Bundan sonra sende sofra ve mutfak toplamaya karışma diyeceğim ama, yine sana kalırŞimdi mutfağı topluyoruz.Ben yemek yapmıştım diyorBen öyle mi yapıyorum diyorum Bundan sonra öyle yap diyor
Her iş bende elticimBundan sonra sende sofra ve mutfak toplamaya karışma diyeceğim ama, yine sana kalır
Bu şekilde de fokur fokur kaynıyorCay az soguk olsun icemiyorum
Altı hep fokur fokur olucak
Bu sekilde aynı sıcaklıkta oluyor mu?
Bende öyle seviyordum ama rozasea hastasıyım, içmem iyi değil artık, azcık ılıtıyorum ben deCay az soguk olsun icemiyorum
Altı hep fokur fokur olucak
Bu sekilde aynı sıcaklıkta oluyor mu?
Elleri dert görmesin inşallah elticim, böyle böyle kendilerine yetmeyi öğreneceklerHer iş bende elticimBugün rahatsızım diye onların üstüne kaldı
Birde sınavlar bitti,tatile giriyorlar
Haftaya temizliğe yardım edecekler
Yanlış anlaşılma var sanırım, çaydanlığın altı en kısıkta açık sürekliBende öyle seviyordum ama rozasea hastasıyım, içmem iyi değil artık, azcık ılıtıyorum ben de
Kız diyor hergün yemek mi yapılır.Haftada 2 yapsam yeterElleri dert görmesin inşallah elticim, böyle böyle kendilerine yetmeyi öğrenecekler
Haftada 2 mi?Kız diyor hergün yemek mi yapılır.Haftada 2 yapsam yeter
Daha çok fırın ekmek yemeleri lazım
Yasminim 1 saat 10 dakika önce en küçük göze, kısığa koydum, az önce kaynamaya başladı altı, 2 saat boşa kaynayacak mı?Okudum üfledim hemen çaydanlığımı
Ellerine sağlık Deynep’im, size afiyet şeker olsun.
Dünden kalan yemekleri yedik şükür. Yarına menü kararlaştırmam lazım
Olmaz canım, kullanabilirsinYasminim 1 saat 10 dakika önce en küçük göze, kısığa koydum, az önce kaynamaya başladı altı, 2 saat boşa kaynayacak mı?
Bizimki görse boşa yanıyor, çayı getirmiyor musun der
Deney yapıyorum diyeyim bari
Alttaki suyu biraz kullanıp ekleme yapsam bişey olur mu
Ben günlük yapıyorumHaftada 2 mi?
Analarından az heves lazım kızçelere
Onlar haftada 2 yapsın, sıkılıp en az gün aşırı yapmaya başlarlarBen günlük yapıyorum
Sadece yemek oksa tatlısı,ekmeği,okul için böreği-poğaçası
Ellerine sağlık canımOnlar haftada 2 yapsın, sıkılıp en az gün aşırı yapmaya başlarlar
Bugün airfryerde Ramazan pidesi yaptım, çok güzel oldu ve 12 dakikada pişti.
Aslında heves ve merakları var o zaman. Senden alıştıkları gibi yaparlar ileride deEllerine sağlık canımBiz meraklıyız sürekli yeni şeyler deniyoruz
Bazen ağrı kesiciler de tansiyonu yükseltebiliyor. Yan etkilerine bakarak İçin.Kızlar aşırı başım ağrıyor. Deliricem biraz tansiyonum yükselmiş limonlu su içtim birde ağrı kesici mi içsem deliricem
Yemekte iyiler ama tecrübe az olduğu için yavaşlarAslında heves ve merakları var o zaman. Senden alıştıkları gibi yaparlar ileride de