Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.

Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.

Bu sene de iple çektim.

Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.

Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.

Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.

Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.

Iyiki burdasınız hanımlar 🙏

Sağlıcakla gelsin bebeğin! Tecrübem yok ama güzel dileklerim ve dualarım seninle, umarım süreç senin için sorunsuz geçer. Bu yaşadıklarını pek çok anne ve anne adayı yaşıyor, gerek hormonlardan gerek mizaçtan vs. Yalnız olmadığını bil ama, bunu tek yaşayan sen değilsin. İhtiyaç duyarsan DMden yazabilirsin, elimden geldiğince destek olurum.

Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.

Bu sene de iple çektim.

Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.

Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.

Canım merhaba hoş geldin🌹🥰
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallah ❤️🥰
Gebelikte psikolojide değişimler olması çok normal🤗

Bu sene de iple çektim.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah 😘
Klasik olacak ama duygu değişimi hormonlardan canım geçiyor merak etme😉 Benim hem fiziksel çok zor geçti hemde ruhsal... Gebelik alerjisi var bende hamile kaldığım an bitmeyen öksürük ki geceleri ağlardım artık, bebek doğar doğmaz kesiliyordu o an kesiliyordu 😯 Ruhsal olarak ise dediğin gibi bi an çok çok iyiyim bi an dipte gibi nefes alamıyordum sebepsiz sıkıntıdan. Hatta doğuma kadar bitmeyen kötü rüyalar görürdüm her gece..Bana en iyi gelen daralma hissi arttığında mekân değiştirirdim çok iyi geliyordu ve sürekli dua ve Kur'anı Kerim okurdum çok ferahlıyordum😍

Sağlıcakla gelsin bebeğin! Tecrübem yok ama güzel dileklerim ve dualarım seninle, umarım süreç senin için sorunsuz geçer. Bu yaşadıklarını pek çok anne ve anne adayı yaşıyor, gerek hormonlardan gerek mizaçtan vs. Yalnız olmadığını bil ama, bunu tek yaşayan sen değilsin. İhtiyaç duyarsan DMden yazabilirsin, elimden geldiğince destek olurum.
Dm kutun kapalı canim astoria😊

Bu sene de iple çektim.

Boleyn kızı tebrik ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. Eli ayağı aklı fikri yerinde sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Duygu karmaşaların çok normal, çok yeni. İnşallah sorunsuz sıkıntısız ferah bir hamilelik geçirirsin.
Hayırlı ramazanlar💐

Eki Görüntüle 3037257

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 02 Nisan Cumartesi günü başlıyor.01 Nisan Cuma ilk sahurumuzu yapacağız.
Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah. :KK36:
Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz umarım.:KK200:
İftarda ve sahurda yapacaklarımızı yazarsak birbirimize fikir olur.
Bol sohbet bol muhabbet dolu bir konu olur inşaallah herkesi bekliyorum.:KK36:
Ramazan için ne tür hazırlıklar yapıldı.:KK45:Onları da paylaşırsanız öncesinde bizlere yardımcı olursunuz.:KK200:

Şimdiden hepinize Hayırlı Ramazanlar :KK68:

Ramazan Başlangıcı - 2 Nisan 2022 Cumartesi

Kadir gecesi – 27 Nisan 2022 Çarşamba

Ramazan Bayramı Arifesi- 1 Mayıs 2022 Pazar

Ramazan Bayramı 1. Gün- 2 Mayıs 2022 Pazartesi

Ramazan Bayramı 2. Gün- 3 Mayıs 2022 Salı

Ramazan Bayramı 3. Gün- 4 Mayıs 2022 Çarşamba

Geçmiş yıllarda yapılan Ramazan sofraları yarışmalarımız iftar davetleriniz için yardımcı olabilir.
Ramazan Sofraları
2018 Ramazan İftar Sofraları
İftar Sofraları
Ramazan Menüleri
Ramazan Sofraları
Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Pide Tarifi

İftar ve Sahur Menülerimiz
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)
Her Gün Bir İftar Menüsü (2020)
Hergün Bir İftar Menüsü(2019)
2018 Hergün Bir İftar Menüsü
2017 Hergün Bir İftar Menüsü

Sahur İçin Tarifler
Et Yemekleri Önerileri
Bayram Tatlıları
Hayırlı ramazanlar canımlar cümleten 🤲💜🍒🍒😍😘

X