Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Yaaa çok sevindim, rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inş canım benim

Ben de bu sahurda yumurtalı ekmek yaptım, peynir zeytin yanına. Hafta ici çalıştığımız için yulaf gibi pratik şeylerle yaparız sahuru, pazar kahvaltısı gibi oldu bize.

Iftar için de dünden az tavuğum ve pilavım kaldı. Kalan tavukları pilava didiklerim. Çorbam da kaldı. Bunlar çok az olduğu için yanina şakşuka yapacağım olacak bitecek

Yaa çok severek takip ettiğim bir üyesiniz bence ilk haftalarda duygusal olarak biraz daha yoğun geçiyor herşey sonra zamanla artık kabullenme oluyor. Keseyi gördünüz mü ayy kalp atışını duyunca içiniz rahatliyacak . 14. Haftadan sesleniyorum bir kızımın olacağını öğrendim çok mutluyum . Haftalar ilerledikçe bebek eşyaları o bu derken hızlıca geçecek kaygı hic bitmeyecek sanırım anne olunca da devam edecek . İşin güzel tarafı şu an miden bulanmaz canım bu günlerin keyfini çıkar inşallah sahlikla kucağına alırsın

oooo kız mı geliyor?
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.

Merhabalar
Bugun dünden bulgur pilavım var. Fazla fazla yapmışım. Sadece eşim oruç fazla yiyemedi oda bi tencere duruyor çorba bile istemedi. 40 laf söyler şimdi aynı yemek diye ama yapacak birşey yok.
Yanına da sadece fırında tavuk ve salata yapacağım :) çorbaydı oydu buydu fazla yüklenmemeye karar verdim. Koca bi tabak salata bile kaldı dün pek yenmedi birşey . Biraz da moralsizim sanırım havadan..

Allah kabul etsin inşallah

Bu arada sormak istiyorum benim gibi bahar alerjisinden çeken var mı?
Kaç gündür rahat uyuyamıyorum
Var mıdır önerisi olan?
Her yıl yaşıyorum, mevsim geçişleri alerjik bünyeler için kabus, kbb ye gidin ilaç+burun damlası yazarlar, rahat edersiniz alerji ilacı almadan geçmiyor bu zamanlar

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşaallah

Her yıl yaşıyorum, mevsim geçişleri alerjik bünyeler için kabus, kbb ye gidin ilaç+burun damlası yazarlar, rahat edersiniz alerji ilacı almadan geçmiyor bu zamanlar
Alerji ilaçları sadece semptomları baskılıyor tedavi etmiyor doktoruma bu görüşümü söyleyince gayet rahat evet dedi. Eeeee tedavi etmiyorsa ömür boyu alerji ilacına mı mahkum kalacağım dedim. Hala evet diyor birde Karaciğerimi ve böbreğimi daha çok seviyorum, varsın hapşurarak burnum tıkanıp açılarak geniz akıntımla yaşarım ama mutlu karaciğer ve böbrekle yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…