Hanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.
Bu sene de iple çektim.
Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.
Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.
Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.
Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.
Iyiki burdasınız hanımlar
Canım merhaba hoş geldinHanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.
Bu sene de iple çektim.
Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.
Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.
Kıymalı yumurtayı çıkarıp menemen koyuyorum mideler kötü bugünSahur Menümüz
Kıymalı Yumurta
Domates/Salatalık
Kahvaltılık
Çay
Genelge iptal olacak diye konuşuluyormuşGelmişti ama geri u dönüş yaptık gibiBiz Elazığ'da 2 şark yapmıştık.Hatta 1 yılda fazlamız var Önce kabul edilmedi tercih yaptık.Sonra yeni genelge yayınlandı.Orada Elazığ'da kabul olduğu yazıyor.
Ondan bize 2.şark yok gibi
O zaman yandıkGenelge iptal olacak diye konuşuluyormuş
İnşaallah öyledirO zaman yandıkAma biz bu yıl kızlardan seneye oğlumdan dolayı kalabiliyoruz
O madde varİnşaallah öyledir
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllahHanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu sene de iple çektim.
Dm kutun kapalı canim astoriaSağlıcakla gelsin bebeğin! Tecrübem yok ama güzel dileklerim ve dualarım seninle, umarım süreç senin için sorunsuz geçer. Bu yaşadıklarını pek çok anne ve anne adayı yaşıyor, gerek hormonlardan gerek mizaçtan vs. Yalnız olmadığını bil ama, bunu tek yaşayan sen değilsin. İhtiyaç duyarsan DMden yazabilirsin, elimden geldiğince destek olurum.
Boleyn kızı tebrik ediyorum.Hanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu sene de iple çektim.
Hayırlı ramazanlar canımlar cümletenEki Görüntüle 3037257
11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 02 Nisan Cumartesi günü başlıyor.01 Nisan Cuma ilk sahurumuzu yapacağız.
Ramazan ayında iftar ve sahurlarımızı paylaşıp,bu güzel ayı birlikte geçirelim inşaallah.
Konumuz geleneksel hale geldi yıllardır birlikte geçiriyoruz.Bu yıl yine birlikte geçiririz umarım.
İftarda ve sahurda yapacaklarımızı yazarsak birbirimize fikir olur.
Bol sohbet bol muhabbet dolu bir konu olur inşaallah herkesi bekliyorum.
Ramazan için ne tür hazırlıklar yapıldı.Onları da paylaşırsanız öncesinde bizlere yardımcı olursunuz.
Şimdiden hepinize Hayırlı Ramazanlar
Ramazan Başlangıcı - 2 Nisan 2022 Cumartesi
Kadir gecesi – 27 Nisan 2022 Çarşamba
Ramazan Bayramı Arifesi- 1 Mayıs 2022 Pazar
Ramazan Bayramı 1. Gün- 2 Mayıs 2022 Pazartesi
Ramazan Bayramı 2. Gün- 3 Mayıs 2022 Salı
Ramazan Bayramı 3. Gün- 4 Mayıs 2022 Çarşamba
Geçmiş yıllarda yapılan Ramazan sofraları yarışmalarımız iftar davetleriniz için yardımcı olabilir.
Ramazan Sofraları
2018 Ramazan İftar Sofraları
İftar Sofraları
Ramazan Menüleri
Ramazan Sofraları
Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
Pide Tarifi
İftar ve Sahur Menülerimiz
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)
Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)
Her Gün Bir İftar Menüsü (2020)
Hergün Bir İftar Menüsü(2019)
2018 Hergün Bir İftar Menüsü
2017 Hergün Bir İftar Menüsü
Sahur İçin Tarifler
Et Yemekleri Önerileri
Bayram Tatlıları