Sıcaklar başladı, yazınca adanada mısınız aklıma adana geldiSanırım ben gerçi biz bahar dan direkt yaza ışınlandik buranın sıcakları basladi artık 2 gündür hapsirmaktan oldum bogazimda tahriş oldu baş agrisi yaptı birde.
Evde ekmek var, ekmek yedirecek bir şey yapayım diyorum ne yapsam acaba
Domatesin kilosu olmuş 25 TL, menemen de yapılmaz ki menemen yapsam,keşke konserve fazla yapsaymışım, dolaptakileri de bitirdim, nedir arkadaş bu pahalılık
Ekmek pizzası bir neviEkmekleri biraz kalınca dilimleyip üzerine biraz tereyağ sürüp evde ne varsa sebzelerden, peynirlerden, varsa belki biraz sucuk küp küp doğrayıp üzerine koyduktan sonra doğruca fırın. Evde ekmeğim olsa şimdi bundan yapardım
Pişi yap o zamanEkmek pizzası bir neviOlabilir aslında Oğlum sever de eşim daha yemek türü veya hamur işi istiyor
Nevreste size 2nci doğu geldimiPişi yap o zaman
Ben geçen gün sana yap demiştim yaptın mı aklına geldi şimdiPişi yap o zaman
Evet yaptımBen geçen gün sana yap demiştim yaptın mı aklına geldi şimdi
Pişi ile uğraşasım yok
Mutfağa gitsem, dolabın kapağını açsam aklıma gelir aslında.
Gelmişti ama geri u dönüş yaptık gibiNevreste size 2nci doğu geldimi
Afiyet olsun. Gittim. Önce mıhlama yapmaya karar verdim. Sonrasında buzluğu açınca domates bitmemiş, 1 poşet kalmış, onu çıkardım menemen yapacağım, yanına da erişte makarna vardı ev yapımı. Kahvaltılık çay.Evet yaptımHatta 2 ölçü hamur hazırladım. Birazını yaptım götürdüm,biraz eşime bıraktım.Kalan hamuru gelince çocuklara yaptım.O gün herkes pişi yedi
Hadi mutfağa git bakalım
Afiyet olsunAfiyet olsun. Gittim. Önce mıhlama yapmaya karar verdim. Sonrasında buzluğu açınca domates bitmemiş, 1 poşet kalmış, onu çıkardım menemen yapacağım, yanına da erişte makarna vardı ev yapımı. Kahvaltılık çay.
Sen karar verdin mi?Afiyet olsun
Benimkiler kahvaltı yapmak istiyor.Sen karar verdin mi?
MersinSıcaklar başladı, yazınca adanada mısınız aklıma adana geldi
Ay ayyyHanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.
Bu sene de iple çektim.
Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.
Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.
Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.
Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.
Iyiki burdasınız hanımlar