Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Sağlıcakla gelsin bebeğin! Tecrübem yok ama güzel dileklerim ve dualarım seninle, umarım süreç senin için sorunsuz geçer. Bu yaşadıklarını pek çok anne ve anne adayı yaşıyor, gerek hormonlardan gerek mizaçtan vs. Yalnız olmadığını bil ama, bunu tek yaşayan sen değilsin. İhtiyaç duyarsan DMden yazabilirsin, elimden geldiğince destek olurum.

Canım merhaba hoş geldin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallah
Gebelikte psikolojide değişimler olması çok normal

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah
Klasik olacak ama duygu değişimi hormonlardan canım geçiyor merak etme Benim hem fiziksel çok zor geçti hemde ruhsal... Gebelik alerjisi var bende hamile kaldığım an bitmeyen öksürük ki geceleri ağlardım artık, bebek doğar doğmaz kesiliyordu o an kesiliyordu Ruhsal olarak ise dediğin gibi bi an çok çok iyiyim bi an dipte gibi nefes alamıyordum sebepsiz sıkıntıdan. Hatta doğuma kadar bitmeyen kötü rüyalar görürdüm her gece..Bana en iyi gelen daralma hissi arttığında mekân değiştirirdim çok iyi geliyordu ve sürekli dua ve Kur'anı Kerim okurdum çok ferahlıyordum

Dm kutun kapalı canim astoria

Boleyn kızı tebrik ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. Eli ayağı aklı fikri yerinde sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Duygu karmaşaların çok normal, çok yeni. İnşallah sorunsuz sıkıntısız ferah bir hamilelik geçirirsin.
Hayırlı ramazanlar

Hayırlı ramazanlar canımlar cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…