Yaaa çok sevindim, rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inş canım benimHanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.
Bu sene de iple çektim.
Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.
Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.
Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.
Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.
Iyiki burdasınız hanımlar
Yaa çok severek takip ettiğim bir üyesiniz bence ilk haftalarda duygusal olarak biraz daha yoğun geçiyor herşeyHanımlar hayırlı ramazanlar dilerim.
Bu topik benim en sevdiğim topik. Her sene daha ramazan bitmeden bir sonrakini özlerim.
Bu sene de iple çektim.
Şu an yaklaşık 5 haftalık hamileyim. Çok değişik ve karmaşık bir ruh hali içindeyim. Bazen çok iyi oluyorum, bazen çok korku ve endişe içinde oluyorum. Bazen çok ağlamaklı oluyorum. Nedenini tam bilemiyorum ama tecrübeli hanımlar nasihat verirse çok sevinirim.
Sizlerden ramazanin yüzü suyu hürmetine ruhum için şifa dileyen dua istiyorum.
Orucumu tutuyorum. Şimdilik sorunsuz geçiyor. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte. Sahur icin tost ve kahvaltılık hazırlayacağım.
Allah kabul etsin. Allah şifa bekleyen herkese gani gani şifa yağdırsın.
Iyiki burdasınız hanımlar
oooo kız mı geliyor?Yaa çok severek takip ettiğim bir üyesiniz bence ilk haftalarda duygusal olarak biraz daha yoğun geçiyor herşeysonra zamanla artık kabullenme oluyor. Keseyi gördünüz mü ayy kalp atışını duyunca içiniz rahatliyacak . 14. Haftadan sesleniyorum bir kızımın olacağını öğrendim çok mutluyum . Haftalar ilerledikçe bebek eşyaları o bu derken hızlıca geçecek kaygı hic bitmeyecek sanırım anne olunca da devam edecek . İşin güzel tarafı şu an miden bulanmaz canım bu günlerin keyfini çıkar inşallah sahlikla kucağına alırsın
Her yıl yaşıyorum, mevsim geçişleri alerjik bünyeler için kabus, kbb ye gidin ilaç+burun damlası yazarlar, rahat edersiniz alerji ilacı almadan geçmiyor bu zamanlarBu arada sormak istiyorum benim gibi bahar alerjisinden çeken var mı?
Kaç gündür rahat uyuyamıyorum
Var mıdır önerisi olan?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallahYaa çok severek takip ettiğim bir üyesiniz bence ilk haftalarda duygusal olarak biraz daha yoğun geçiyor herşeysonra zamanla artık kabullenme oluyor. Keseyi gördünüz mü ayy kalp atışını duyunca içiniz rahatliyacak . 14. Haftadan sesleniyorum bir kızımın olacağını öğrendim çok mutluyum . Haftalar ilerledikçe bebek eşyaları o bu derken hızlıca geçecek kaygı hic bitmeyecek sanırım anne olunca da devam edecek . İşin güzel tarafı şu an miden bulanmaz canım bu günlerin keyfini çıkar inşallah sahlikla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah bekleyen herkese sağlıkla gelsinoooo kız mı geliyor?
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.
Nasıl yapıyorsunBende bugün çok kararsızım. Dünkü yaptığım patates oturtma çok kötüydü patatesin tadı kötüydüonu yiyemeyiz muhtemelen. Kopya çekcem artık sizlerden
Alerji ilaçları sadece semptomları baskılıyor tedavi etmiyorHer yıl yaşıyorum, mevsim geçişleri alerjik bünyeler için kabus, kbb ye gidin ilaç+burun damlası yazarlar, rahat edersiniz alerji ilacı almadan geçmiyor bu zamanlar