Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Vay vay:rolleyes: Boynuz kulağı geçiyor. Kimin kızları. Tabiki annesi gibi hamarat olacaklar:KK37:

Arada bir mutfağa girmeleri onlara da iyi gelir 🤩
İçli köfte hariç her şeyi yapıyorlar ama yavaşlar🤭Öyle olunca iş uzuyor🤭
Birde ben mutfakta bir tandan toplarım🤭Ondan işim çabuk biter.Onlar toplamayınca iş büyüyor🤣
Ondan yemek yapmak zor geldi🤭
Yoksa güveniyorum yapıyorlar🤭🥰

3 saat nasıl dayanıyorsun :KK14:bizde çayı eşim demler genelde. 20 dk sonra hazır olur:KK53:
Ramazan’da mecbur dayanıyorsun, iftardan 2-2 buçuk saat evvel ocakta. İftar saatinde hazır oluyor :KK14:

Normal zamanda da akşamüstü ocağa koyuyorum, 7-8 gibi içiyoruz.:KK53:

Balık sezonu zamanı mezattan eve döndüğümüzde ocağa koyuyorum, 2-3 saat uyuyoruz, kalktığımızda çay hazır :KK70:

İçli köfte hariç her şeyi yapıyorlar ama yavaşlar🤭Öyle olunca iş uzuyor🤭
Birde ben mutfakta bir tandan toplarım🤭Ondan işim çabuk biter.Onlar toplamayınca iş büyüyor🤣
Ondan yemek yapmak zor geldi🤭
Yoksa güveniyorum yapıyorlar🤭🥰
Olsun 😍 öyle öyle alışırlar. Sen yılların ev hanımısın😎 Hem seni de anlamış olurlar

Ramazan’da mecbur dayanıyorsun, iftardan 2-2 buçuk saat evvel ocakta. İftar saatinde hazır oluyor :KK14:

Normal zamanda da akşamüstü ocağa koyuyorum, 7-8 gibi içiyoruz.:KK53:

Balık sezonu zamanı mezattan eve döndüğümüzde ocağa koyuyorum, 2-3 saat uyuyoruz, kalktığımızda çay hazır :KK70:
Doğalgaz faturası ne kadar geliyor :confused: % de 30 u soğuk su ile çay demlemeye ait gibi duruyor 🤔 🤣

Kızlar hafta sonu misafirlerim var kuru dolma yapacağım inşallah ama ben kuru dolmayı bulgurlu ve kıymalı yapıyorum öyle seviyorum pirinçli dolma görünce yemek istemiyorum. Şimdi sorum şu misafire bulgurlu mu yapsam pirinçli mi? Gelenler eşimin amcası ve ailesi:KK51:

Kızlar hafta sonu misafirlerim var kuru dolma yapacağım inşallah ama ben kuru dolmayı bulgurlu ve kıymalı yapıyorum öyle seviyorum pirinçli dolma görünce yemek istemiyorum. Şimdi sorum şu misafire bulgurlu mu yapsam pirinçli mi? Gelenler eşimin amcası ve ailesi:KK51:
Bulunduğunuz yörede nasıl seviliyor.Ona göre yapın.

Bulgurlusu daha lezzetli oluyor, ama misafire pirinçle yapıyorum🤔

X