasıl dayanıyorsun5-6 senedir vaktim var ise bu şekilde demliyorum, imkansız değil
İçli köfte hariç her şeyi yapıyorlar ama yavaşlarVay vayBoynuz kulağı geçiyor. Kimin kızları. Tabiki annesi gibi hamarat olacaklar
Arada bir mutfağa girmeleri onlara da iyi gelir
Ramazan’da mecbur dayanıyorsun, iftardan 2-2 buçuk saat evvel ocakta. İftar saatinde hazır oluyor3 saat nasıl dayanıyorsunbizde çayı eşim demler genelde. 20 dk sonra hazır olur
Olsunİçli köfte hariç her şeyi yapıyorlar ama yavaşlarÖyle olunca iş uzuyor
Birde ben mutfakta bir tandan toplarımOndan işim çabuk biter.Onlar toplamayınca iş büyüyor
Ondan yemek yapmak zor geldi
Yoksa güveniyorum yapıyorlar
Doğalgaz faturası ne kadar geliyorRamazan’da mecbur dayanıyorsun, iftardan 2-2 buçuk saat evvel ocakta. İftar saatinde hazır oluyor
Normal zamanda da akşamüstü ocağa koyuyorum, 7-8 gibi içiyoruz.
Balık sezonu zamanı mezattan eve döndüğümüzde ocağa koyuyorum, 2-3 saat uyuyoruz, kalktığımızda çay hazır
Aynen beni daha iyi anlıyorlarOlsunöyle öyle alışırlar. Sen yılların ev hanımısın Hem seni de anlamış olurlar
Yaz aylarında 3 ayda 100 civarı, kış aylarında 600’ü görmedimDoğalgaz faturası ne kadar geliyor% de 30 u soğuk su ile çay demlemeye ait gibi duruyor
Süper anne nevoşAynen beni daha iyi anlıyorlar
Ben onlara göre jet gibiyim
İyiymişYaz aylarında 3 ayda 100 civarı, kış aylarında 600’ü görmedim
Bulunduğunuz yörede nasıl seviliyor.Ona göre yapın.Kızlar hafta sonu misafirlerim var kuru dolma yapacağım inşallah ama ben kuru dolmayı bulgurlu ve kıymalı yapıyorum öyle seviyorum pirinçli dolma görünce yemek istemiyorum. Şimdi sorum şu misafire bulgurlu mu yapsam pirinçli mi? Gelenler eşimin amcası ve ailesi
Bulgurlusu daha lezzetli oluyor, ama misafire pirinçle yapıyorumKızlar hafta sonu misafirlerim var kuru dolma yapacağım inşallah ama ben kuru dolmayı bulgurlu ve kıymalı yapıyorum öyle seviyorum pirinçli dolma görünce yemek istemiyorum. Şimdi sorum şu misafire bulgurlu mu yapsam pirinçli mi? Gelenler eşimin amcası ve ailesi
Ben yaz dolmasını yani taze biberi bulgurla kuru dolmayı pirinçle yaparım.Bulgurlusu daha lezzetli oluyor, ama misafire pirinçle yapıyorum
Taze dolmalıklarda hiç bulgur denemedim, yapmak lazımBen yaz dolmasını yani taze biberi bulgurla kuru dolmayı pirinçle yaparım.
Malatya'da genelde bulgurlu sevilir.
Kesinlikle öylee ablaa bende bulgurlu o şekilde alıştım Malatya’daBen yaz dolmasını yani taze biberi bulgurla kuru dolmayı pirinçle yaparım.
Malatya'da genelde bulgurlu sevilir.